- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
canım geçmiş olsun.idrar tahlili verirken altının suyla iyice temizlenmesi gerekiyo.yeteri kadar temizlenmezse olmasada varmış gibi çıkabiliyor sonuç
ben ıslak mendıl kullanıyorum artık uni babynın yenı dogan ıslak pamuk mendilı siz baska bişekılde mı temızlyorsunuz kızlar
Bende hep öyle yaptım canım ama niyeenfeksiyon çıktıki bu çocukta o zamn ya
ben nemli pamuk kullanıyorum.çünkü ıslak mendiller pişik yapıyor
canım geçmiş olsun.idrar tahlili verirken altının suyla iyice temizlenmesi gerekiyo.yeteri kadar temizlenmezse olmasada varmış gibi çıkabiliyor sonuç
gecmiş olsun cnm
kızlar bebişlerınızı nasıl uyutuyorsunuz
hiç belli olmuyo bgzn ayagımda sallıyom bgznde gögsümde sızıyo bn uyuması için hiç zorlmıyorum akşm 6dan snra hiç uyutmuyorum 11 gıbı cok yoruluyo yatııyo emerkn
suan ayagımda sallıyom :)
kızlar bebişlerınızı nasıl uyutuyorsunuz
Benım kızda emzik verip yatırnca kendı kendıne uyurdu ama malesef ana kucagnda sallamaya alıstrdılar zorlamak da ıstemıyorum ama cok uzuluyorum.gece kaç saat uyuyo cnm
slm kızlar..
aşıdan geldik umarım huysuzluk ateş yapmaz.
kızlar son günlerde sütüm azaldı akşamları özellikle kuzuma yetmiyor iki gündür gece yatarken dolaptan indirip veriyorum.dr istersen gece tek sefer mama verebilirsin demişti.bnede sütümü artırayım vermeyeyim diye vermedim ama baktım olmuyor bugün hipp aldım bakalım kuzu içecekmi ilk defa mama alacak yavrum aç kalmasında
evelsi gün geceyatarken emdi ama yetmedi nasıl aranıyo kuzum içim parçalandı bende bir sürü ağladım dayanamadım kuzu aç diye sütü buzluktan indirip çözdürüp verdim hemen ama 30 cc içti demek çok aç değilmiş ama dün 75 cc içti kuzum ya kıyamıyorum
Rabbim bebeklerimizin rızkını azaltma...
...........:2::2::2:
canım ben pışpışlayarak kucağımda hafif hafif sallıyorum minik kurbişi söylüyoruz öyla yani...
kendi kendine uyuyan bebiş var mı çok merak ediyorum?
canım 12 1 gıbı dalıyo 3 de emıyo tekrar sabh 7 8 e kadar yatıyo gene emıyo 8 de geri yatıyo 10na kadar kalkıyo 1 saat uynık snra gene yatıyor böle bırlıkte yatıyoruz gece kaktıgında uynmıyo ama gözu kapalı meme arıyo :)
senınkı kac saat uyuyo ?
...........:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?