2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızım daha basmadı, ayaklarının üzerine koyunca hemen oturmaya hamle yapıyor yada poposunu dışarıya çıkarıyor, bi problem varmıdır kızlar?

Heh aynı bizim kız. Bizimki de iki hafta öncesine kadar öyle yapıyordu ama şimdi uzun süreli basabiliyor. Ama bu kez de dizlerini kırmıyor hanımefendi, adım attırmaya çalışıyom gık yok Demek herkes aynı yollardan geçiyor. Bir problem yoktur yani...

Sağol vallayi, herkes aynı şeyi söylüyor ama bir annenin söylemesi içimi rahatlattı.

cnmiçimi rahatlattın sağol, tembel bizim kız heralde, yada ağırlığını taşıyamıyor

slm benım bebegım 5 aylık olucak inş.bu ayın 8de kılosuda 8300 10gun once tartıldı.aşşa yukarı dr kan ılacı verdı ve d vıtamını kullanıyorum sımdıde ben ev yapımı yogurtla pekmezı cok az karıstıryom ıkı cay kasıgı kadar verıyom elma rendelıyom armut havuc püre seklınde ve suyunu verıyom sızce erkenmı bıde dogdugu gunden berı emzırıyom su nezaman verılıyo

canım söylemeden edemicem, sen ek gıdada çok hızlı gidiyorsun, barsakları hemen uyum sağlayamaz. biraz yavaştan alsan daha iyi olmaz mı? çocuk zorlanmasın yazık
canim benimki mecburlukdan basladim.keske anne sütü ek de biberon mamasi alsa mecbur biberon almadigi icin kasikla basladik
sabah beni emiyor
ögleye dogru meyveli kahvalti mamasini veriyorum
sonra uyuyor uyaninca sebze yemegini veriyorum bunuda bir haftadir basladik sade havuc verdim son iki gündür et ve sebze sayisini artirdik icinde
ikindi yogurt yiyor yatarkende gece mamasini iyiyor aralarda beni emiyor.ama saydigim seyler hep kücük cam kasenin yarisinda koyuyorum ve o ölcününde yarisini yiyor.
iki ay hep doktorun israretinin altina düsüyoruz.hep geri gidiyor büyümesi.6 ayin sonunda mutlak o noktada cikis olmasi lazim

masallah canim sütün yetiyor demek kilosu cok güzel bir ay da bekle 6 bitsin öyle baslarsin benim sütün yetmedi benim doktor erken baslatti bana.sende meyve suyu püresi ver ama tadimlik bir kac kasik.

selam benim kız yogurdu sevmediginden şimdilik bakışına bıraktım nezaman yerse diye elma püresini seviyo ama havuç henüz denemedim çünkü emmeyi bıraksın istemiyorum şimdide zaten grip olduk iştahı azaldı bogazındaki balgamdan kurtulamadıgımızdanda pek yutamıyo zaten inşallah çabuk iyileşirde kilo vermez kuşum

selam kızlar bebegımın bı uyku duzenı yok gece saat 1ı gormeden uyumuyo uyusa bıle habıre kalkıyo saat bası helak oluyom ya gunduzde uyuyo uyutmamaya calışıyom aglıyo durmuyo hıc ayyyyy delı olucam yat kalk yat kalk

bebeğini sünnet ettiren var mı aranızda??
çabuk iyileşiyor diyorlar doğru mu? Biz bu ay içinde düşünüyoruz.

ben yaptırdım canım. 2,5 aylıktı 1 gunde ıyılestı. fazla hareketlenmemıstı daha cunku. gercı hala donemıyor ya neyse

ah canım anlıyorum seni, inşallah o çizginin üstüne çıkar

çok kusuyor diye yazıyorsun ya, verdim kustu falan diyorsun, bir de bi yerde et kattığını okumuştum işte çorbasına koyduğunu falan. dedim acaba sen elinde olmadan hızlı mı davranıyosun :) annelik işte

sen daha iyi bilirsin tabii, inşallah sağlıklı olsun hep de, kilosu sonradan da olsa düzelir, dert değil. hastalık falan çok daha sorun.

kızlar bebişlerin hareketlerine takılmamak lazım :)

normal büyük insanlara da bakarsanız kimi çok tezdir yerinde duramaz, kimi çok sakindir rahat hareket eder acele etmez. yani huylarına göre de değişir hareketlilik falan :)

nörolojik tepkilerinde sorun yoksa önemli değil

feyzacım kilosu nasıl kıznın..bizmde düşük biraz ama fazlasını almıyor ben de zorlamıyorum..mama süt beraberken mamayı bıraktık ek gıdaya geçince...2 gün emmedi sağdım ama zor aldı ..şimdi anne sütü ek gıda gidiyoruz...

kolay gelsin sana canım

kızlar gece emziriyorum ya gazını çıkarmadığımiçin mi acaba 6 gibi uyanıyor ıkına ıkına 2-3 saat geçiriyor..hiç sak,n uyanmıyor..acaba açıkarsammı gece gazını..her sabah aynı..

bugünlerde birde her akşam huysuzuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…