2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nasıl yani dün yazılanlar görünmüyo diyolardı görünebiliyomuymuş
herkes facebooka gidince burası baya boş kalmış

bende kızmla ugraşıyorum bogazındaki balgamdan kurtulamadık bitürlü ilaçta artık vermek istemiyorum 1hafta oldu halen bi degişiklik yok neyapacam şaşırdım

kan ilacını 1 kere verdim o gecede uyutana kadar canım çıktı uykusu gitti resmen bidada vermedim siz veriyomusunus

annişler uğramadığına göre bebişler çok ilgi istiyo galiba artık

olabilir tabii..

kan ilacını 1 kere verdim o gecede uyutana kadar canım çıktı uykusu gitti resmen bidada vermedim siz veriyomusunus

kan ilacı dediğin demir ilacı mı? eğer oysa ben sabah kalkınca vitaminiyle karıştırarak veriyorum bir sorun olmadı,yani uykusunda bir değişiklik olmadı..

Kan ve demir ilacini doktorlariniz mi veriyor? Bize vermedi dpktorumuz.. Sadece multitabs veriyorum..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım benin kızım da hafif bi soğuk algınlığı geçiriyor.. çok öksürüyor ama ya hep aşıdan sonra oldu ne olduysa çok ateşlendi üstünü çıkardım hasta oldu yavrum... balgamı var sanıırım tıkanıyor öksürüyor. ıhlamur veriyorum biraz ve ilaç.
sen ne veriyorsun canım??

aynen ya benim kızım da aşıdan sonra huyu suyu değişti of ya.. ne güzel uykuları düzene girmişti yine bozuldu uyuyamıyor yavrum. aşı günü ateşlendi soydum bebeğimi hafif bi soğuk algınlığı kapmış çok öksürüyor. emmek istemiyor. dişleride kaşınıyor sanırım..
artık 500 gr alırlarmış zaten normal olanıda buymuş. benim kızda her ay 1,5 kilo alıyordu. şimdi 500 gr alıyor.

yürüteç mi? gerçekten ilerleyebiliyor mu?

Kan ve demir ilacini doktorlariniz mi veriyor? Bize vermedi dpktorumuz.. Sadece multitabs veriyorum..
bizim kan degerlerı dusuk oldugu ıcın ılk basta doktorumuz vermıstı ferrum sanol sonra saglık ocagından da verdıler aynı ılacı eksıklık gormedıyse doktorunuz vermemıs olabılır
demir ilacındanmı kaynaklı yeşil olması bende diyorum niye hep yeşil üşüttümü acaba dedim
ben yaklasık 3aydır demır ılacı kullanıyorum kakası genellıkle sarı yesıl oldugunda sanırım usutmus oluyo nadıren yesıl cunku

ben 3aydır verıyorum canım uyku problemı yok sukur

oooo masallah canım kuzuna benım oglum 7550cıkmıstı boyuda 70cm az ya senınkının yanında
kndı deterjanımla yıkıyom snra onun sabunuyla yıkıyom öl gecıyo canım

tesekkurler canım dedeıgın gıbı yaptım cıktı sonunda eskıden daha kolay cıkardı sımdı demısr multıtabs ve zınco etkı edıyo sanırım

keşke çocuk doktoru ekim anneleride olsaydı burda bilmediğimiz şeyleri sorardık ne güzel doğru kaynakdan öğrenirdik.

dedigin gibi haklisin anne olunca ne kadar kabulensemde bazen gene icim hic rahat etmyior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…