balum şimdi daha iyiyiz canım sağolasın. kızımın 4. ay aşısı çok ağır geçti. ateşlendi. soğuk allgınlığı geçirdi çok öksürüüyordu yavrum. bugün daha iyi sanki çok şükür. ıhlamur bile veriyordum
kızlar ya niye burada yazışmıyoruz bulamadım zaten facedeki grubu....
yarın sünnetimiz var nasip olursa inşallah..
sünneti atlatan arkadaş ne kadar zamanda iyileşti altını bezlerken sorun oluyormu?nelere dikkat ettiniz?
cevap lütfen:::::..
selam kızlar... bayadır giremiyordum. nasılsınız???
selam hoşgeldin... buralar çok boştu zaten:)
balum senin oğlan da mı soğuk algınlığı geçirmşti? nasıl atlattınız canım o öksürdüçe ciğerim parçalanıyor ya
teşekkürler tubacım sünnet derdindeyim kuzum öksürüyorda amiliyathanede soğuk olur inşallah daha çok hasta olmaz...
ama ne yapayım gözümü karatmışken yaptırayım..
balum senin oğlan da mı soğuk algınlığı geçirmşti? nasıl atlattınız canım o öksürdüçe ciğerim parçalanıyor ya
canım herseyı bana sorabılırsın sunnetle ılgılı. benım oglumu ben 2,5 aylıkken yaptırdım ıyıkı yaptırmısım 1 gunde ıyılestı. bezlerken bardak koydum ılk gun sonra dıkısler cıkana kadar da gazlı bez koydum.
geçmiş olsun tatlım benimkide çok öksürüyor ıhlamuru ne kadarverdin nasıl demledin
selam kızlar...ayy özlemişim burayı...face iice kastı bilgisayarımı....
ayy canım geçmiş hayırlı olsun önce sonunda bulabildim sorularımı yanıtlayacak birini
nasıl bardak koydun daha açık anlatsan birde çok ağladımı ağrı kesici verdin mi?ne kadar süre gazlı bez koydun?sünnet ne kadar sürdü
pişmanmı etttim sen soru yağmuru ile...
tilkinin dönüp olaşacagı yer kürkçü dükkanıdır der gibi olmuş kızlar
face de kaldıramadı bizi
slm
hayır canım olur mu? cok ıyı anlıyorum senı. plastık bardagı kestım ıkı tarafı acık sekılde koydum bezını kapadım. 4 numara bez koymustum ben ılk gun o zaman kaan baya kusuktu 3 e yenı gecmıstık belkı de. amelıyathaneden bana verdıklerınde ve o aksam pısman oldum aslında ama sımdı dıyorum kı ıyıkı yaptırmısım. hıc korkma. fıtıl verıyolar acıl zaman ıcın. cok agrısı geldıgınde bı tane verıyosun 1 dk surmuyor gecıyor. sonra ben yatarken surup vermıstım gece hıc agrısı gelmemıstı. hıc uyumayan cocuk sabaha kadar uyumustu:):) gazlı bezı de 2-3 gun koydum. tam cıkmamıstı dıkısler ama bıraktım. zaten 2 gunde tamamen ıyı yanı. kucukken yaptırınca cabuk ıyılesıyo buyukler 1 hafta da anca ıyılesıyormus. ben saga sola donmeden yaptırmak ıstedım o yuzden.
canım Allah razı olsun cevapların için bende dönmeden iyice diş sıkıntısı emekleme sıkıntısı olmadan yaptırayım dedim sen girmedin mi ameliyathaneye nasıl sakinleştirmişler?ne kadar sürdü sünnet?
noldu kı ben orda da yazıyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?