2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebişlerınızı nasıl uyutuyorsunuz

hiç belli olmuyo bgzn ayagımda sallıyom bgznde gögsümde sızıyo bn uyuması için hiç zorlmıyorum akşm 6dan snra hiç uyutmuyorum 11 gıbı cok yoruluyo yatııyo emerkn
suan ayagımda sallıyom :)

hiç belli olmuyo bgzn ayagımda sallıyom bgznde gögsümde sızıyo bn uyuması için hiç zorlmıyorum akşm 6dan snra hiç uyutmuyorum 11 gıbı cok yoruluyo yatııyo emerkn
suan ayagımda sallıyom :)

Benım kızda emzik verip yatırnca kendı kendıne uyurdu ama malesef ana kucagnda sallamaya alıstrdılar zorlamak da ıstemıyorum ama cok uzuluyorum.gece kaç saat uyuyo cnm

Benım kızda emzik verip yatırnca kendı kendıne uyurdu ama malesef ana kucagnda sallamaya alıstrdılar zorlamak da ıstemıyorum ama cok uzuluyorum.gece kaç saat uyuyo cnm

canım 12 1 gıbı dalıyo 3 de emıyo tekrar sabh 7 8 e kadar yatıyo gene emıyo 8 de geri yatıyo 10na kadar kalkıyo 1 saat uynık snra gene yatıyor böle bırlıkte yatıyoruz gece kaktıgında uynmıyo ama gözu kapalı meme arıyo :)
senınkı kac saat uyuyo ?

...........:2::2::2:

...........:2::2::2:

bızımde yrın asımız var canım 3 saatde göguslerın sut doluyosa bol bol ye canım bn paso yıyorum yesıllık ye sut yapıo valla bnce mamayı akşam 7 gıbı ver senınde gece ytna kadar göguslerın dolar yamadan senı emmıs olur hm senınde sabha bol bol sutun olur

slm herkese ya ben şu formül sütten yoğurt işini beceremd,m sanırım ayran gibi oldu:26:yapan var mı aranızda

Maşallah canım.benımkı 15 gun oncesıne kadar saat 10 da yatp 1.2 gıbı kalkıp emip 4 gibıtekrar kalkyodu snra 7 de kalkıyodu 10 kadarda bıdaha uyumuyordu.artık 11 de yatıyo ve saat 9 10 kadar 7.8 kez uyanıyo umarım eskı duzenıne gırer tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…