2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam anneler dun mılupadan deneme boyu mamamız geldı bırazdan kasık mamasını denıcem içinde %25 indirimli kuponlar var kitab var sizde üye olun yawrunuzuda kayıt edın gönderrler :)

sabah bebek kaŞILARINA BAKARKEN GELDDİ BENİM DE.. bi baktım üstünde ilk kaşık seti yazıyo, nasıl sevindimdi amaaaaaaaa

bu kııızzz tam kroo yaaaaa

kilosuna bişey dediğim yok zatende giydikleri beni delirtti bu kadar öz güven fazla..insan biraz kendini bilmeli dimi ama

ayyyyyy kanal d deki programı mı dıyosunuz ya bı de sımdı arabanın ıcıne yangelıp yattı ne kadar edepsizlik ya karsında kamera ve tüm türkiye varken ilk defa izliyorum tam adamında acmısım

annemle telefonda konuşuyoduk yine beni delirtti bağırdım çağırdım..öfke kontrolsüzlüğüm var benim sanırım...kızım alerjik miş benşmm doktor ek gıdaya geçince dikkat edicen deniyerek vericen dedi...annemde sende ek gıda verme 1 yaşına kadar sadece emzir diyo.. delirdimm...1 yaşına kadar sadece anne sütü yetermi ya..allah aşkına söleyin. tama şimdi bişe vermiyorum ama 6 aydan sonra vericem...

en fazla anne sütü 7 8 ay yeter sonra doymaz devam sütü kullanırsın canım yiyeceklerden daha sra alıştırırsın nasıl bir alejik durumu var canım

Kızlar ben doğumdan 2 ay sonra regl oldum. Ondan sonra da iki üç gün sürmek üzere 15 günde bir oldum. Doktora gittim normal dedi. Sonra kesildi. İki ayın sonunda geçen hafta tekrar regl oldum. (Amma 'oldum' dedim he =) Neyse, bayağı bir kanamam oldu, sancılı geçti üstelik. Ancak şuan öyle rahatım ki. İki kilo verdim, göbeğim gözle görülecek şekilde indi. Ve kendimi çok iyi hissediyorum. Şu "Regl olunca rahatlarsın" lafına sinir oluyordum ancak haklılarmış. Diyeceğim o ki; sinir, stres, göbeğim inmiyor'lara takılmayın. Regl olunca çok daha iyi hissedeceksiniz kendinizi. Tecrübeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…