2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

:)) kendi üstünü napıon

önlük beni de koruyor :)

kucağımdayken kusarsa önlüğün içine kusacak şekilde kıvırıyom falan. yoksa üst yetişmiyo.

mothercare den almıştım 10 adet, beyaz düz çok sadece önlük, havlu önü, arkası da muşamba, geçmiyor alta kusmuk

yeminle aynı seyi düşünüyodum şimdi :))
:))) yaa akşam oluncada yemek yok hadi dışarda yiyem ordan çay içmeye parka ohh rahat batmış bana

kız banada gönder ben bulamıom burda beyaz olması iyi

ay yeter ya bi daha kustu delircem yaabi de az az da diil cok kusuyoo her yerim battı daha 1 saat anca olmustur üzerimi degişeli (delirceeeeeeeeeeemmm

bi yandan da napsam da aglıyo sürekli napiim ben bu cocugu baba da yok bu gece,alıştırdı uysun die battaniyede sallamaya bakalım tek basına nasıl uyucak bu cocuk :SS

bi de sürekli kucagımda duruyo dikişlerim sızlıyo sürekli,arada da tekmeler atıyo dikişlere,eskiden karnımdayken yiyodum tekmeleri şimdi dışardan tekmeliyo karnımı,alışkanlık heralde :))

bi yandan da napsam da aglıyo sürekli napiim ben bu cocugu baba da yok bu gece,alıştırdı uysun die battaniyede sallamaya bakalım tek basına nasıl uyucak bu cocuk :SS

eywah napmış kocişin ona alıştırılırmı.

geçen gece çocuk feci ağlıyor kociş uyandı uyku sersemi safım beni pişpişlio uyu hadi kızım die hahahaha

sizin bebişler nerde yatıyoo? benimki beşiğe koyunca 5 dakikada uyanıyoo,şimdilik yanımda yatıyo,sık emdiği için bana da rahat oluyo ama emme aralıkları uzayınca beşiğe alıştırcam inş..

öncelikle anislere günaydin dün kiz arkadaslarim gelmisti onlarin bebekleri de benimkinden 3 ve 4 ay büyük benimkinin gazi vardi ates ölcme derecesiyle gazini cikardilar poposundan hic sormayin kizlar bir rahatladi bir rahatladi kizim gecede öyle rahat yati gazi cikinncada besiginde sesiz durdu. tehlikesizmis iciniz rahatlikla yapabilirsiniz bunu söyleyeyim dedim cok zorda kalirsaniz mutlaka ve mutlaka yapin gazini kakasiyla birlikte cikardi ben ve esim o kadar mutlu oldukki resmek icimde kelebekler ucustu simdilik kacioyrum tekrar görüsmek üzere

kızlar bişey sorcam.. büyük tuvaletimi yapamıyorum canım çok acıyor. yürüyemiyorum. lağman yapsammı zararlımıdır....

kızlar bişey sorcam.. büyük tuvaletimi yapamıyorum canım çok acıyor. yürüyemiyorum. lağman yapsammı zararlımıdır....

bayadır yapamıyorsan lavman yaptırabilirsin, sanmıyorum çok büyük zararının olacağını, alışkanlık edinmediğin sürece.

kendin yapmıcan di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…