benim kız uyanık kaldığı müddetçe kucağımda,ve sürekli ağlıyor,hemde ne ağlama...
inanın geceyi zor ediyorum...ya bir bebek hiç mi oyalanmaz...akşam üzeri büyük kızım okuldan geliyor(büyük dediysem daha 8 yaşında)o kucağına alıyor ben ancak öyle yemek yapabiliyorum....
kızım henüz 6,5 kilo ve 68 cm...ama sürekli taşıyınca sırtım kopuyor....
sagol canım. bende arastıryorum dıs seklınde pasta kurabıye ve cup keklerı sıparıs verıcem ayarladım. Hatıra kalsn dıye guzel bı hedıye vermek ıstıyorum ama guzel bırsey bulamadım.davetıyeler buldum ınternette resımlı bırde fıyatlarıda uygundu yaptırsam mı dıye dusunuyorum karar veremedım. Bırde oglusuma smokın arıyorum ama bulamadım 4.5 aylıgız daha kıyafetler buyuk gelıyor :))) Sızde fıkır verısenız sevınıcemmm kızlar..
arkadaşlar şu ana kadar kaka problemimiz hiç olmadı. nerdeyse son 1 aydır günde 1 ya da 2 kez yapıyordu. (ondan önce 3-4 kez) ancak cumartesi ilk defa hiç yapmadı. pazar akşam da yeterince çok yaptı. ama bugün yine yok, daha yapmadı. gerçi keyfi yerinde, ıkınması filan yok. sizce neden olabilir. ya da böyle azalması normal mi? bu arada yalnız anne sütü alıyor.
evet canım 8 ekim cuma 2:15 de çıkıverdi ağlaya ağlaya
bizim doktorumuz da erken çıkarsa süt dişleri erken çürüyebilir dedi. ama asıl dişler etkilenmezmiş, ondan dolayı korkacak bir şey yok dedi.
unnadoda smokin şeklinde tulum vardı canım
unnadoda smokin şeklinde tulum vardı canım
selam kizlar benimkide bugün huysuz dis yerleri iyice kasiniyor galiba agzini siki siki tutuyor acmiyor kasiga sinirli sinirli oyuncaklarini agzina götürüyor.illaki oturcak yatirdim mi basini bir dikiyor kalkmak istiyor[/QUO
oyy kıyamam dıslerınız cıkıcak canım o zaman benım oglusumda aynıydı oyuncaklara sınırlı sınırlı saldırıyordu agzına goturuyordu en sonunda cıktı dıslerımız. darısı basınıza ama cok huysuzlasıyorlar onlar ıcınde zor tabı dıs cıkarmakkk(
inş. canım ya cok tesekkur ederım rahatlattıgın ıcın endıselenıyodum sureklı erken cıkarsa dıslerı saglam olmazsa dıye ıcım sımdı rahatladı artık dısı cıksada olur bı de umarım emerken ısırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?