2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızıma az önce armut püresi verdim.çay kaşığı ile 10 kaşık falan yedifazla mı kızlar sizce daha versem yiyecek

ay nolur smokin. belki vardır ama bulmak gerçekten şans. bizim mevlüt kıyafetimiz de süslü yelek ve papyon vardı, aklıma onun siyahlısı olsa diye geldi, umarım bulabilirsin. belki diktirirsin. davetiye yaptırır mısın bilmem ama bence gerekli değil (çağıracaklarını sanırım telefonla ararsın). hediyeye karar verince söylersen seviniriz.

ben hergün her hafta sonu evdeyim...ve artık delirmek üzereyim..psikolojim hiç iyi değil

çoğumuz aynı durumdayız canım,birde bende gurbet var ,aile desteğide yok ki,arada bırakıp yalnız başıma çıkabileyim...

allahtan önümüz baharda ,gün sayıyoruz....acısını çıkartırız inşallah,kış bebeği olmanın en negatif yanı bu ...eve tıkılıp kalıyorsun...

kızıma az önce armut püresi verdim.çay kaşığı ile 10 kaşık falan yedifazla mı kızlar sizce daha versem yiyecek

canım bızım doktorumuz yedıgı kadar verebılırsın o sınırını bılır dedı. ben ıtıraz edene kadar verıyorum. zaten cok asırısını yemıyorlar. benımkı 4.5 ay oldu 4. ay ıtıbarı ıle basladım vermeye doktor kontrolunde.

kızlar yaaa geçen bi arkadaş kanilaçlarından bozukyumurta gibi kokanının bebebklerde diş sararmalarına sebeb olduğunu yazmıştı o ilaç bellimi yoksa aynı ilacın kokanıda mı oluyo kokmayanıda mı oluyo ben tam anlamadım ferro sanol kullanıyorum ben

Benımde smokın cok hosuma gıdıyor ınternette arastırdım o kadar bulamadım ınsallah bulabılırım. Bızımde mevlut kıyafetımız oyleydı onlarda cok seker olmustu darısı dıs bugdayımıza artık :))) Davetıye ınternett seker ararken rsımlı buldum hosuma gıttı ordan kafamda soru ısaretı kaldı acıkcası bakalım dıger ıslerımızı haledelımde ona karar verırız. Aslnda hedıye olarak resımlı cam magnet dusundum ama bulamadım yaptrcak yer hala arastırıyorum bakalım bır an once halletmem lazım hepsını.

fotoğrafçılara sor canım, öyle resimli magnet yapanları duymuştum. evden çıkman zorsa eşine çevrendeki fotoğrafçılara bakmasını iste, netten bulamazsan.

bu adam beni bunalıma sokar ya ne derdi bi anlasam paso benimle kavga ediyo durup dururken neden yapıyor kızlar sizce bn ne yapmış olabilirm bütün gün evde tek başımayım

bu adam beni bunalıma sokar ya ne derdi bi anlasam paso benimle kavga ediyo durup dururken neden yapıyor kızlar sizce bn ne yapmış olabilirm bütün gün evde tek başımayım

derdi şu yeni bir düzen daha alışamadı ve kabullenemedi bence bebek sorumluluk demek buna hazır değildi belki

merhaba ben de kasım annesiyim. benim bebeğimde de doğumdan itibaren var kırmızı lekeler. ilk önce minik sivilceler varfı sonra kırmızı lekelere döndü. anne sütünden dendi başta ama zaten süt yetmediğinden 4. gün de mamaya başladık. bu bebekler alerjik bünyeli olurlarmış. bana mustelanın stelopia kremi verildi günde 2 kere. genelde 1-2 yaşına kadar geçermiş ama sonra başka alerjiye çevirirmiş. bende alerjik nezle var. oğlumun burnu da 2 aydır tıkalı akşam uyuyamıyor. kış bebeklerinin sorunu dediler ama benimki biraz bunun ötesinde. erken tedaviye başlamak alerjik bebeklerde önemliymiş bu hafta iyi bir çocuk alerjisi doktoruna götüreceğim. bir de ben de dalin ile yıkıyordum onunla yıkamayacaksak neyle yıkayacağız acaba?

bende dalinle her yıkayışımda kırmızı sivilce gibi isilik oldu hacışakir sabun tozuyla yıkıyorum bende.

geçmiş olsun sana da deniz bulut. ben hacı şakir granül sabun kullanmaya başladım ve 2 durulama yapıyorum artık zaten ütülüyordum ama olacağı varsa oluyor. biraz yediklerimize dikkat etmeliyiz sanıyorum. inş. çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…