ben erkekleri uyuttum daha burdayım. valla koca isyan edecek bi gün
anakara buluşmasında sen varmıydın?fotolar çok güselll
vardım cnm. kaçırırmıyım:))) ordaki siyah elbiseli ben:))))berkenin annesi:)))
o zaman beni de aranıza alın, gerçi ben ekim sonu annesiyim. sanırım en küçüklerden biriyiz...
ayyy yerim ben onları hepsi de çok tatlılar.minik guduşlar ısırcam hepsini
Kızlar merhaba bende uzun zamandır gıremedım. oglumu 12 ekımde kucagıma aldım hersey yolunda cok sukur.. vee oglumun dıslerı cıktıııı :))) cok mutluyuz. Dıs bugdayı yapıcaz aratrma ıcıne gırdık dısı cıkan dıs bugdayı yapan ve dıs bugdayı ıle ılgılı onerılerınızle bana yardımcı olursanız cok sevınırımmm.
kızlar kızımın boynunda haftalardır pişik gibi kırmızılık var...ben ilkten bepanten falan sürdüm... ama şimd ölecve duruyo canı acımıyo belli. ama nasıl anlatayım orası böyle kaymak gibi olmuş parlıyo ve kırmızı.. ne yapabilirim
bebişin dişi çıkan arkadaşlar hayırlı olsun bizim bebişin dişler cıkmadı kasınıyo ama ben cok korkuyorum emerken ısırır dıye bı de erken cıkarsa saglam olmaz dıyolar dogru mu bılmıyorum ne alaka sut dıs zaten
bugün istanbul çok soğuk, ya haftasonu evde tıkıldık kaldık, bu hafta geçmez artık.
bugün istanbul çok soğuk, ya haftasonu evde tıkıldık kaldık, bu hafta geçmez artık.
canım senın bebıste 8ekımde mı dogdu
hayırlı olsun cnm, ay ben de dört gözle bekliyorum, dişimiz çıksın da biz de diş buğdayı yapalım hemen :)) ben de ne yapsam diye araştırıyorum. diş şeklinde kurabiye yapacağım, bi de gelenlere hatıra olacak bir şey de vermek istiyorum. geçen nette araştırdım diş şeklinde minik mumlar varmış, onlardan alıp süslesem mi diyorum. acaba eminönünde var mıdır? bir yerlerde de diş şeklinde anahtarlık gördüm. bakalım hangisini bulabilirim... sen neler yapacaksın bize yol gösterirsin artık...
oyyy kuzu diş çıkarmış bile hayırlı olsun:))))
ben de geçen aklımda bulunsun diye geçen seneki ekim annelerinin yaptıklarına bakmıştım. diş şeklinde pasta, gelenlere küçük hediyeler, pasta börek falan vardı
Hyirli olsundisleriniz:) ben de bu aralar dis cikarir miyiz diye bekliyorum cunku deliler gibi kasiniuor ve salya akitiyor. Dis perisinin gelecegini onceden anlamis miydin?
Nasil bir sinyal veriyor??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?