yaaa millet
biz facebookda takılıyoruz ama ben sadece bizler varız sanıyordum, bulan gelebiliyormuş???
canım sıkıldı aslında, beni tanıyanlar var diye rahatça yazıyodum :) sizi beni tanıyo sayıyorum da :)
bişey de denmez ki, hır çıkacak.
valla bayadır kimse yok burada insanın canı sıkılıyo
annişler uğramadığına göre bebişler çok ilgi istiyo galiba artık
kan ilacını 1 kere verdim o gecede uyutana kadar canım çıktı uykusu gitti resmen bidada vermedim siz veriyomusunus
nasıl yani dün yazılanlar görünmüyo diyolardı görünebiliyomuymuş
herkes facebooka gidince burası baya boş kalmış
bende kızmla ugraşıyorum bogazındaki balgamdan kurtulamadık bitürlü ilaçta artık vermek istemiyorum 1hafta oldu halen bi degişiklik yok neyapacam şaşırdım
günaydın arkadaşlar....
bakıyorum herkesin bebişte bi yeme yada emme sorunu var yaa.. bizdewde var ilk başlarda ayda 1 k,lo bazen fazla bile alıyodu şimdi emmek istemiyo fazla yormuyo kendini napabilirim sizce bi akıl verin sütüm var şükür sağıyorum çıkıyo offfff
bi akıl verin lütfennnnnnn yarım kilo zor aldı bu ayyy
Eskıden deedıgım hamıleyken gunluk yazıları okumakta zorlanıyodum okadar yazıyolardıkı sımdı bebışler bıze hıc fırsat vermıyolar kızlar bende oglumu 2.5 aylıktı sunnet ettırdım dikişli bırgunde ıyılestı ılk gece sıkıntı ondan sonra hıcbısı olmuyo benım oglum tonbış donmuyo 5 aylık oldu ama yurutece bındırıyom acayıp sevıyo ama cok oturtmuyorum epey gezıyo evde evde buyuk durluyo hosuna gıdıyo melısesra nerede onun nasıl bebegı acaba
Kan ve demir ilacini doktorlariniz mi veriyor? Bize vermedi dpktorumuz.. Sadece multitabs veriyorum..
bizim kan degerlerı dusuk oldugu ıcın ılk basta doktorumuz vermıstı ferrum sanol sonra saglık ocagından da verdıler aynı ılacı eksıklık gormedıyse doktorunuz vermemıs olabılırKan ve demir ilacini doktorlariniz mi veriyor? Bize vermedi dpktorumuz.. Sadece multitabs veriyorum..
ben yaklasık 3aydır demır ılacı kullanıyorum kakası genellıkle sarı yesıl oldugunda sanırım usutmus oluyo nadıren yesıl cunkudemir ilacındanmı kaynaklı yeşil olması bende diyorum niye hep yeşil üşüttümü acaba dedim
kan ilacını 1 kere verdim o gecede uyutana kadar canım çıktı uykusu gitti resmen bidada vermedim siz veriyomusunus
oooo masallah canım kuzuna benım oglum 7550cıkmıstı boyuda 70cm az ya senınkının yanındabnmkı bgn ölculdu 41,5 cıktı 11 gunde 200 gr almıs ama toplmda 1100 almış tam 4 ay 2 haftalık kilomuz 8450 5 ve 6 aydan snra cok daha yavaş kılo alır dedı ve 5 ayda kan ılacına baslıcaz dun ıshaldı dedım tahlıl ıstedı bgnde hıc yapadı kesın bn üşütüyom ondan öle oluyo
bgn aşı olduk iyiyiz çok şükür huysuzda deılız
bgn elma püresine 1 tane bebe bisküvici ezip yedrdım az bişey bıraktı :)
kusmasını sordum çook yıyo dedi ondandr bişey olmaz dedi
kndı deterjanımla yıkıyom snra onun sabunuyla yıkıyom öl gecıyo canım
Kan ve demir ilacini doktorlariniz mi veriyor? Bize vermedi dpktorumuz.. Sadece multitabs veriyorum..
kızımın sacında konak oldu kızlar nasıl geçer biliyormuşunuz
canım sakın kıyaslama. arkadaşın dediği gibi, keyfi yerinde mi, etrafa gülücükler saçıyor mu ona bak. bünye meselesi aslında. ben ömrüm boyunca hep zayıftım. annem ben bebekken de çocukken de çok üzülürmüş cılız bir şeyim diye. ama inanır mısın ne bebekken ne çocukken ne de ergenken hiç doktora gitmedim, hiç hastayım diye yatakta yatmadım. kısacası yeterki sağlıklı olsunlar. her anne elbette gelişimini görmek istiyor ama merak etme belki erken belki geç hepimizin çocuğu yürüyecek, koşacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?