2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

herkese merhaba,

İstanbul-anadolu yakasında, aradığım zaman kolaylıkla ulaşabileceğim iyi bir çocuk doktoru arıyorum, hastane doktoru olmasını da tercih ederim. bu kriterlere uyan bir doktor tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

ben gelıp yazıyom cvp alamıyom cıkıyom. kımse gırmıyor artık buraya. bu arada 3 gun gecıkmem var fenalardayımmmmmm:)

Aranızda doğumdan sonra vücudunda çatlaklar oluşan var mı? Hamileliğim boyunca hiç çatlağım olmadı, nemlendirici krem sürüyordum aklıma gelince. Ama doğumdan bir hafta sonra göğüslerim çok kötü çatladı, bakmak bile istemiyorum harita gibi =(( Ve bacaklarımla kalçamın üst taraflarında kısa kısa çatlaklar oluştu. Şu an kırmızılar, bazıları koyulaştı. Ne yapacağımı bilemedim, çok çirkinler =(

aynen beni anlatmışsın sanki.. banada bi arkadaşım hamişken sürdüğün kremi doğumdan sonrada kullan dedi. kullandım ama yinede fayda etmedi
özellikle karnım çok kötü.. özelliklede kocişin bunları görmesinden çok rahatsız oluyorum

Teşekkür ederim canım pekı uzun sürüyor mu yoksa bi yıkamada mı gitti

benim ekleyebileceğim tek şey şaçınçıkış yönünün tersine tara birde her banyodan önce zeytinyağ sür beklet yıkadıktan sonrada bebe yağı sürüp terine tara bir kaç seferde geçiyo zaten

keşke çocuk doktoru ekim anneleride olsaydı burda bilmediğimiz şeyleri sorardık ne güzel doğru kaynakdan öğrenirdik.

canım face de bebek doktorum var ınternet adresıde bebekdoktorum.com gokhan bey cok ıyı bır dr oglumun dr ayrıca face den annelerın sorularınıda cevaplıyor kendı hastası olman gerekmıyor bı bak ıstersen belkı ısıne yarar.

herkes artık face de takılıyo o yüzden burda kimsecikler yok :)) baluum merak etme benimde 1 hafta geçmişti adetim olur öyle arada...
benim kız 20günde 600 gr almış şaştım heee maşallahhhhhh

Kızlar tatıl ıcın yer bakıyorum yer baktınız mı hıc cocukla rahat edebılecıgımız bır yer kum plaj tercıh edıyorum ama karar veremedım hala.

evet evet, hamilelik boyunca hiçbir şey yoktu, hatta doğumdan sonra da. ancak birgün bi baktım(doğumdan 2 ay sonra filan) karnımın bir tarafında hafif hafif çatlaklar, şok oldum yaaaa.....

Kızlar tatıl ıcın yer bakıyorum yer baktınız mı hıc cocukla rahat edebılecıgımız bır yer kum plaj tercıh edıyorum ama karar veremedım hala.

eşim bir tatil almış bile, bana süpriz yapmış. bakalım çocukla nasıl olacak. yeme işi biraz kafamı karıştırdı başta, ancak ona da birşeyler buluruz sanırım, oğluşumla güzel bir tatil geçiririz diye umut ediyorum....

bu sene için bizde bakıyoruz didimi çok sevdik..bi yer bulamazsak tekrar oraya gideceğiz....

guzel suprızmıss.. Problem olmaz bence bır cozum bulunur ıyıce bır dınlenırsınız.

bu sene için bizde bakıyoruz didimi çok sevdik..bi yer bulamazsak tekrar oraya gideceğiz....

bızde cocukla rahat edebılecegımız bıryer bakıyoruz. Kum plaj olursa onun ıcınde rahat olur dıye dusunuyorum . Belek bolgesıne bakıyorum su an arastırma asamasındayım ınsallah guzel bıryer bulur ve rahat ederız.

kesin millet anlaşma yaptı artık yazmayalım bu topiğe diye benim haberim yok.herkese birden ne olabilirki.umarım herkes iyidir

çok güzel bir siteymiş, teşekkürler paylaştığın için. ataşehir memorial a da gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…