platin nurturiadaki nutra benim
tatlım, onun kuzusu da artun olunca kafam karışmıştı da..
uyuyamadım kızlar yaaa..
kalktım geri geldim..
napıyorsunuz??
iyidir tatlım,sizin resimlerineze baktım,
birazda kıskandım,ben burada tek tüfek gibiyim :))
bugün benim kız kriz halindeydi,enkaza çevirdi beni....
ecrinece yine senle ben kalmışız...
ben bugün öldüm resmen,kızım öğlen 1 den gece yatana kadar bağırdı,sebebinide bulamadık...kolik gibydi sanki,biraz araştırdım,3,6 ay arasında koliğe benzer durumlar olabilirmiş bazen,ama çok kötüydü,allah bir daha vermesin....
tatlım, onun kuzusu da artun olunca kafam karışmıştı da..
uyuyamadım kızlar yaaa..
kalktım geri geldim..
napıyorsunuz??
keşke,ama kk var iyi ki....
kızım sabah kalktı bişeyi yoktu gayet neşeliydi,1,2 saat sonra ağlamaya başladı,tüm gün uykusu dışında sürekli ağladı,ama ne ağlamak..ne olduğunuda anlamadım,daha dün rutin kontrolü vardı,bişeyi yok çok şükür...
inşallah yarın rahat olurda,bende biraz kendime gelirim,iki omzumun arası kırılıyor sanki,kucakta taşımaktan...
resimlere bakıyordum cnm. yediğin bişey gaz yapmış olabilir geçen benimkide öyleydi ben grip oldum die portakal yediydim bol bol çok gaz yaptı çocuğa akşama kadar durmadı benim kızım hiç o kdr uzun gaz sancısı olmadıydı pek ağlayan bi bebek değil korktu annem bile doktora gönderdi beni gaz sancısı dedi ilaç verdide kuzum rahatladı biraz. ondan önceki günde akşama kadar ağlamıştı uyuyo uyanıo ağlıodu ssürekli. bugunde 2 de kalktık alt komşu çaya çağırdı kahvaltıyı kısırla yaptım hehesona eve çıktım temizliğe giriştim salonu temizledim camlar perdeler yerler koltuklar o kdr çok kirlenmişki kendimden tiksindim valla yatak odasıylada oturma odasını toplayabildim sadece oralara süpürge tutçam yarına musafirim var. mutfağada az el attım walla kuş gibi hafifiledim ev biraz olsun temizlenince :d
canım dün akşam ,nohutlu pilavla,tavuk yedim,tavuk ilk 3 aydada benim bebeğimde gaz yapmıştı normalde yapmaz derler ama benim kinde yaptı nedense,galiba ,akşam yediği muzlu yoğurtlada birleşince dokundu.çok zordu çok...
kısır yemene sevindim...darısı bana,bir hayır sahibi yaparsa artık...
sende işini bu şekilde taksitlendirip yap,artık bebekliyiz,kimse bizden dört dörtlük beklemesin canım...
naber kuzum benimde uyumam lazım erken kalkçam
ecrin uykuyu yedim bugün yine..
gidip zorlayayım kendimi biraz daha..
kolay gelsin sana canım..
ikinizede iyi uykular canım...bende kaçarım birazdan...malum zor bir gündü ve uykusuzum...
eklemeyi yanlış yapmışım....
selam benim kıza banyo yaptırdım erkenden uyudu bugün bi kere daha yogurt denedim ama gene sevmedi elma püresine bayıldı ellerimi tutup agzına çekiştiriyodu kaşıgı görünce havuç suyunu denemek istiyorum ama nasıl çıkarıcam bilmiyorum katı meyve sıkacagım yok başka yol bilen varmı
hayırlı günler herkese ben resimleri bulamadım ya nerde buluşma resimleriniz bende görseydim merak ettim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?