2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çalışan anneler ACİLL!! yeni çıkan süt izni yasasından haberi olan ve yararlanmaya başlayan var mı?? resmi gazetede geçen hft yayınlanmış ben kaçırmışım da

çalışan anneler ACİLL!! yeni çıkan süt izni yasasından haberi olan ve yararlanmaya başlayan var mı?? resmi gazetede geçen hft yayınlanmış ben kaçırmışım da

canım 1 yaşına kadar sütün yetse bile, pütürlü gıdalara da alışması gerek, sanırım 1den sonra bu daha zor olur, kaldı ki alerjisi varsa 1den sonra da aynı sorunlar olmaz mı?

bugün kontrolümüz vardı kızlar. oğlum 600 gr almış, doktor alt sınıra yakınsınız dedi, bu ay da bakalım böyle az alırsa takviye birşeyler yaparız dedi. (sadece anne sütü alıyoruz) biraz moralim bozuldu aslında. umarım toparlarız oğlumla.

bu aylarda 500 gr alması yeerli değil mi acaba? bizim de cumartesi günü 5.ay kontrolümüz var, 4.ayda 8 kg 120 ydik, 500 gr alsa bile doktor anne sütüne devam diyecek diye düşünüyorum. Çünkü son kon trolde iyi kilo almış bu aylardan sonra alması gereken kilo azalır demişti..

gözün aydın canım

geç oldu ama sağol canım...

canım bende dün akşam olmaya başladım,umarım iyi gelir...üzerimde ki siniri stresi alıp götürsün inşallah,zaten benim bebeğim oldukça zor...bu iyi gelir bana belki...

selam ekim anneleri arada girip bakyiorum allah tüm bebislere saglik verir benim kizimda bu ay 500 gr almis üzülüyorum benimle ayni gün dogan kizin 8 kilo benimkisi 6500 gr ve masallah kiz arkadasimin kizi ayni gün dogan yürüyor örümcekte kendi yürüyor sok gecirdim resmen

selam kizlar.
ayni ay da dogup kilorarinda baya fark oluyorsa yasitlariyla insan üzülüyor tabiki.ama bebegim icin ben ne yapiyorum diye bir bakcaksiniz.düzenli uyuyormu,beslenmesi nasil.herseyi ile tam ilgileniyormuyum diye.evet herseyiyle düzenli ilgileniyorum derseniz.yapidan kaynaklaniyor saglikli olmasi cok güzel.ben sadece anne sütü alip kilolu olan bebekler icin ilerde saglik problemi olmaz.ama mama ile beslenip kilolu olan bebeklerde sorun olur.bebegim kilolu diye habire yedirmek de iyi degil.hormonlari bozulur.
saglikli mi.gülüp etrafa gülücükler saciyorrr sa birakin zayif olsun

benim kizda kabiz bazen günde bir bazen de 2 günde yada 3 günde yapardik.
dün kipkirmizi oldu basti cigligi dedim ne oluyor.hemen kucagima aldi altini actim.findik kadar yapmis.karnina ayaklarni bastirdim hafifden gerisi geldi kanli sekilde.yavrum bütün gün gaz cikarcagi zamanda agladi.yirtilmis ya agridi hep.dogol yollan nasl cözüm bulcaz.zeytin yagi cay kasigi veriyorum.siz neler yapiyorsunuz bu durumda

kan ilacından mı acaba ben dün başladım kan ilacına normalde günde 3 kez yapardı daha yapmadı

poposuna hergün zeytinyağı sür ek gıda alıyorsa su içir sürekli barsakları yumuşar ben öyle yapıyorıum

canım sakın kıyaslama. arkadaşın dediği gibi, keyfi yerinde mi, etrafa gülücükler saçıyor mu ona bak. bünye meselesi aslında. ben ömrüm boyunca hep zayıftım. annem ben bebekken de çocukken de çok üzülürmüş cılız bir şeyim diye. ama inanır mısın ne bebekken ne çocukken ne de ergenken hiç doktora gitmedim, hiç hastayım diye yatakta yatmadım. kısacası yeterki sağlıklı olsunlar. her anne elbette gelişimini görmek istiyor ama merak etme belki erken belki geç hepimizin çocuğu yürüyecek, koşacak...

merhaba kızlar ben oglumun uyumasına yardımcı olsun dıye bır kuzucuk aldım 4 farklı ses çıkarıyor yagmur sesı okyanus sesı nehır sesı ve balına sesı bebeklerı çok rahatlatıyormus anne karnındakı seslere benzıyormus ılk zamanlar sankı bosuna almısım dedım ama 1 hafta doldu alalı ve oglum alıstı kuzucuga ve onun sayesınde daha uzun ve huzurlu uyuyor bunu anladım kesınlıkle tavsıye edıyorum
http://www.bebekmarket.com/magaza/pr...oducts_id/5060 burdan bakabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…