selam kızlarrrr
fatmacım sanki facebookda takılıyoruz genelde :) ikinci gruptan haberiniz var mı?
zeytinnnn ay gıcık kadın boşver, ne desen olmaz komşu küser müser
densizlere ne dense olmaz zati
oy ben yarın işe başlıyorum
gidip hazırlıklarıma devam ediim
ikinci grup mu ben dün mü önceki gün mğ ne 2010 ekim kankaları diiye bir grup buldum bebeklerin ağzından konuşuluyorselam kızlarrrr
fatmacım sanki facebookda takılıyoruz genelde :) ikinci gruptan haberiniz var mı?
selam vermeden geçmiyim dedim. herkese selamlar... umarım sizde bebişlerinizde iyidir. çalışmak iyi güzelde bebişimden ayrılmak olmasa :S hem çocuk hem kariyer zor iş
mama veriyorsan eğer milupanın kusan bebekler için bi maması var bize o iyi geldi şimdi baya bi azaldı kusması
arkadaşlar şu ana kadar kaka problemimiz hiç olmadı. nerdeyse son 1 aydır günde 1 ya da 2 kez yapıyordu. (ondan önce 3-4 kez) ancak cumartesi ilk defa hiç yapmadı. pazar akşam da yeterince çok yaptı. ama bugün yine yok, daha yapmadı. gerçi keyfi yerinde, ıkınması filan yok. sizce neden olabilir. ya da böyle azalması normal mi? bu arada yalnız anne sütü alıyor.
off uyuyamıyommm:2:hele hele
selam kızlarrrr
benim kız uyanık kaldığı müddetçe kucağımda,ve sürekli ağlıyor,hemde ne ağlama...
inanın geceyi zor ediyorum...ya bir bebek hiç mi oyalanmaz...akşam üzeri büyük kızım okuldan geliyor(büyük dediysem daha 8 yaşında)o kucağına alıyor ben ancak öyle yemek yapabiliyorum....
kızım henüz 6,5 kilo ve 68 cm...ama sürekli taşıyınca sırtım kopuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?