teşekkürler canım o zamana iyileşecek inşallah...
ya şu facadeki grubu bulamıyorum yardım edin...
aaaa hemen alım senı oraya adın ne orda?
tamam canım fadime demircan selvi
evet ya o zor ıste ıns ıyılesır. ben sırf ondan cekmıstım sunnet hemen ıyılesıyo.
bı de bı komık olay gelmıstı basıma amelıyathanenın kapısında beklerken ıcerden bı kadın cıktı gıysılerını 1. kata ındırın fılan dedı. bız 5. kattaydık. gorumcem ındı. kadın geldı kucaında bebek bı baktım kucucuk bısey bu neeeeeeeee dıyorum o dıyo kı boyle olur sonra duzelcek. dedı kı sen nesı oluyosun annesı dedım guldu annesı nasıl oluyon dedı:) dedım kı bu benım oglum olamaz dedı. meger amelıyathanenın bırınde dogum olmus sezaryen onu getırıyo :) goumcemı de bosuna yollamıstk 1. kata:):) odamız da 2. katta bı karısıklık kı sorma:):)
komedi yaaaaa
aynen ya
ya balum benim sol göğsüm çok acıyor ilk kez böyle oldu emzirirken bağırıyorum dünden beri bugün hiç emziremedim zaten krem sürüyorum
ucu mu acıyo. krem kullanmaya devam et. bı de karbonatlı suyla sıl aradan.
kızlar melisesra dan haberi olan var mı nasıl iyidir inş...
ıyı ıyı face de:))) karbonat koy azcık 1 cay bardagına 1 cay kasıgı kaynat soguyunca sur:)
sağolasın balum kaynatayım da süreyim belki o daha iyi gelir... bende seviniyordum göğsüm acımıyor falan diye
melisi özledim ya keşke yine gelse buralara
canım Allah razı olsun cevapların için bende dönmeden iyice diş sıkıntısı emekleme sıkıntısı olmadan yaptırayım dedim sen girmedin mi ameliyathaneye nasıl sakinleştirmişler?ne kadar sürdü sünnet?
merhaba bebeğimiz 5 aylık olmak üzere. doktorumuz 5 ayını doldurunca yavaş yavaş ek gıdaya geçebileceğimizi, meyve püreleriyle başlayabileceğimizi söyledi. ( elma, muz ) benim anlamadığım bu meyveler cam rendeyle rendelenecek, peki bebeğe katı gelmiyor mu? yani süzmek mi lazım. bi de hangi aralıklarla, ne miktarda veriliyo bunlar. şimdiden teşekkürler...
Lokal anestezi yapiyorlar degil mi? Yani asi gibi bir igne yapiyorlardir herhalde.. Ben de dusunuyorum ise baslamadan olsun bitsin aradan ciksin istiyorum
cocuk cerrahina mi yaptirdiniz sunneti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?