2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

maşallah benimkide öledi işte yatırınca uslu uslu bakınıodu annem kucana ala ala kardeşim ala ala alıştırdılar koyunca mızıklamaya başlıo. siz sizolun ağlamıosa aldırtmayın kimseye. bugun hiç bi işimi yapamadım.

Kilolarım gitti sayılır az bi göbeğim kaldı ama eteklerim olmuyor bayramda geliyor sonrada mevlüdümüz var akşam eşime dedim pek oralı olmadı, almamak için değil ama çocukla alışveriş merkezlerine falan gitmek istemiyor.Yarın bidaha yoklıycam bakalım, pusette almadık ne akıl almadıysam ptesi aşıya götürcem kucakta nasıl olacakki çıkmışken onuda alalım istiyorum ama hava güzel olursa hayır diyemez sanırım

Bizimkide aynısı normalde ağlamadan 5 dk durmaz beşiğinde.İlla kucak olacak bende almak istemiyorum herkes zaten kucakçı yapma deyip duruyor sanki meraklıyım ama durmuyor ağlamaktan katılıyor almasam.Şu meme işine taktım alıştırıcam başka çare yok ondan sonra daha düzenli olur belki diyrum.

emziğemi. walla bende çok alışmasın die vermek istemiom ama ğalayınca emziriom iki cuk cuk çekip yutkunuo gerisinde yutkunmuo emzik niyetine kullanıo beni. napsam bilmiom. acaba sütmü gelmioda yutkunmuo.
Sağlık ocağında yaptırıcam aşısını, oda 150 mt yürüme yolu var.Yolda üşütmekten korkuyorum.Arabasına koyar yağmurluğunu takardım oda rahat ederdi bende..

hmm evet o zmn puset iyi olurdu. biz aldık ama kullanmadık daha

bnde hep kucağımda götürdüm ama git gide ağırlaşıyo gecen eczaneye gttik belım koptu güzel havalarda arabyla ancak cıkılır.10 gün sonra bizim aşımızda var ama bayrama geliyo oyuzden bayramdan sonraya kalıyo

Evet emziğe alıştırmak istiyorum, yutkunmuyorsa emzik niyetine tutuyordur o daha kötü canım sen onu emziğe alıştırmaya çalış.Bide doyuyordur doymasa ağlar uyumaz.

Evet emziğe alıştırmak istiyorum, yutkunmuyorsa emzik niyetine tutuyordur o daha kötü canım sen onu emziğe alıştırmaya çalış.Bide doyuyordur doymasa ağlar uyumaz.

duruo cnm kucak istio sanırım emziriom yatırıom 5-10 dak sona ağlamaya başlıoo kucama alıom susuo. emziriom iki dolu çekio sona gözleri kapanıo boş çekio.

Benimkinin uyanacağı yok gece uykusuna geçmiş anlaşılan bari kendi uykumdan olmayım uyanınca kalıcam mecbur size iyi geceler kızlar..

benım kızda uyudu yatıyım bgn cokyoruldum 2 saatlık uykuyla duruyom iyigeceler arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…