saçlı baya bi.zaten saçdan zor doğdu.takıldı kaldı orda:90:şimdi fotolara baktım ankara buluşmasındaki.bebişler çok şeker maaşllahbi kızımız var o niye çıplak kış günü
ay hadi ya ben yokum face te beni de eklesinleer
2010 ekim anneleri başlığında.ama nevyasın onaylaması gerekiyomuş.bu ara benim kız bişeyler yapıyo ortalık burcu burcu kokmaya başladı öffff
ecrinece gece son mesajını göremeden kapatmışım,canım kusura bakma,bir kaç sitede birden gezin ce böyle oluyo sanıırm....
kızlar benim kız çok iştahsız,ek gıdaya başladıktan sonra sadece günde 2 defa emiyo,sizlerdede var mı bu durum...
kızlar kızımın boynunda haftalardır pişik gibi kırmızılık var...ben ilkten bepanten falan sürdüm... ama şimd ölecve duruyo canı acımıyo belli. ama nasıl anlatayım orası böyle kaymak gibi olmuş parlıyo ve kırmızı.. ne yapabilirim
hay kızlar..bugün kimse yoktu ohh herkes gezmede tozmada heralde yada kocişler evde...bende bunalım bunalım oturdum ne tv de bişe var brdada kimse yok.evde yanlızım...kocamda çalışıyo...kafayı yedim yiycem yani anlıycanız... hafta sonlarından nefret ediyorum hafta içi hiç değilse kadın programları dolduruyo günü....
aaaaaaaa çok konuştum:)
kızlar ya benim kızım beyaz tenli anasına çekmemişki esmer olsun..anacım bi kız bu kadarmı babaya benzer ya...sinir oluyorum bazen..bi tek göz rengi bana benziyo...işte beyaz tenliler bilirsiniz hassas olur..kızımn yanaklarında hep kırmızı şeyler çıkıyodu büyük büyük..bi ara bütün yüzündeydi...doktor liceid diye bi krem vermişti 5 gün kullan dedi geçti..ama sonraları bazı yerlerde az ama devamlı çıkmaya başladı her çıktığında ben kremden sürdüm..ama artık korkuyorum sürmeye çünki içinde kortizon var...ne yapsam sizce..
cnm mrb aynı sorun bizdede var ama kırmızı değil ve sadece kolda ve bacaklarda. oatopik dermatit dediler bize o kremden bizde kullandık 3 gün sadece geçti gibi sadece izler belli oluyor. ama bunun yanında sürekli nemli tut. bu çocuklar alerjik bünyei çocuklarmış bizim yediklerimizden, deterjandan, toz akarlarından vs. olabilirmiş ama çok küçük olduklarından alerji testi uygulayamıyorlar. bizim salı günü kont var bakalım ne diyecek. tekrarlarmış ama 1 yaşında geçermiş önemli olan allerjik astıma yakalanmamaları. ben yumurta süt ve ürünleri çerz gibi şeylerden mümkün olduğunca kaçınıyorum son günlerde. moralim çok bozuktu geçen hafta ama allah başka dert vermesin bebişlerimize. o kortizonlu ilacı da çok sürme daha çok küçükler. bu arada ben dalin sıvı bebek deterjanı kullanıyordum çamaşırlarına bu olayı dalin ürünleri tetikliyormuş özel ürünler var bu hastalık için. allah şifa versin
kırmızılık dedikleriniz yüzünde de varmıydı benimkinde de oldu doktor gül suyu ve badem yağı sür dedi geçti.
Kızlar merhaba bende uzun zamandır gıremedım. oglumu 12 ekımde kucagıma aldım hersey yolunda cok sukur.. vee oglumun dıslerı cıktıııı :))) cok mutluyuz. Dıs bugdayı yapıcaz aratrma ıcıne gırdık dısı cıkan dıs bugdayı yapan ve dıs bugdayı ıle ılgılı onerılerınızle bana yardımcı olursanız cok sevınırımmm.
cnm mrb aynı sorun bizdede var ama kırmızı değil ve sadece kolda ve bacaklarda. oatopik dermatit dediler bize o kremden bizde kullandık 3 gün sadece geçti gibi sadece izler belli oluyor. ama bunun yanında sürekli nemli tut. bu çocuklar alerjik bünyei çocuklarmış bizim yediklerimizden, deterjandan, toz akarlarından vs. olabilirmiş ama çok küçük olduklarından alerji testi uygulayamıyorlar. bizim salı günü kont var bakalım ne diyecek. tekrarlarmış ama 1 yaşında geçermiş önemli olan allerjik astıma yakalanmamaları. ben yumurta süt ve ürünleri çerz gibi şeylerden mümkün olduğunca kaçınıyorum son günlerde. moralim çok bozuktu geçen hafta ama allah başka dert vermesin bebişlerimize. o kortizonlu ilacı da çok sürme daha çok küçükler. bu arada ben dalin sıvı bebek deterjanı kullanıyordum çamaşırlarına bu olayı dalin ürünleri tetikliyormuş özel ürünler var bu hastalık için. allah şifa versin
sağol cnm ...ben yü<ünde çıktıkça sürüyodum kremi ama bugün sürmedim... napcam bilmiyorum..bizim kız daralınca bunalıncada çıkıyo hemen...azcık sıkıya gelsin ağlasın falan kabarıveriyo hemen..zaten yerleri belli yüzünde artık iyileşse bile yeri görünüyo..o izler geçer dimi
Kızlar merhaba bende uzun zamandır gıremedım. oglumu 12 ekımde kucagıma aldım hersey yolunda cok sukur.. vee oglumun dıslerı cıktıııı :))) cok mutluyuz. Dıs bugdayı yapıcaz aratrma ıcıne gırdık dısı cıkan dıs bugdayı yapan ve dıs bugdayı ıle ılgılı onerılerınızle bana yardımcı olursanız cok sevınırımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?