2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ağırlaştıkca dahada artıcak agrıların cnm benim oğlan mahvedıyor beni kollarım sırtım kopuyorrr.bide ayakta sallamak çıktı bütün gün ayagımda sallıyorum uyucagı zaman ayaklarımı hıssetmıyorumm..bu ayakta sallamanın neresi rahat derler hiç anlamış değilim .. kendi kendine uyurdu kuzum ayakta sallamak beni daha cok yoruluyor

unnadoda smokin şeklinde tulum vardı canım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

johnnybravo

bir başıma kaldım buralarda 5 ziyaretçi gelinde muhabbet edelim öle uzaktan bakmayın

normal canım üç altı ay arası bebeklerde ishal kabızlık başlar bi kere benim kız üç gün yapmadı dr muz dörtgün içinde yapmazsa tehlikeli dedi sen yegiklerine dikkat ediyon mu.benim kızda sadece anne sütü alıyo ama oluyo nornal şeyler bunlar bazen günde dört beş sefer bazende bi defa falan yapıyo ama yinede sen yediklerine dikkat et hatta dr muz kabız olduğu zaman az bişey su biraz da kayısı hoşafı verebilirsin dedi bizim devit3 değişti multimix diye bi ilaç verdi daha yağlı olup kaka yapmasına yardımcı olur diye

Son düzenleme:
selam kizlar benimkide bugün huysuz dis yerleri iyice kasiniyor galiba agzini siki siki tutuyor acmiyor kasiga sinirli sinirli oyuncaklarini agzina götürüyor.illaki oturcak yatirdim mi basini bir dikiyor kalkmak istiyor

benim kizda kabiz sebze yemeklerine zeytin yagi danlatiyorum yine ayni.kipkirmizi oluyor bende altini acip ayaklarini karnina dayayip yardim ediyorum ancak öyle yapiyor zorla.
sadece anne memeyi emenler ici normal 10 güne kadar ama ek gida yiyen bebekler icin 4 günden fazlasi tehlikeliymis.

slm kızlar bize dua edin eşim ilçe görevine gitti ne zaman gelecegi belli değil 1hafta mı 10gun mu artık allah bilir öyle cok uzuldum ki umarım sütüm gitmez zaten daha yeni gelmişti kurstan ayagının tozuyla yıne gıttı adam resmen ceeee dedı bıze yaaaa

evet canım 8 ekim cuma 2:15 de çıkıverdi ağlaya ağlaya

benim bebişimde 8ekim cuma 12de dogdu erkek adam cumaya yetişmek istedi heralde ama benim oğlum aglaya aglaya dogmadı malesef bebişim yarı canlıydı nefes bile alamıyodu offffffff cok zordu ya

bizim doktorumuz da erken çıkarsa süt dişleri erken çürüyebilir dedi. ama asıl dişler etkilenmezmiş, ondan dolayı korkacak bir şey yok dedi.

inş. canım ya cok tesekkur ederım rahatlattıgın ıcın endıselenıyodum sureklı erken cıkarsa dıslerı saglam olmazsa dıye ıcım sımdı rahatladı artık dısı cıksada olur bı de umarım emerken ısırmaz

sagol canım gordum . Her ıhtımale karsı bulamazsam dıye sıparıs verdım. Ama hala aklımda takım var daha guzel durur dıye . Ben pek tulum gıydırmedım cunku . Hep pantolan kazak tarzı gıydırdım kucuk beyfendıyı :)) sonradan tuluma donus pek ıcıme sınmıyor ama bulamazsamda mecbur

kızlar dun sabah kalvatısında sandvıc yedım öglnde akşma kadar bişey ymedım bnm sutler akmya basladı sandvıcde kasar domates salatalık bırtanede marul vardı anladımdı sebxe ıyı sut yapıo hbrınız olsun calısıncada aynı sadvıcden yapar yerım her sabh sutler olur işllah

bu ara bnm kız 2 gundr gunde 5 kez kaka yapıo dun cıvıktı bgn normele dönmus sarı renkde cözemedım bn usutuyorum galıba elıfınde gazı cok oluyo havalar soğuk garantı usutuyorummm ıhlamur alıyımde verıyım en ıyıs bgn

daha önce de yazmıştım galiba ama yine söyleyeyim benim dişlerim 4 aylıkken çıkmış, şu an 31 yaşındayım hiç çürük yok dişlerimde..:)

aynen bende uyuttum yemek yapcam sımdıkk cocuga da sebze corbası yapcammm bıı gırıyımm bakımm mutfaga:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…