benim oğlum kasım doğumlu,ama kasım bebekleri bölümü yookkbende size katılabilirmiyim??
ben hergün her hafta sonu evdeyim...ve artık delirmek üzereyim..psikolojim hiç iyi değil
sagol canım. bende arastıryorum dıs seklınde pasta kurabıye ve cup keklerı sıparıs verıcem ayarladım. Hatıra kalsn dıye guzel bı hedıye vermek ıstıyorum ama guzel bırsey bulamadım.davetıyeler buldum ınternette resımlı bırde fıyatlarıda uygundu yaptırsam mı dıye dusunuyorum karar veremedım. Bırde oglusuma smokın arıyorum ama bulamadım 4.5 aylıgız daha kıyafetler buyuk gelıyor :))) Sızde fıkır verısenız sevınıcemmm kızlar..
ben hergün her hafta sonu evdeyim...ve artık delirmek üzereyim..psikolojim hiç iyi değil
kızıma az önce armut püresi verdim.çay kaşığı ile 10 kaşık falan yedifazla mı kızlar sizce daha versem yiyecek
ay nolur smokin. belki vardır ama bulmak gerçekten şans. bizim mevlüt kıyafetimiz de süslü yelek ve papyon vardı, aklıma onun siyahlısı olsa diye geldi, umarım bulabilirsin. belki diktirirsin. davetiye yaptırır mısın bilmem ama bence gerekli değil (çağıracaklarını sanırım telefonla ararsın). hediyeye karar verince söylersen seviniriz.
Benımde smokın cok hosuma gıdıyor ınternette arastırdım o kadar bulamadım ınsallah bulabılırım. Bızımde mevlut kıyafetımız oyleydı onlarda cok seker olmustu darısı dıs bugdayımıza artık :))) Davetıye ınternett seker ararken rsımlı buldum hosuma gıttı ordan kafamda soru ısaretı kaldı acıkcası bakalım dıger ıslerımızı haledelımde ona karar verırız. Aslnda hedıye olarak resımlı cam magnet dusundum ama bulamadım yaptrcak yer hala arastırıyorum bakalım bır an once halletmem lazım hepsını.
hafta sonlarından nefret ediyorum... burdada kimsecikler yok..herkes gezmede tabi dimi
bu adam beni bunalıma sokar ya ne derdi bi anlasam paso benimle kavga ediyo durup dururken neden yapıyor kızlar sizce bn ne yapmış olabilirm bütün gün evde tek başımayım
cnm mrb aynı sorun bizdede var ama kırmızı değil ve sadece kolda ve bacaklarda. oatopik dermatit dediler bize o kremden bizde kullandık 3 gün sadece geçti gibi sadece izler belli oluyor. ama bunun yanında sürekli nemli tut. bu çocuklar alerjik bünyei çocuklarmış bizim yediklerimizden, deterjandan, toz akarlarından vs. olabilirmiş ama çok küçük olduklarından alerji testi uygulayamıyorlar. bizim salı günü kont var bakalım ne diyecek. tekrarlarmış ama 1 yaşında geçermiş önemli olan allerjik astıma yakalanmamaları. ben yumurta süt ve ürünleri çerz gibi şeylerden mümkün olduğunca kaçınıyorum son günlerde. moralim çok bozuktu geçen hafta ama allah başka dert vermesin bebişlerimize. o kortizonlu ilacı da çok sürme daha çok küçükler. bu arada ben dalin sıvı bebek deterjanı kullanıyordum çamaşırlarına bu olayı dalin ürünleri tetikliyormuş özel ürünler var bu hastalık için. allah şifa versin
sağol cnm ...ben yü<ünde çıktıkça sürüyodum kremi ama bugün sürmedim... napcam bilmiyorum..bizim kız daralınca bunalıncada çıkıyo hemen...azcık sıkıya gelsin ağlasın falan kabarıveriyo hemen..zaten yerleri belli yüzünde artık iyileşse bile yeri görünüyo..o izler geçer dimi
merhaba ben de kasım annesiyim. benim bebeğimde de doğumdan itibaren var kırmızı lekeler. ilk önce minik sivilceler varfı sonra kırmızı lekelere döndü. anne sütünden dendi başta ama zaten süt yetmediğinden 4. gün de mamaya başladık. bu bebekler alerjik bünyeli olurlarmış. bana mustelanın stelopia kremi verildi günde 2 kere. genelde 1-2 yaşına kadar geçermiş ama sonra başka alerjiye çevirirmiş. bende alerjik nezle var. oğlumun burnu da 2 aydır tıkalı akşam uyuyamıyor. kış bebeklerinin sorunu dediler ama benimki biraz bunun ötesinde. erken tedaviye başlamak alerjik bebeklerde önemliymiş bu hafta iyi bir çocuk alerjisi doktoruna götüreceğim. bir de ben de dalin ile yıkıyordum onunla yıkamayacaksak neyle yıkayacağız acaba?
merhaba ben de kasım annesiyim. benim bebeğimde de doğumdan itibaren var kırmızı lekeler. ilk önce minik sivilceler varfı sonra kırmızı lekelere döndü. anne sütünden dendi başta ama zaten süt yetmediğinden 4. gün de mamaya başladık. bu bebekler alerjik bünyeli olurlarmış. bana mustelanın stelopia kremi verildi günde 2 kere. genelde 1-2 yaşına kadar geçermiş ama sonra başka alerjiye çevirirmiş. bende alerjik nezle var. oğlumun burnu da 2 aydır tıkalı akşam uyuyamıyor. kış bebeklerinin sorunu dediler ama benimki biraz bunun ötesinde. erken tedaviye başlamak alerjik bebeklerde önemliymiş bu hafta iyi bir çocuk alerjisi doktoruna götüreceğim. bir de ben de dalin ile yıkıyordum onunla yıkamayacaksak neyle yıkayacağız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?