ya bayanlar siz kuzuları nasıl oyalıyorsunuz.benim kız tam bi kucak delisi oldu.uyanık olduğu her an kucakta evin içinde gezdirilmek istiyor.her zaman olduğumuz oturma odası da olmuyo:)hanfendi diğer odaları görecek.ama hiç işe güce bakamıyorum.uyanıyo alt değiştirme merasimi şarkılar konuşmalar 10-15 dk.oyuncaklar filan bi 15 dk daha.mızıldanmaya başlıyo.oyun halısına koyuyorum ordada yalnız olmayacak illa benimle birlikte oynayacak konuscaz filan.o da en fazla 15 dk.eee bitti bu kadar.başka napıyım ya.siz neler yapıyosunuz.fikir verin bana.bel ağrılarım başladı işe gücede bakamıyorum.günde 10 saat uyanık kaldığını düşünürsek 10 saat dolmuyo böyle.bebeği kucak istemeyen var mı.benimkimi anormal
kızlar merhabalar,uzun zamandır yazamıyorum ama hep takipteyimeşim sağolsun netbook (doğrumu yazdım bilmem)almış sevgililer gününde k.k takip et diye :) yazamasamda burdayım yani..Biz yine ailecek grip olduk ne gripse öldüm valla..39 derece eteşle iki gecem geçti.zehrayada bulaştı telef oldu yavrum ..iki aydır hastalıklarla uğraşıyor yavrum.kızlar yardımınıza ihtiyacım var miniğim 15 gün önce pamukçuk oldu.karbonatla falan sildim ama bana mısın demiyor ne yapayım?:44:
mrb benim kızımda pamukçuk olmuştu bende sildim karbonatla geçmeyince dr götürdüm.fungostatin diye bi ilaç yazdı.hemen geçirdi tabi silmeyede devm ettik yine
merhabalar :) benim topikten yeni haberim oldu ve aranıza katılayım dedim
size bişey sorcam bebeği kusan varmı? kucağımıza aldığımızda kusuyor benim meleğim karnı sıkışıyorda ondanmı bilmiyorum ama nezaman bitecek bu durum?
nasıl kullandın bu ilacı canım?Ne kadara aldın?
merhabalar :) benim topikten yeni haberim oldu ve aranıza katılayım dedim
size bişey sorcam bebeği kusan varmı? kucağımıza aldığımızda kusuyor benim meleğim karnı sıkışıyorda ondanmı bilmiyorum ama nezaman bitecek bu durum?
kızlar merhabalar,uzun zamandır yazamıyorum ama hep takipteyimeşim sağolsun netbook (doğrumu yazdım bilmem)almış sevgililer gününde k.k takip et diye :) yazamasamda burdayım yani..Biz yine ailecek grip olduk ne gripse öldüm valla..39 derece eteşle iki gecem geçti.zehrayada bulaştı telef oldu yavrum ..iki aydır hastalıklarla uğraşıyor yavrum.kızlar yardımınıza ihtiyacım var miniğim 15 gün önce pamukçuk oldu.karbonatla falan sildim ama bana mısın demiyor ne yapayım?:44:
benim bebiş doğduğundan beri kusuyo sizinkiler nası az az bi şekilde çok sık kusuyo gün içinde çamaşır dayanmıyo
masallah canım kılosu cok guzel benım oglumda 2hafta önce 7550 gr 70cm benımkının kılosu az cıkmıs yaaaaaaaaa acaba bebegım 2610 gr dogmustu ondan mı:26:
yok canım henüz çıkmadı o yüzden vaktim varr doğru diyosun belki takım bulurum acele etmim ...
maşallah kuzuya
maşallahhhhh
bizde perşembeye aşı olcaz ateş olmaz inşallah kafasınıda ölçüyolarmı.
teşekkürler teyzelerrrr.inş bugün aşı ateş yapmaz da keyfimiz kaçmaz.bu arada başı ölçüyolar canım.hatta bizim bıngıldak kapanıklığını da kontrol ettiler bi de kan ilacı verdiler yarın başlıcazzzmaşalahhh
yok canım henüz çıkmadı o yüzden vaktim varr doğru diyosun belki takım bulurum acele etmim ...
maşallah kuzuya
maşallahhhhh
bizde perşembeye aşı olcaz ateş olmaz inşallah kafasınıda ölçüyolarmı.
teşekkürler teyzelerrrr.inş bugün aşı ateş yapmaz da keyfimiz kaçmaz.bu arada başı ölçüyolar canım.hatta bizim bıngıldak kapanıklığını da kontrol ettiler bi de kan ilacı verdiler yarın başlıcazzzmaşalahhh
nbr sınız kızlarrbenım kızm 8 kıloydu ama suzuldu sankı yuzunun tonbıklıgı gıttı sutummu yetmıyo yada buyufdgugu ıcınmı bana zayıf gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?