2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Gecmıs olsun canım Gozunu korkutma o kadar canm zaten ek besınlerı 3 gun 3 gun deneyerek verıyorsun o arada alerjısı varmı yok mu bellı olur. anne sutu yetse dahı 6. aydan sonra ek besınlere gecmek gereklıymıs cocuk anne sutunden yeterlı besını alamıyormus oyle dıyorlar aklında bulunsun.

biraz sakin olmaya çalış canım.. anneni üzersen sonunda üzülen yine sen olursun. bizde anne olduk ilerde evladın sana kızsın bagırsın istermisin?
alerjik oldugunu nerden anladıki dr, bizede her verdigin şeyin arasında 2-3 gün olsun alerji yapıp yapmadıgını kontrol et, ondan sonra vermeye devam edersin dedi..
buarada 2 yasına kadar, sadece anne sütüyle beslenenler bile var..

ahh ben de olmak istiyorum ama tık yok ve olunca da rahatlayacağıma yüzde yüz eminim

bende 40 ımda oldum snra 25 gun aralıkla 2 defa daha snra olmuyorum sıkıntısı cok gercekten ıns. dedıgın gıbı rahatlama bendede olur oldugumda..

bende 3 kez oldum, 4.yü bekliyorum.. göbegim baya inmişti aslında ama bu sıralar aşırı yiyorum, doymuyorum bi türlü, yine şişmeye başladım :))

ben de regl olmayanlardanım.sıkıntısı çok fazla haklısınız.oğlumu doğurduktan sonra hemen devam etmişti ama kızımda nedense 40 gün oldum o da az az bi daha da olmadım.anlamadım gitti.erken menapoz mu nedir bilemedim?

kızlar bişeysorucam kıx bebeklerde idrar yolu enfeksiyonuna çişi mi kakası mı neden oluyor bilen var mı

kızlar bişeysorucam kıx bebeklerde idrar yolu enfeksiyonuna çişi mi kakası mı neden oluyor bilen var mı

bilmiyom bend merak etdım sımdı

kızlar bnde regl olmadım ama bnm su 1 haftada göbegım ınanılmz gttı eskı kyaftlerıme grebılıyorum
emzirmeyi bırakınca olurum herhalde işe baslıcam1 ay snra ozman olur garanti

kakası diye biliyorum canım, temizlerken sürekli yukardan aşağıya dogru silinmesi gerekiyo..
hem bu sadece kız bebeklerde deil kadınlarda böyle olması lazımmış :)

idrar yolu enfeksiyonunda en önemli olan bez temizliği yaparken özel bölgeyi önden arkaya doğru temizlemek.tam tersi yapıldığı zaman bakteriler özel bölgeye teşınıyor ve idrar yapımında mesaneye girişi kolaylaştığından idrar yolu enfeksiyonu oluyor.

kakası diye biliyorum canım, temizlerken sürekli yukardan aşağıya dogru silinmesi gerekiyo..
hem bu sadece kız bebeklerde deil kadınlarda böyle olması lazımmış :)

Saol canım bende hep öyle siliyorum ama kızımda niyemenfeksiyon oldu anlamadım. Atındakaka da kalmıyo acaba çişden mi bulaşıyo dedim bende.saol cnm

Bende hep öyle yaptım canım ama niyeenfeksiyon çıktıki bu çocukta o zamn ya

ben ıslak mendıl kullanıyorum artık uni babynın yenı dogan ıslak pamuk mendilı siz baska bişekılde mı temızlyorsunuz kızlar

Bende hep öyle yaptım canım ama niyeenfeksiyon çıktıki bu çocukta o zamn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…