2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebeklerinizin kıyaslanmasına sinir oluyormusunuz?benim komşumun benden bir ay küçük çocuğu var durmadan benimkiyle kıyaslıyorlar.o bir ay küçük olmasına rağmen benim oğlumdan daha kilolu.allahım bi göklere çıkarmalar sanki kilolu bebek marifet gibi,ne bilim ya uyuz oldum.

selam kızlarrrr

fatmacım sanki facebookda takılıyoruz genelde :) ikinci gruptan haberiniz var mı?

zeytinnnn ay gıcık kadın boşver, ne desen olmaz komşu küser müser

densizlere ne dense olmaz zati

oy ben yarın işe başlıyorum
gidip hazırlıklarıma devam ediim

pike kızını nereye bırakacaksın ilk başlayışlar kötü olur ama sonra iyikide başlamışım dersin evde insan bunalıyo bee

ikinci grup mu ben dün mü önceki gün mğ ne 2010 ekim kankaları diiye bir grup buldum bebeklerin ağzından konuşuluyor

işe başlıyorsun hiiiçç kolay değil ama işyeri kreşte olacak değil mi

arkadaşlar şu ana kadar kaka problemimiz hiç olmadı. nerdeyse son 1 aydır günde 1 ya da 2 kez yapıyordu. (ondan önce 3-4 kez) ancak cumartesi ilk defa hiç yapmadı. pazar akşam da yeterince çok yaptı. ama bugün yine yok, daha yapmadı. gerçi keyfi yerinde, ıkınması filan yok. sizce neden olabilir. ya da böyle azalması normal mi? bu arada yalnız anne sütü alıyor.

selam vermeden geçmiyim dedim. herkese selamlar... umarım sizde bebişlerinizde iyidir. çalışmak iyi güzelde bebişimden ayrılmak olmasa :S hem çocuk hem kariyer zor iş

selam vermeden geçmiyim dedim. herkese selamlar... umarım sizde bebişlerinizde iyidir. çalışmak iyi güzelde bebişimden ayrılmak olmasa :S hem çocuk hem kariyer zor iş

evet çok zor gerçekten ben de nasıl başlayacağım diye düşünüyorum.. kariyer kariyer diye diye bekledim zaten çocuk için 31 yaşıma kadar:) şimdi bırakamam bu noktadayken.. Akşamları ve haftasonları bebişlere vakit ayıracağız sonuçta değil mi.. az mı oluyor acaba? çalışan anneler ne diyorlar bu duruma.. Gerçekten çook zor oluyor mu?

selam kızlarrr
cuma günü aşımız oldu ateş az oldu ama huzursuzluklar bol boldu.bana kan ilacı vermediler.yoksa unuttular mı
sabah 11 de gittik tam ebe cıkıyordu.heralde biran önce cıkmak istedi hanımefendi unuttu heralde gıcığım zaten burdaki ebeye

mama veriyorsan eğer milupanın kusan bebekler için bi maması var bize o iyi geldi şimdi baya bi azaldı kusması

mama vermiyorum sadece anne sütü alıyor kusmasıda kucaktayken oluyor sadece yattığı yerde pek kusmuyor inşallah biran önce geçer kucaklamaya korkuyoruz valla

benim kızımdada aynı şey oluyor bigün yapıyor bigün yapmıyor hatta yapmadığı gün diyorumki artık sabahın köründe doldurur bezi :) benim bebeğimin kakasıda çok sıvı. 2 aydır böyle doktora sordum ama anne sütü alıyor diye önemsemedi ama önceden kıvamlıydı inşallah biproblem yoktur...

buraya nezamn ugrasam kımse yok sansıma bnde orda duruyom öle kmse selm verrse yazıyom 2.grubdan hbrımız varda unutdum bn ya :)

yarın buyuk gun ne cbk gectı ya bnada az kaldı

benim kız uyanık kaldığı müddetçe kucağımda,ve sürekli ağlıyor,hemde ne ağlama...
inanın geceyi zor ediyorum...ya bir bebek hiç mi oyalanmaz...akşam üzeri büyük kızım okuldan geliyor(büyük dediysem daha 8 yaşında)o kucağına alıyor ben ancak öyle yemek yapabiliyorum....
kızım henüz 6,5 kilo ve 68 cm...ama sürekli taşıyınca sırtım kopuyor....

slm kızlar nabersiniz...bende annemlerdeydim net yoktu orda herkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi..inş oda düzelir

aynı sorun benim kzıdada var canım nasıl baş etcez bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…