başına zeytinyağ ve karbonat karıştırıp sürmüştük ve yarım saat bekletip yıkamıştık bi kez de bebe yağından sürüp taradık sonra yıkadık
Aranızda doğumdan sonra vücudunda çatlaklar oluşan var mı? Hamileliğim boyunca hiç çatlağım olmadı, nemlendirici krem sürüyordum aklıma gelince. Ama doğumdan bir hafta sonra göğüslerim çok kötü çatladı, bakmak bile istemiyorum harita gibi =(( Ve bacaklarımla kalçamın üst taraflarında kısa kısa çatlaklar oluştu. Şu an kırmızılar, bazıları koyulaştı. Ne yapacağımı bilemedim, çok çirkinler =(
Teşekkür ederim canım pekı uzun sürüyor mu yoksa bi yıkamada mı gitti
eyvah eyvahhhhh balummmmben gelıp yazıyom cvp alamıyom cıkıyom. kımse gırmıyor artık buraya. bu arada 3 gun gecıkmem var fenalardayımmmmmm:)
ben gelıp yazıyom cvp alamıyom cıkıyom. kımse gırmıyor artık buraya. bu arada 3 gun gecıkmem var fenalardayımmmmmm:)
diç çıkaran bebiş varmı kızlar?henüz erken değilmi
keşke çocuk doktoru ekim anneleride olsaydı burda bilmediğimiz şeyleri sorardık ne güzel doğru kaynakdan öğrenirdik.
Aranızda doğumdan sonra vücudunda çatlaklar oluşan var mı? Hamileliğim boyunca hiç çatlağım olmadı, nemlendirici krem sürüyordum aklıma gelince. Ama doğumdan bir hafta sonra göğüslerim çok kötü çatladı, bakmak bile istemiyorum harita gibi =(( Ve bacaklarımla kalçamın üst taraflarında kısa kısa çatlaklar oluştu. Şu an kırmızılar, bazıları koyulaştı. Ne yapacağımı bilemedim, çok çirkinler =(
Kızlar tatıl ıcın yer bakıyorum yer baktınız mı hıc cocukla rahat edebılecıgımız bır yer kum plaj tercıh edıyorum ama karar veremedım hala.
Kızlar tatıl ıcın yer bakıyorum yer baktınız mı hıc cocukla rahat edebılecıgımız bır yer kum plaj tercıh edıyorum ama karar veremedım hala.
eşim bir tatil almış bile, bana süpriz yapmış. Bakalım çocukla nasıl olacak. Yeme işi biraz kafamı karıştırdı başta, ancak ona da birşeyler buluruz sanırım, oğluşumla güzel bir tatil geçiririz diye umut ediyorum....
bu sene için bizde bakıyoruz didimi çok sevdik..bi yer bulamazsak tekrar oraya gideceğiz....
canım face de bebek doktorum var ınternet adresıde bebekdoktorum.com gokhan bey cok ıyı bır dr oglumun dr ayrıca face den annelerın sorularınıda cevaplıyor kendı hastası olman gerekmıyor bı bak ıstersen belkı ısıne yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?