Arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittik bugün anam benim oğlan kucaktan kucağa gezdi eline alan bırakmak istemiyor :)) en son arkadaşım verin şu çocuğu deyip aldı ellerinden beşiğe yatırdı maşallah uslu uslu durdu paşam annesini hiç üzmedi.Yoldada uyudu şimdi yeni yatırmam lazımdı gece uykusuna ama 1 saatten fazladır uyuyor bende uyanır diye bekliyorum bakalım..
maşallah benimkide öledi işte yatırınca uslu uslu bakınıodu annem kucana ala ala kardeşim ala ala alıştırdılar koyunca mızıklamaya başlıo. siz sizolun ağlamıosa aldırtmayın kimseye. bugun hiç bi işimi yapamadım.
ben hep kuccağımda götürdüm. yürüyerekmi gitçeniz.
emziğemi. walla bende çok alışmasın die vermek istemiom ama ğalayınca emziriom iki cuk cuk çekip yutkunuo gerisinde yutkunmuo emzik niyetine kullanıo beni. napsam bilmiom. acaba sütmü gelmioda yutkunmuo.Bizimkide aynısı normalde ağlamadan 5 dk durmaz beşiğinde.İlla kucak olacak bende almak istemiyorum herkes zaten kucakçı yapma deyip duruyor sanki meraklıyım ama durmuyor ağlamaktan katılıyor almasam.Şu meme işine taktım alıştırıcam başka çare yok ondan sonra daha düzenli olur belki diyrum.
Sağlık ocağında yaptırıcam aşısını, oda 150 mt yürüme yolu var.Yolda üşütmekten korkuyorum.Arabasına koyar yağmurluğunu takardım oda rahat ederdi bende..
emziğemi. walla bende çok alışmasın die vermek istemiom ama ğalayınca emziriom iki cuk cuk çekip yutkunuo gerisinde yutkunmuo emzik niyetine kullanıo beni. napsam bilmiom. acaba sütmü gelmioda yutkunmuo.
süt gelmese yaygarayı basar hiç merak etmeben emzik veriyom verdiğim gibi boğuluyomuş gibi yapıo cıkarıyo mıdesını bulandırıyo versemde almıyo ama ıcımden dıyomkı ıyıkde almıyo yalandan emdı bırkere ıcım gıttı ya cocuk ac galıba dedım cıkarıp memeı verdım uyudu
emziğemi. walla bende çok alışmasın die vermek istemiom ama ğalayınca emziriom iki cuk cuk çekip yutkunuo gerisinde yutkunmuo emzik niyetine kullanıo beni. napsam bilmiom. acaba sütmü gelmioda yutkunmuo.
hmm evet o zmn puset iyi olurdu. biz aldık ama kullanmadık daha
süt gelmese yaygarayı basar hiç merak etmeben emzik veriyom verdiğim gibi boğuluyomuş gibi yapıo cıkarıyo mıdesını bulandırıyo versemde almıyo ama ıcımden dıyomkı ıyıkde almıyo yalandan emdı bırkere ıcım gıttı ya cocuk ac galıba dedım cıkarıp memeı verdım uyudu
benimkidde alıoda her zaman almıo aldığı zamanda senin dediğin gibi içim gidio boş boş çekio die ama benide boş boş çekio aç olmadığı zaman
Evet emziğe alıştırmak istiyorum, yutkunmuyorsa emzik niyetine tutuyordur o daha kötü canım sen onu emziğe alıştırmaya çalış.Bide doyuyordur doymasa ağlar uyumaz.
herkes kaçtı mı
kızım yeni uyudu saat tutuoz bakam ne zmn uyancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?