2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun tatlım benimkide çok öksürüyor ıhlamuru ne kadarverdin nasıl demledin

canım herseyı bana sorabılırsın sunnetle ılgılı. benım oglumu ben 2,5 aylıkken yaptırdım ıyıkı yaptırmısım 1 gunde ıyılestı. bezlerken bardak koydum ılk gun sonra dıkısler cıkana kadar da gazlı bez koydum.

teşekkürler tubacım sünnet derdindeyim kuzum öksürüyorda amiliyathanede soğuk olur inşallah daha çok hasta olmaz...
ama ne yapayım gözümü karatmışken yaptırayım..

selam hoşgeldin... buralar çok boştu zaten:)

balum senin oğlan da mı soğuk algınlığı geçirmşti? nasıl atlattınız canım o öksürdüçe ciğerim parçalanıyor ya

sunnette amelıyathaneden usutmustu. bogmaca gıbıydı doktorun ılacları ıhlamur. bı de ıhlamurun buharına tuttum ben kaanı bıraz yukardan buharı burun tıkanıklıgına ıyı geldı.

teşekkürler tubacım sünnet derdindeyim kuzum öksürüyorda amiliyathanede soğuk olur inşallah daha çok hasta olmaz...
ama ne yapayım gözümü karatmışken yaptırayım..

benımkı grıptı sadece amelıyathaneden acayıp usuttu. sunnetten hıc cekmedıkte hastalıktan cektık.

balum senin oğlan da mı soğuk algınlığı geçirmşti? nasıl atlattınız canım o öksürdüçe ciğerim parçalanıyor ya

sırtına bal ve karabiberi karıştırıp sür. çok iyi geliyormuş. bir de ıhlamur ve elma kabuğu, ayva çekirdeğini, dağ kekiğini karıştırıp kaynat. sonra 25-30 cc verirsin. benim de başıma gelmişti. özellikle bal ve karabiber süper bişi...yapış yapış ama falinesine yapışıyo bişi kalmıyo...

bıde gohsunu hep sıcak tut. ben su tulumlarından almıstım bebekler ıcın olan. onu sıcak su doldurup gohsune sag ve sol bosluk yerıne tutuyordum.

ayy canım geçmiş hayırlı olsun önce sonunda bulabildim sorularımı yanıtlayacak birini
nasıl bardak koydun daha açık anlatsan birde çok ağladımı ağrı kesici verdin mi?ne kadar süre gazlı bez koydun?sünnet ne kadar sürdü
pişmanmı etttim sen soru yağmuru ile...

geçmiş olsun tatlım benimkide çok öksürüyor ıhlamuru ne kadarverdin nasıl demledin

kendim için yaptığım ıhlamuru verdim vallahi:))) buralara bakındım sormak için kimsecikler yoktu bende bildiğin portakal elma limon ile demlediğim ıhlamurdan biraz biraz veriyordum. aslında yarım çay bardağı dolduruyordum ama çok az içiyordu yarısını bile biteremiyor. humananın rezenesinide yarım çay bardağı veriyorum . ama bazen inat ediyor ilaçlarını bile içmiyor

selam kızlar...ayy özlemişim burayı...face iice kastı bilgisayarımı....

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin

hayır canım olur mu? cok ıyı anlıyorum senı. plastık bardagı kestım ıkı tarafı acık sekılde koydum bezını kapadım. 4 numara bez koymustum ben ılk gun o zaman kaan baya kusuktu 3 e yenı gecmıstık belkı de. amelıyathaneden bana verdıklerınde ve o aksam pısman oldum aslında ama sımdı dıyorum kı ıyıkı yaptırmısım. hıc korkma. fıtıl verıyolar acıl zaman ıcın. cok agrısı geldıgınde bı tane verıyosun 1 dk surmuyor gecıyor. sonra ben yatarken surup vermıstım gece hıc agrısı gelmemıstı. hıc uyumayan cocuk sabaha kadar uyumustu:):) gazlı bezı de 2-3 gun koydum. tam cıkmamıstı dıkısler ama bıraktım. zaten 2 gunde tamamen ıyı yanı. kucukken yaptırınca cabuk ıyılesıyo buyukler 1 hafta da anca ıyılesıyormus. ben saga sola donmeden yaptırmak ıstedım o yuzden.

canım Allah razı olsun cevapların için bende dönmeden iyice diş sıkıntısı emekleme sıkıntısı olmadan yaptırayım dedim sen girmedin mi ameliyathaneye nasıl sakinleştirmişler?ne kadar sürdü sünnet?

yanıtlarınız ve önerileriniz için sağolun kızlar.. dr peditus ve burun spreyi önermişti. peditus işe yaramayınca soluğu hastanede aldık. ve sudefed diye bi ilaçyazdı dr ve hafif bi soğuk algınlığı aşıdan da olablir dedi ama balumun da dediği gibi boğmaca gibi öksürüyor kahroluyorum ya... balgamı tıkıyor sanırım ve diş salgıları hepsi bi arada olunca 1 haftadır gecem gündüzüme karıştı ahh yavrumla neler çektik 1 haftadır.. gazdan sonra çok rahattık ama şimdi ne olduysa aşıdan sonra oldu pis aşı bööö aşı

benı almadılar kı. ıyıkı de almamıslar. bence sen sakın gırme. bırını alsalardı gorumcem gırcektı. sutun kesılır dedıler bana ne sutu ben ölürdüm orda. basıt bı ıslem degılmıs gorunce anladım. cok degıl 15 dk surdu.

valla bende bakıyorum face ama sürekli akip edemiyorum bilgisayarım hata veriyor:)))orayı bile çökertti geveze ekim annaleriyiz ne de olsa:))

tuğba canım allah şimdiden kolaylık versin...fadimsa biz de nisan 20ye de biz aldıkı randevu..hiç düşünmek istemiyorum bile..off off...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…