ben de uyansın diye bekliyorum, gece 3e kadar uyumayacak her zamanki gibi. nöbetimizi bekliyoruzzz
bugun kafayı yiyodum pike yaaa bağırdım bide sona kendime kızdım noluon çocuk derdini anlatamıo napsın die :'((((
benimki de bi kere saatlerce uyumamıştı, hep kucak hep kucak tüm vücudum kopmuştu
sonra dedim üşüdü mü acaba, sardım baya ısıttım uyuyakaldı
yoruldu da mu uyudu, yoksa sıcak mı iyi geldi bilemedim
ironic canım denemediysen bi de öyle dene
ya benimki de öle yapıo bazen dediğin gibi yoruldudamı uyudu yoksa üşüomuydu die düşünüom. belkide bizim kuzular sıcağı seviyordur. kundaklıom emzini veriom gözler kapanıo hemen. ama durmak istemedimi oda işe yaramıo
off ya her yerim kusmuk oldu,bugün kaç oldu kıyafet değişiyoruz ben de o da( deli gibi emiyo memeyi ama uyumuyoo ((cıldırmıs gibi saldırıyo ama tok yaa
off ya her yerim kusmuk oldu,bugün kaç oldu kıyafet değişiyoruz ben de o da( deli gibi emiyo memeyi ama uyumuyoo ((cıldırmıs gibi saldırıyo ama tok yaa
hala emme peşinde yaaaoff sorma ben pes ettim artık musafir falan yoksa değiştirmiom akşama kdr üstümüakşam kociş gelceğinde değiştiriom ama duş almak istiom yaa değiştirsemde hala kokuomuşum gibi gelio.
off sorma ben pes ettim artık musafir falan yoksa değiştirmiom akşama kdr üstümüakşam kociş gelceğinde değiştiriom ama duş almak istiom yaa değiştirsemde hala kokuomuşum gibi gelio.
hala emme peşinde yaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?