- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
Bebeğine elma suyu veren arkadaşlar, elmayı cam rendede rendeleyip suyunu mu sıkıyorsunuz yoksa katı meyva sıkacağında mı?
slm
poffff hiç izmir annesi yok mu yaaa biz de buluşalımmmm:84:
izmlirli anneler var canımmm :)) bahar var , gulsen var, epack var. aklıma gelen bu anneler .)))
miraggio canım ben ilk başta cam rendede rendeleyip süzüp veriyodum şimdi katı meyva sıkıcağında sıkıp veriyorum.
elmayı cam rendede yaptım verdım hafif puturlu azcık azcık kasıkla verdım:) havucu katı meyve sıkacağından gecırmıstım suyunu bıberonda vermıstım.
teşekkürler canım
ben elmayı da havuç gibi katı meyva sıkacağından geçiriyim ilk başta. pütürlü yemeye başlayınca cam rendede yaparım.
bende buün ilk kez çorba verdim.kabak havuç patates kaynattım 50 dak.suyunu süzdüm..1 çay kaşığı irmik attım içti kuzum
yarasın kuzuna onurlu afiyet olsun :))
bende dün,ıspanak,kereviz,kabak koydum deepfrize cıkarttıp pişircem.
Afiyet baş şeker olsun bebişlere. Ben daha çorba falan tattırmadım. Dr anne sütüyle devam et dedi ama ben yavaş yavaş tattırmak istiyorum. Doyumluk değil tadımlık.
Çorbayı bildiğimiz çorba gibi sıvı mı yapıyorsunuz yoksa püre gibi mi?
Çok bilgisiz gördüm kendimi
biz ıstanbullularda toplanıyoooz catlayın
izmlirli anneler var canımmm :)) bahar var , gulsen var, epack var. aklıma gelen bu anneler .)))
miraggio canım ben ilk başta cam rendede rendeleyip süzüp veriyodum şimdi katı meyva sıkıcağında sıkıp veriyorum.
izmir annesi var canım. Asıl muğla annesi hiç yok. tek başımayım buralarda
atla gel izmirli anne ol sen de
teşekkürler dark. Ben de öyle yapayım. Acaba yazın çorbalarına katmak için karnıbahar, brokoli ve ıspanak atsammı dondurucuya diye düşünüyorum. Onları buharda pişirip. :26:
çok sıvı değil çok ta püre gibi değil ortası.. yani güzel bir kıvamı oluyor nasıl anlatsam bilemedim şimdi
biz yiyoruz 10gündür çorbada,yoğurtta,meyve suyuda. dr başla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?