2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım karabiber ve balı mutlaka dene. anında kesiyo öksürüğü. inşallah sizde de işe yarar...

ben sağlıkçıyım girsem mi diyorum ama kendi çocuğum farklı tabii zaten dr eşimin iş arkadaşı eşim girer olmazsa bir de anestezi teknisyeni arkadaşımız girecek inşl. bakalım nasıl olacak... heyacanlıyım kıyamıyorum da ufff...

benımkı bı surubuu ıcmemıstı ben ıcıyodum sutume gecsın dıye baktım olmıycak doktora gıttık tatlı surup ıstedık:):)

tekrar kk ya girilmeye başlandı ya ondan dıyorum cnm.....ama face benımde yavaşladı kaldırmıyo o kadar yorumu sanırım

anladım:)

canım ılk gunu atlattın mı tamamdır ama ben gırme amelıyathaneye derım sana. ılk aksam dedım kı bu aksam bıtmez. bı de bana dedılerkı sabaha kadar aglar. bı arkadasım yaptırmıstı da korkuttu benı bı uyudu ku sabaha kadar kaan:):)

canım karabiber ve balı mutlaka dene. anında kesiyo öksürüğü. inşallah sizde de işe yarar...

vallahi biraz korkuyorum canım yapamayacağım bide alerji yaparsa yandık:)))

benımkı bı surubuu ıcmemıstı ben ıcıyodum sutume gecsın dıye baktım olmıycak doktora gıttık tatlı surup ıstedık:):)

bende grip oldum gece kalkıp kalkıp yatmaktan. sadece ıhlamur ve minoset ile atlatmaya çalışıyorum çok şükür şimdi daha iyiyim. bebeğin şurubu sütüme geçsede zarar vermez sonuçta oda içiyor diye düşünmüştüm ama yinde içmedim. içildiğini bilseydim bende içerdim.

fadımsa senı cok ıyı anlıyorum canım. ben bu soruları kımseye soramamıstım aynılarını ben de dusunuyordum. yarın mı yaptırcaktın. ben ara ara bakarım buraya ozelden de atabılırsın msj bısey soracak olursan. bı de evde esınden baska senınle kalabılecek bırı olursa ıyı olur.

ben zaten bebege faydası olsun dıye ıctım surubu ben saglamdım:)

kuzuuu aferin kaana maşallahhhhhhh
abi olmuşta kardeşine öğüt veriyo..

kuzuuu aferin kaana maşallahhhhhhh
abi olmuşta kardeşine öğüt veriyo..

amelıyathaneden cıktık odaya aldılar bızı 3 saat yatırdılar kontrol amaclı. odaya geldım o amelıyathane kıyafetlerını bı actım gorumceme ılk lafım bı daha cocuk yapmıscam ya o da erkek olursa dedım. o halı de senı korkutmasın sakın o şişlikler gıdıyo eve gıdınce.

canım kimsem yokki burada eşimin ailesi manisada benimkiler kütahyada ablam yanımda dershaneye gidiyor ama tecrübesiz Allah yardım eder inşallah..

canım kimsem yokki burada eşimin ailesi manisada benimkiler kütahyada ablam yanımda dershaneye gidiyor ama tecrübesiz Allah yardım eder inşallah..

o zaman bısey oldugunda bana msj yaz ben bakarım arada sana. Allah yardımcın olsun. korkma ama ya hemen atlatır ıns senın kuzu da:)

uyyyy kıyamam ben ona çok mu şişti?kuzu ya şu iğne acıtır gerisini hissetmez inşalah...offf offf kuzuma Allah yardım etsin...

sırtına sürülecek bence bişi olmaz ama sen bilirsin tabi.

allah yardım eder canım..güçlü olmaya çalış..demesi kolay biliyorum ama herşey onların iyiyliği için...nisan 20 de ben de böyle tutuşcam o zaman bende si,ze ii ce sorarım şimdi hiç düşünmek istemiyorum

o zaman bısey oldugunda bana msj yaz ben bakarım arada sana. Allah yardımcın olsun. korkma ama ya hemen atlatır ıns senın kuzu da:)

saol canım ALLAH razı olsun olsun atarım canım iyiki burdayız iyiki varsınız aile olmuşuz meğer biz dimi ama?şimdi ıhlamur kekik yaptım kuzuma inşlh. öksürüğüde geçer

uyyyy kıyamam ben ona çok mu şişti?kuzu ya şu iğne acıtır gerisini hissetmez inşalah...offf offf kuzuma Allah yardım etsin...

iğneden sonra hıssetmez tabı canım. cok degıl de bıraz sısrı kanlı fılan ondan korktum ama annelık ıste erken yaptırdıgına o kadar sevınceksın kı.

teşekkürler canım o zamana iyileşecek inşallah...
ya şu facadeki grubu bulamıyorum yardım edin...

saol canım ALLAH razı olsun olsun atarım canım iyiki burdayız iyiki varsınız aile olmuşuz meğer biz dimi ama?şimdi ıhlamur kekik yaptım kuzuma inşlh. öksürüğüde geçer

evet ya o zor ıste ıns ıyılesır. ben sırf ondan cekmıstım sunnet hemen ıyılesıyo.

bı de bı komık olay gelmıstı basıma amelıyathanenın kapısında beklerken ıcerden bı kadın cıktı gıysılerını 1. kata ındırın fılan dedı. bız 5. kattaydık. gorumcem ındı. kadın geldı kucaında bebek bı baktım kucucuk bısey bu neeeeeeeee dıyorum o dıyo kı boyle olur sonra duzelcek. dedı kı sen nesı oluyosun annesı dedım guldu annesı nasıl oluyon dedı:) dedım kı bu benım oglum olamaz dedı. meger amelıyathanenın bırınde dogum olmus sezaryen onu getırıyo :) goumcemı de bosuna yollamıstk 1. kata:):) odamız da 2. katta bı karısıklık kı sorma:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…