günaydın arkadaşlar....
bakıyorum herkesin bebişte bi yeme yada emme sorunu var yaa.. bizdewde var ilk başlarda ayda 1 k,lo bazen fazla bile alıyodu şimdi emmek istemiyo fazla yormuyo kendini napabilirim sizce bi akıl verin sütüm var şükür sağıyorum çıkıyo offfff
bi akıl verin lütfennnnnnn yarım kilo zor aldı bu ayyy
Merhaba kızlar. Ya üç gündür kızım gece ıkınarak uyanıyor. 10 dk falan sürüyor bu, kakası da su gibi. Bazen jel gibi oluyor ve sapsarı. Dün gece çok az da kan vardı. Daha önce de kan olmuştu doktora götürdük popo deliği çatlamış dedi. Ondan sonra hiç olmadı. Kan ilacı yüzünden olan dışında tabi. Bağırsaklarında bir sorun mu var acaba? Hiçbir huysuzluk ya da rahatsızlığı yok. İshal desem, aşı olduk :/ Başınıza böyle bir şey geldi mi acaba?
merhaba cnm benimde kızım bir ara gece ağlayarak kalkıyordu ve daima ıkınıyordu tuvaletini yapamıyordu
sonradan düzeldi ama kan felan olmadı şükür ek gıdaya geçmiştim ilk zamanlardı ondan öyle olmuştu zamanla bağırsakları alıştı işte.ek gıda veriyormusun sen ondan olabilir belki.
Ek gdaya geçmedik daha, anne sütü sadece. Ağlaması sızlanması yok, sadece ıkınıyor. Tuvaletini yapabiliyor da. Anlamadım gitti. Belki ben üşütmüşümdür dedim, kendimi de korudum bir süre ama hâlâ aynı :/
canm demir ilacı kullanıyorsan kakası yeşil hatta bazen siyaha yakın olabilir korkma.
merhaba, ayda yarım kg alması normal değil mi? artk daha da azalabilir dedi doktorumuz. sonuçta hareketler arttı. yanlış mı söylemiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?