- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
kızzzz baaaalllkızlar 2010 ekım bebeklerinin ek gıdaları grubu açılmış oraya istek yolladım kurucu kabul edicekmi bakalım sende istek yollasana :86:
çok geçmiş olsun canım.. şimdi nasılsınız.. acaba yediği bişiyden mi olduki..:26:selam anneler girip bakip cikiyorum arada face oyun oynadigimdan buraya girecek vaktim olmuyor ama buraya girip hep bilgi almak istiyorum cünkücok güzelpaylasimlar var benim arkadasin kizi benim kizla ayni gün dogdu iki disi cikti örümcegin icinde geziyor alisveris arabasinin icine oturtutuyor kizi masallah kizda sanki 8 aylik her seyi yapyior yakinda tek basina yürürse hic sasirmam benim kiz daha yeni kollarinin altindan tutunca ayakta biraz durup hop hop yapiyor dr gitim ek gidaya baslaya bilirsin meyve ve sebzelerden basla dedi bende basladim bugun iki ine oldu rotavirusu birde baska bir atesi cikti ama gecti yarinda biraz disariya götürüp gezdireyim
kızlar 2010 ekım bebeklerinin ek gıdaları grubu açılmış oraya istek yolladım kurucu kabul edicekmi bakalım sende istek yollasana :86:
kızlar yada bana facenizi yazın ben ekliyim ben gizliyim çünkü...
facei olmayan ne yapsınyalnız kaldım burdaa
balu naber tatliş nasılsın
buraları niye terki diyar ettiniz..
kızm ve ben hastaydık giremedik bi süre anaaa bi baktım kimsecikler yok
balum şimdi daha iyiyiz canım sağolasın. kızımın 4. ay aşısı çok ağır geçti. ateşlendi. soğuk allgınlığı geçirdi çok öksürüüyordu yavrum. bugün daha iyi sanki çok şükür. ıhlamur bile veriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?