selam anneler dun mılupadan deneme boyu mamamız geldı bırazdan kasık mamasını denıcem içinde %25 indirimli kuponlar var kitab var sizde üye olun yawrunuzuda kayıt edın gönderrler :)
kanal d de yeni yarışma başlamış
bana herşey yakışır
5tane kadın hergün bitanesi 1000tl ile alışveriş yapıyo yemekteyizin kıyafet beğendirme versiyonu
şişko bi kız var şimdi özgüvenine hasta oldum yaa çok nazar değiyomuşta
abooooooooo 22 yaşındaymış ben 22 yaşındayken 17den fazla değilsin diyolardı enaz 35 bu gözleride lens
kıza sinir oldum galiba
anam da denisim gelmiş..
iyiyiz tatlım biz, sizi sormalı..
baldudaklımnapıyo??
selam anneler dun mılupadan deneme boyu mamamız geldı bırazdan kasık mamasını denıcem içinde %25 indirimli kuponlar var kitab var sizde üye olun yawrunuzuda kayıt edın gönderrler :)
bu kııızzz tam kroo yaaaaa
kilolu bayanlarda çok güzel olabilir
elbette olur çokta sevimli olur
kilolu bayanlar kilosunu nasıl kapatır göstermeye gelmiş oyüzden katılmış ama heryerini açıyo
convers bi insana bu kadarmı yakışmaz
selammm kızlarrr
annemle telefonda konuşuyoduk yine beni delirtti bağırdım çağırdım..öfke kontrolsüzlüğüm var benim sanırım...kızım alerjik miş benşmm doktor ek gıdaya geçince dikkat edicen deniyerek vericen dedi...annemde sende ek gıda verme 1 yaşına kadar sadece emzir diyo.. delirdimm...1 yaşına kadar sadece anne sütü yetermi ya..allah aşkına söleyin. tama şimdi bişe vermiyorum ama 6 aydan sonra vericem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?