2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hay kızlar..bugün kimse yoktu ohh herkes gezmede tozmada heralde yada kocişler evde...bende bunalım bunalım oturdum ne tv de bişe var brdada kimse yok.evde yanlızım...kocamda çalışıyo...kafayı yedim yiycem yani anlıycanız... hafta sonlarından nefret ediyorum hafta içi hiç değilse kadın programları dolduruyo günü....

aaaaaaaa çok konuştum:)

kızlar ya benim kızım beyaz tenli anasına çekmemişki esmer olsun..anacım bi kız bu kadarmı babaya benzer ya...sinir oluyorum bazen..bi tek göz rengi bana benziyo...işte beyaz tenliler bilirsiniz hassas olur..kızımn yanaklarında hep kırmızı şeyler çıkıyodu büyük büyük..bi ara bütün yüzündeydi...doktor liceid diye bi krem vermişti 5 gün kullan dedi geçti..ama sonraları bazı yerlerde az ama devamlı çıkmaya başladı her çıktığında ben kremden sürdüm..ama artık korkuyorum sürmeye çünki içinde kortizon var...ne yapsam sizce..

selam canım dr söyledimi içtenmi dıştanmı kaynaklı kırmızılıklar kortizon çok ağır çünkü belki emziriyorsan senin yediklerinden bişey dokunuyo olabilir tabi bide çok yüzüne dokunuluosa da olabilir beyaz tenliyse

ecrinece gece son mesajını göremeden kapatmışım,canım kusura bakma,bir kaç sitede birden gezin ce böyle oluyo sanıırm....
kızlar benim kız çok iştahsız,ek gıdaya başladıktan sonra sadece günde 2 defa emiyo,sizlerdede var mı bu durum...

bu millet face te takılıyo galiba.şu ankara fotolarını ben de çok merak ettim.biri gelse de bizi de alsaaaa face e

kesinlikle..allahıma ne kadar şükretsek azdırhadi ya seninki de saçlı doğdu o zaman

saçlı baya bi.zaten saçdan zor doğdu.takıldı kaldı orda:90:şimdi fotolara baktım ankara buluşmasındaki.bebişler çok şeker maaşllahbi kızımız var o niye çıplak kış günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…