2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızım yarım saat falan kendi kendine oyalanıyor sıkılınca ana kucağına koyuyorum diğer odalara bakınıyor hoşuna gidiyor ablasının odasına koyuyoru oyuncaklara bakınıyor sonra sıkılınca ablasının odasında oyun çadırı var onun içine koyuyorum birazda orda bakınıyor ablası okuldan gelincede yarım saat falan o oynatıyor ablasını izliyor öylece akşam ediyorum.ama akşam 6 dan sonra saat 9 olupta uyuyana kadar çok mızmız oluyor ozamanda kucakta gezdiriyoz babasıyla sırayla

kızlar merhabalar,uzun zamandır yazamıyorum ama hep takipteyim eşim sağolsun netbook (doğrumu yazdım bilmem)almış sevgililer gününde k.k takip et diye :) yazamasamda burdayım yani..Biz yine ailecek grip olduk ne gripse öldüm valla..39 derece eteşle iki gecem geçti.zehrayada bulaştı telef oldu yavrum ..iki aydır hastalıklarla uğraşıyor yavrum.kızlar yardımınıza ihtiyacım var miniğim 15 gün önce pamukçuk oldu.karbonatla falan sildim ama bana mısın demiyor ne yapayım?:44:

mrb benim kızımda pamukçuk olmuştu bende sildim karbonatla geçmeyince dr götürdüm.fungostatin diye bi ilaç yazdı.hemen geçirdi tabi silmeyede devm ettik yine

merhabalar :) benim topikten yeni haberim oldu ve aranıza katılayım dedim

size bişey sorcam bebeği kusan varmı? kucağımıza aldığımızda kusuyor benim meleğim karnı sıkışıyorda ondanmı bilmiyorum ama nezaman bitecek bu durum?

benim oğlum çok kusardı bu ara hafifledi bence emdiği fazla geliyordur

mama veriyorsan eğer milupanın kusan bebekler için bi maması var bize o iyi geldi şimdi baya bi azaldı kusması

merhaba canım bnm kızın fecı olmustu aktardan karadut surubu al hergun bır cay kasıgı kadar agzına ver 2. gun göruceksın kayboldugunu
agzına vermeden snra parmagına tulbent gecir sagdan sola hafıfce sıl öle ver akşam emzrmeden snra tekrar karbonatlı suyla sil böle 3 gun yaptım 4.gun hıc bısey kalmamıstı o pamukcukları hep kalkmıstı kendı kendıne ve kara dut şurubu bogaz agrısına grıbe cok ıyı gelıyo herkese ver 1 tatlı kasıgı fıatıda 5 tl işllh hmn gcer

benim bebiş doğduğundan beri kusuyo sizinkiler nası az az bi şekilde çok sık kusuyo gün içinde çamaşır dayanmıyo

benım kız gunde 2 veya 3 kez kesik kesik kusuyo doktora sordum az az olursa problem yok demişti 6 aydan snra gecer bu durum işllah

merhaba kızlar ben 2010 kasım annesiyim size bi sorum olucak bebekleriniz gece uykusuna saat kaçta geçiyolar benim kızım 12 den önce uyumuyo ne yapmalıyım erken uyumaya nasıl alıştırıcam ne yapsam olmuyo bi akıl verin

yok canım henüz çıkmadı o yüzden vaktim varr doğru diyosun belki takım bulurum acele etmim ...

maşallah kuzuya

bizde perşembeye aşı olcaz ateş olmaz inşallah kafasınıda ölçüyolarmı.

teşekkürler teyzelerrrr.inş bugün aşı ateş yapmaz da keyfimiz kaçmaz.bu arada başı ölçüyolar canım.hatta bizim bıngıldak kapanıklığını da kontrol ettiler bi de kan ilacı verdiler yarın başlıcazzz

yok canım henüz çıkmadı o yüzden vaktim varr doğru diyosun belki takım bulurum acele etmim ...

maşallah kuzuya

bizde perşembeye aşı olcaz ateş olmaz inşallah kafasınıda ölçüyolarmı.

teşekkürler teyzelerrrr.inş bugün aşı ateş yapmaz da keyfimiz kaçmaz.bu arada başı ölçüyolar canım.hatta bizim bıngıldak kapanıklığını da kontrol ettiler bi de kan ilacı verdiler yarın başlıcazzz

nbr sınız kızlarrbenım kızm 8 kıloydu ama suzuldu sankı yuzunun tonbıklıgı gıttı sutummu yetmıyo yada buyufdgugu ıcınmı bana zayıf gelıyo

nbr sınız kızlarrbenım kızm 8 kıloydu ama suzuldu sankı yuzunun tonbıklıgı gıttı sutummu yetmıyo yada buyufdgugu ıcınmı bana zayıf gelıyo

boyu uzuyordur annesi bnde hep öle dusunuuyom ama boyumuz uzun boyagıdıyo :)sutun yetıyordur bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…