yeminle aynı seyi düşünüyodum şimdi :))işimiz zor boş boş oturuoduk ne güzelhele ben öğlene kdr yatardım öğlen kocişim simit poğça getiri çayı demler uyandırırdı şimdi wc ye gitçek vakit bulamıom
:)) kendi üstünü napıon
:))) yaa akşam oluncada yemek yok hadi dışarda yiyem ordan çay içmeye parka ohh rahat batmış banayeminle aynı seyi düşünüyodum şimdi :))
önlük beni de koruyor :)
kucağımdayken kusarsa önlüğün içine kusacak şekilde kıvırıyom falan. yoksa üst yetişmiyo.
mothercare den almıştım 10 adet, beyaz düz çok sadece önlük, havlu önü, arkası da muşamba, geçmiyor alta kusmuk
bi yandan da napsam da aglıyo sürekli napiim ben bu cocugu baba da yok bu gece,alıştırdı uysun die battaniyede sallamaya bakalım tek basına nasıl uyucak bu cocuk :SS
zuahahaaa zavallım:86:eywah napmış kocişin ona alıştırılırmı.
geçen gece çocuk feci ağlıyor kociş uyandıuyku sersemi safım beni pişpişlio uyu hadi kızım die hahahaha
:))) yaa akşam oluncada yemek yok hadi dışarda yiyem ordan çay içmeye parka ohh rahat batmış bana
kız banada gönderben bulamıom burda beyaz olması iyi
msne gel bi ikimiz kalmışız pike sızdı galiba
kızlar bişey sorcam.. büyük tuvaletimi yapamıyorum canım çok acıyor. yürüyemiyorum. lağman yapsammı zararlımıdır....
kızlar bişey sorcam.. büyük tuvaletimi yapamıyorum canım çok acıyor. yürüyemiyorum. lağman yapsammı zararlımıdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?