2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benimki de akşam üzeri baya uyudu şimdi napsam uyumuyo ( onla ugrasıyom bi yandan..eşim de az önce sehir dışına gitti yarın gece döncek,ugrascam durcam sıpayla ben

kahve falan içip uyumasam mı ünv yıllarından uykusuzluğa alışkınım ama uyudumda uykum bölündümü deli oluom

bugun kafayı yiyodum pike yaaa bağırdım bide sona kendime kızdım noluon çocuk derdini anlatamıo napsın die :'((((

benimki de bi kere saatlerce uyumamıştı, hep kucak hep kucak tüm vücudum kopmuştu

sonra dedim üşüdü mü acaba, sardım baya ısıttım uyuyakaldı

yoruldu da mu uyudu, yoksa sıcak mı iyi geldi bilemedim

ironic canım denemediysen bi de öyle dene

kızlar bir de ikizleri olan bir arkadaşım dedi, gazı olursa nursey harvey ver diye.

o herşeyi denemiş, bir tek bu iyi gelmiş, bilmiyorum doğru mu yazdım adını.

ya benimki de öle yapıo bazen dediğin gibi yoruldudamı uyudu yoksa üşüomuydu die düşünüom. belkide bizim kuzular sıcağı seviyordur. kundaklıom emzini veriom gözler kapanıo hemen. ama durmak istemedimi oda işe yaramıo

off ya her yerim kusmuk oldu,bugün kaç oldu kıyafet değişiyoruz ben de o da ( deli gibi emiyo memeyi ama uyumuyoo ((cıldırmıs gibi saldırıyo ama tok yaa

olabilir, sıcağı seviyo galiba bunlar cidden, çok alışmasalar keşke sıcağa, soğuklarda zor olur.

off ya her yerim kusmuk oldu,bugün kaç oldu kıyafet değişiyoruz ben de o da ( deli gibi emiyo memeyi ama uyumuyoo ((cıldırmıs gibi saldırıyo ama tok yaa

off sorma ben pes ettim artık musafir falan yoksa değiştirmiom akşama kdr üstümü akşam kociş gelceğinde değiştiriom ama duş almak istiom yaa değiştirsemde hala kokuomuşum gibi gelio.

huysuzlanıyo işte, kim bilir ne derdi var

kusması çok geriyo beni, keşke hiç kusmasalar kolay gelsin canım

off sorma ben pes ettim artık musafir falan yoksa değiştirmiom akşama kdr üstümü akşam kociş gelceğinde değiştiriom ama duş almak istiom yaa değiştirsemde hala kokuomuşum gibi gelio.

ben önlük takıyorum kızlar, omuzlarını üstünü koruyor, kusunca önlüğü değiştiriyorum sadece.

yoksa tulum yetişmiyo sıpaya

benimkini bugun sardım sarmaladım üstüne battaniye örttüm. ter içinde kalmış ama en uzun uyuduğu zaman o zamandı. napçam bilmiom. bende istemiodum sıcağa alışmasını ama huy demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…