- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
kimsecikler yokkkkk nirdesinizzz
doktorumu ben de ızledım:)))))
annemle telefonda konuşuyoduk yine beni delirtti bağırdım çağırdım..öfke kontrolsüzlüğüm var benim sanırım...kızım alerjik miş benşmm doktor ek gıdaya geçince dikkat edicen deniyerek vericen dedi...annemde sende ek gıda verme 1 yaşına kadar sadece emzir diyo.. delirdimm...1 yaşına kadar sadece anne sütü yetermi ya..allah aşkına söleyin. tama şimdi bişe vermiyorum ama 6 aydan sonra vericem...
bugün kontrolümüz vardı kızlar. oğlum 600 gr almış, doktor alt sınıra yakınsınız dedi, bu ay da bakalım böyle az alırsa takviye birşeyler yaparız dedi. (sadece anne sütü alıyoruz) biraz moralim bozuldu aslında. umarım toparlarız oğlumla.
gözün aydın canım
Kızlar ben doğumdan 2 ay sonra regl oldum. Ondan sonra da iki üç gün sürmek üzere 15 günde bir oldum. Doktora gittim normal dedi. Sonra kesildi. İki ayın sonunda geçen hafta tekrar regl oldum. (Amma 'oldum' dedim he =) Neyse, bayağı bir kanamam oldu, sancılı geçti üstelik. Ancak şuan öyle rahatım ki. İki kilo verdim, göbeğim gözle görülecek şekilde indi. Ve kendimi çok iyi hissediyorum. Şu "Regl olunca rahatlarsın" lafına sinir oluyordum ancak haklılarmış. Diyeceğim o ki; sinir, stres, göbeğim inmiyor'lara takılmayın. Regl olunca çok daha iyi hissedeceksiniz kendinizi. Tecrübeyle sabittir.
benim kizda kabiz bazen günde bir bazen de 2 günde yada 3 günde yapardik.
dün kipkirmizi oldu basti cigligi dedim ne oluyor.hemen kucagima aldi altini actim.findik kadar yapmis.karnina ayaklarni bastirdim hafifden gerisi geldi kanli sekilde.yavrum bütün gün gaz cikarcagi zamanda agladi.yirtilmis ya agridi hep.dogol yollan nasl cözüm bulcaz.zeytin yagi cay kasigi veriyorum.siz neler yapiyorsunuz bu durumda
selam ekim anneleri arada girip bakyiorum allah tüm bebislere saglik verir benim kizimda bu ay 500 gr almis üzülüyorum benimle ayni gün dogan kizin 8 kilo benimkisi 6500 gr ve masallah kiz arkadasimin kizi ayni gün dogan yürüyor örümcekte kendi yürüyor sok gecirdim resmen
4 ay aşısı yaptıran anneler bebişlerinizin baş çevresi ölçümü kaç çıktı
4 ay aşısı yaptıran anneler bebişlerinizin baş çevresi ölçümü kaç çıktı
41 çıktı canım benim oğlanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?