biri beni onaylasın facedeeeeeeeeeeeeeee karnım ağrıdı meraktan
cnm nevyas onaylıyor..
slmbahar sen izmirlimisin
hay kızlar..bugün kimse yoktu ohh herkes gezmede tozmada heralde yada kocişler evde...bende bunalım bunalım oturdum ne tv de bişe var brdada kimse yok.evde yanlızım...kocamda çalışıyo...kafayı yedim yiycem yani anlıycanız... Hafta sonlarından nefret ediyorum hafta içi hiç değilse kadın programları dolduruyo günü....
Aaaaaaaa çok konuştum:)
kızlar ya benim kızım beyaz tenli anasına çekmemişki esmer olsun..anacım bi kız bu kadarmı babaya benzer ya...sinir oluyorum bazen..bi tek göz rengi bana benziyo...işte beyaz tenliler bilirsiniz hassas olur..kızımn yanaklarında hep kırmızı şeyler çıkıyodu büyük büyük..bi ara bütün yüzündeydi...doktor liceid diye bi krem vermişti 5 gün kullan dedi geçti..ama sonraları bazı yerlerde az ama devamlı çıkmaya başladı her çıktığında ben kremden sürdüm..ama artık korkuyorum sürmeye çünki içinde kortizon var...ne yapsam sizce..
cnm ben manisalıyım ama şuan aydında oturuyorum sen?
:86::86::86::86::86::86::86::86:
goncak4 yarışmanın sonucu belli oldumu cnm?
hayır şeker daha var ama çok zor millet 350 oy toplamış nasıl yapıyolar anlamadımben biraz da geç başladım onlardan zor yetişirim yani..ben de kursa giderim öyle ilerletirim napalım
49 du en son
baya fark var ozaman.aman boşver senin bebiş gerçektende engüzel olanıydı zaten onlardan daha güzel ne olabilirkisaçlarıda aynı benim kıza benziyo:92:
kesinlikle..allahıma ne kadar şükretsek azdırhadi ya seninki de saçlı doğdu o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?