benim kızım daha basmadı, ayaklarının üzerine koyunca hemen oturmaya hamle yapıyor yada poposunu dışarıya çıkarıyor, bi problem varmıdır kızlar?
merak etme canım benim benimkide dönmüyor daha ama onun dışındaki herşeyi normal şükür eliyle tutması tepkisi,devamlı güler mesala..herkesin bebeği aynı olacak diye birşey yok,seninki çok sakindir başkasının ki hiç yerinde durmaz ikiside normal pank yapma bebem
Heh aynı bizim kız. Bizimki de iki hafta öncesine kadar öyle yapıyordu ama şimdi uzun süreli basabiliyor. Ama bu kez de dizlerini kırmıyor hanımefendi, adım attırmaya çalışıyom gık yokDemek herkes aynı yollardan geçiyor. Bir problem yoktur yani...
canim benimki mecburlukdan basladim.keske anne sütü ek de biberon mamasi alsa mecbur biberon almadigi icin kasikla basladikcanım söylemeden edemicem, sen ek gıdada çok hızlı gidiyorsun, barsakları hemen uyum sağlayamaz. biraz yavaştan alsan daha iyi olmaz mı? çocuk zorlanmasın yazık
masallah canim sütün yetiyor demek kilosu cok güzel bir ay da bekle 6 bitsin öyle baslarsin benim sütün yetmedi benim doktor erken baslatti bana.sende meyve suyu püresi ver ama tadimlik bir kac kasik.slm benım bebegım 5 aylık olucak inş.bu ayın 8de kılosuda 8300 10gun once tartıldı.aşşa yukarı dr kan ılacı verdı ve d vıtamını kullanıyorum sımdıde ben ev yapımı yogurtla pekmezı cok az karıstıryom ıkı cay kasıgı kadar verıyom elma rendelıyom armut havuc püre seklınde ve suyunu verıyom sızce erkenmı bıde dogdugu gunden berı emzırıyom su nezaman verılıyo
merhabalar.siteye bugün üye oldum.benim de gecikmeli gelen 28 ekim doğumlu küçük erkeğim var.
selamlar zuzum benim 5 aylık oldu yaaa küçük adamım benim kocaman oldu
bebeğini sünnet ettiren var mı aranızda??
çabuk iyileşiyor diyorlar doğru mu? Biz bu ay içinde düşünüyoruz.
canim benimki mecburlukdan basladim.keske anne sütü ek de biberon mamasi alsa mecbur biberon almadigi icin kasikla basladik
sabah beni emiyor
ögleye dogru meyveli kahvalti mamasini veriyorum
sonra uyuyor uyaninca sebze yemegini veriyorum bunuda bir haftadir basladik sade havuc verdim son iki gündür et ve sebze sayisini artirdik icinde
ikindi yogurt yiyor yatarkende gece mamasini iyiyor aralarda beni emiyor.ama saydigim seyler hep kücük cam kasenin yarisinda koyuyorum ve o ölcününde yarisini yiyor.
iki ay hep doktorun israretinin altina düsüyoruz.hep geri gidiyor büyümesi.6 ayin sonunda mutlak o noktada cikis olmasi lazim
masallah canim sütün yetiyor demek kilosu cok güzel bir ay da bekle 6 bitsin öyle baslarsin benim sütün yetmedi benim doktor erken baslatti bana.sende meyve suyu püresi ver ama tadimlik bir kac kasik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?