2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Allah iyiliğinizi versin

ıyı ıyı face de:))) karbonat koy azcık 1 cay bardagına 1 cay kasıgı kaynat soguyunca sur:)

sağolasın balum kaynatayım da süreyim belki o daha iyi gelir... bende seviniyordum göğsüm acımıyor falan diye

melisi özledim ya keşke yine gelse buralara

karbonatın tarihi geçmiş:)))))
neyse ya inş kremle atlatırım. artık bağıra bağıra ağlaya ağlaya emziririm:)))

Allah a emanet olun kızlar

yine yazışalım inş.. buraları boş bırakmayın olur mu

Son düzenleme:
sağolasın balum kaynatayım da süreyim belki o daha iyi gelir... bende seviniyordum göğsüm acımıyor falan diye

melisi özledim ya keşke yine gelse buralara

soylerım canım ona da ben gelır aradan. ben cıkıyorum sımdı gorusuruz yıne kaan durmuyor:)

Lokal anestezi yapiyorlar degil mi? Yani asi gibi bir igne yapiyorlardir herhalde.. Ben de dusunuyorum ise baslamadan olsun bitsin aradan ciksin istiyorum
cocuk cerrahina mi yaptirdiniz sunneti?

merhaba bebeğimiz 5 aylık olmak üzere. doktorumuz 5 ayını doldurunca yavaş yavaş ek gıdaya geçebileceğimizi, meyve püreleriyle başlayabileceğimizi söyledi. ( elma, muz ) benim anlamadığım bu meyveler cam rendeyle rendelenecek, peki bebeğe katı gelmiyor mu? yani süzmek mi lazım. bi de hangi aralıklarla, ne miktarda veriliyo bunlar. şimdiden teşekkürler...

mrb cnm.elmayı rendeliyosun ama öyle kendi yediğimiz gibi vermiyosun bebeğe.rendeden sonra da metal olmayan bi kaşıkla iyice ezip püre halişne getiriyosun.püreyi de yiyebiliyo bebişlerimiz

Lokal anestezi yapiyorlar degil mi? Yani asi gibi bir igne yapiyorlardir herhalde.. Ben de dusunuyorum ise baslamadan olsun bitsin aradan ciksin istiyorum
cocuk cerrahina mi yaptirdiniz sunneti?

evet canım lokelle yapılıyor üroloğa yaptırdım ben zaten bence sünneti ürolağa yaptırmak daha mantıklı bir şey olursa hemen müdahale eder en azından ALLAH korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…