2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

o zaman beni de aranıza alın, gerçi ben ekim sonu annesiyim. sanırım en küçüklerden biriyiz...

ne demek canım, hoşgeldin :)

onurlu canım seni ekledim şimdi ama inşallah sensindir gerçekten :)

baharcım seni de gruba eklemeye çalıştım, oldu mu ki acaba?

ya az once faceten ankara bulusmasının resımlerıne baktım super olmuslar ellerıne saglık ilkbencim cok guzeldı hepsi bebişlerde cok seker masallah kızlarda guzelmıs ogluma gostersemmı uyanınca

günaydın anneler ben ankara buluşmasına katılamadım işim nedeniyle çok üzüldüm resimlerden anlaşılan çok güzel bi buluşma olmuş ama inşallah bi dahakine katılmak istiyorum

hayırlı olsun cnm, ay ben de dört gözle bekliyorum, dişimiz çıksın da biz de diş buğdayı yapalım hemen :)) ben de ne yapsam diye araştırıyorum. diş şeklinde kurabiye yapacağım, bi de gelenlere hatıra olacak bir şey de vermek istiyorum. geçen nette araştırdım diş şeklinde minik mumlar varmış, onlardan alıp süslesem mi diyorum. acaba eminönünde var mıdır? bir yerlerde de diş şeklinde anahtarlık gördüm. bakalım hangisini bulabilirim... sen neler yapacaksın bize yol gösterirsin artık...

kızlar benim oğlanın boynunda da vardı ben de pişik kremi bepanten fayda etmedi ama mothercare den çok methini duyduğum bir pişik kremini aldım ve o da ne birden iyi etti.mütkiş bi krem adı SUDOCREM.deneyin derim.

bebişin dişi çıkan arkadaşlar hayırlı olsun bizim bebişin dişler cıkmadı kasınıyo ama ben cok korkuyorum emerken ısırır dıye bı de erken cıkarsa saglam olmaz dıyolar dogru mu bılmıyorum ne alaka sut dıs zaten

bizim doktorumuz da erken çıkarsa süt dişleri erken çürüyebilir dedi. ama asıl dişler etkilenmezmiş, ondan dolayı korkacak bir şey yok dedi.

sagol canım. bende arastıryorum dıs seklınde pasta kurabıye ve cup keklerı sıparıs verıcem ayarladım. Hatıra kalsn dıye guzel bı hedıye vermek ıstıyorum ama guzel bırsey bulamadım.davetıyeler buldum ınternette resımlı bırde fıyatlarıda uygundu yaptırsam mı dıye dusunuyorum karar veremedım. Bırde oglusuma smokın arıyorum ama bulamadım 4.5 aylıgız daha kıyafetler buyuk gelıyor :))) Sızde fıkır verısenız sevınıcemmm kızlar..

sagol canım bende arastırıyorum ınternetten hedıye olayında cok takıldım kurabıye pasta ve cup kek lerı hallettım. Bırde smokın gıydırmek ıstıorum oglusuma uzerıne gore bulamadımmm ( fıkırlerınızı beklıyorum..

Hyirli olsundisleriniz:) ben de bu aralar dis cikarir miyiz diye bekliyorum cunku deliler gibi kasiniuor ve salya akitiyor. Dis perisinin gelecegini onceden anlamis miydin?
Nasil bir sinyal veriyor??:)

Sagol cnm . Bızımkının cok fazla salyalar akıyordu ve cok kasınıyordu saldırıyordu artık.. son zamanlarda artık taamen belırmıstı ve en sonunda patlattık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…