- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
Slm kızlar
cerencim atanın konuşmaya başlamasına çok sevindim,inşallah devamı hemen gelir..
esincim rüzgara bayıldım maşallah çok tatlı allah esirgesin canım ayrıca paylaştığın yazı çok güzel inşallah uygularım.
meral albümünü göremiyorum yinede tanıştıgımıza sevindim..
özlem geçmiş olsun, kız-erkek konusunda haklısın sanırım kızlar daha sakın..
aslıcım kızımda arkadaşlarıyla anlaşamadığı durumlarda bana geliyo bazen,bazen bana bırakmadan kendisi hallediyo bi şekilde
asla kızımı kırıp başkasını mutlu edemem.. seninde ilk ve son olsun bence..
hepinize iyi haftalar...
İki gündür geceleri çok ağlıyoruz neden ağlıyosun diyorum yastık ver pepeyi aç diyor allahım yaaaapepe uyumuş sende uyu diyorum hani yanımda yokki diyo kocaman pepe alıcam yetti gayrı
özlemcim geçmiş olsun,inşallah kısa zamanda iyi olursunuz.
esin,Rüzgara bayıldım,ne güzel fotoğraflar öyle..gerçekten çalmaya ilgisi var mı ,yoksa merak edip mi ilgilendi?
Ata da müziğe çok ilgili,eşim tarafı sanat müziği söyler,dinler; hatta keman kanun vs çalar.. onlara çekmiş,paşa da bayılıyo,acaba müzik eğitimi ne zaman başlıyo,ne yapmak lazım,bilginiz var mı?
ne zamandır bakmıodum topiğe...burda muhabbetler devammış :) benimde öyle ihtiyacım varki konuşmaya.sıkılıorum. çalışmayınca bir dert çalışınca bir dert!
beni hatırlayanlar varmı bilmiorum.kısaca benim prensesimden bahsedeyim bende :)) 23 ekimde 2 yaşımız doldu konuşuyor,muhabbet ediyor hatta ezbere şarkı sölüoruz :)) 10 a kadar sayabilioruz arada teklemeler oluyor tabiki :) merak duygularımız aşırı kabarmış durumda :)) anne neden çiş yapıorum? anne neden uyumam gerekio? gibi bilimsel sorularımız başladı...tuvalet eğitimimiz başarılı :) sadece gece bez kullanıoruz.genelde sakin uyumlu inatlaşmadığımız ve evden çıkmadığımız sürece :) yalnız kapıdan çıktığımızda (örneğin yukarı babaanneye gittiğimizde) yani anne babadan hariç yanımızda herhangi biri olduğunda 360 derecelik bir değişkenlik söz konusu :) bu durum biraz canımı sıksada yapçak bişi yok!!! işte böle devam ediyor hayatımız...
inatlaşmakla ilgili bizimde çok sorunumuz var ama en büyük hata bende tabiki bir arkadaşın dediği gibi bazen kendime engel olamıorum 2 yaşında olduğunu unutuyorum...bu konuda sorun bizde kısacası...
bu arada benim miniğimin adıda eylül
çok sevindim arkadaşlar sizleri gördüğümetatlı muhabbetler diliyorum...
Merhaba hoş geldin topiğe yeniden, biz aynen devam.
Maşallah gelişimi çok güzelmiş Eylül'ün. Tuvalet eğitimini tamamlayan bir ekimcik var demek ki. Biz buradan başaramadık.
Kızlaaaar deneyip yapamadıkça birbirimizi örnek alıp çabucak kolaya mı kaçtık ki
ne zamandır bakmıodum topiğe...burda muhabbetler devammış :) benimde öyle ihtiyacım varki konuşmaya.sıkılıorum. çalışmayınca bir dert çalışınca bir dert!
beni hatırlayanlar varmı bilmiorum.kısaca benim prensesimden bahsedeyim bende :)) 23 ekimde 2 yaşımız doldu konuşuyor,muhabbet ediyor hatta ezbere şarkı sölüoruz :)) 10 a kadar sayabilioruz arada teklemeler oluyor tabiki :) merak duygularımız aşırı kabarmış durumda :)) anne neden çiş yapıorum? anne neden uyumam gerekio? gibi bilimsel sorularımız başladı...tuvalet eğitimimiz başarılı :) sadece gece bez kullanıoruz.genelde sakin uyumlu inatlaşmadığımız ve evden çıkmadığımız sürece :) yalnız kapıdan çıktığımızda (örneğin yukarı babaanneye gittiğimizde) yani anne babadan hariç yanımızda herhangi biri olduğunda 360 derecelik bir değişkenlik söz konusu :) bu durum biraz canımı sıksada yapçak bişi yok!!! işte böle devam ediyor hayatımız...
inatlaşmakla ilgili bizimde çok sorunumuz var ama en büyük hata bende tabiki bir arkadaşın dediği gibi bazen kendime engel olamıorum 2 yaşında olduğunu unutuyorum...bu konuda sorun bizde kısacası...
bu arada benim miniğimin adıda eylül
çok sevindim arkadaşlar sizleri gördüğümetatlı muhabbetler diliyorum...
kızlar merhaba herkese,
öncelikle herkese teşekkür eder,m,oğluşumun konuşmaya başlamasıyla ilgili yorumlarınıza.devamı geliyor gibi ,şimdilik çok anlamadığım kelimelerle konuşmaya başladı ama giderek daha iyi oluyor.biraz utangaç,ışıkları kapatıp,sessizce antreman yapıyor,kelimeleri tekrar ediyor
2 yaş sendromu sıkıntı yaa,aynı şeyleri yaşıyor beraberce..normalde sakindir Ata ama hayır dendiği anda,koşarak gidiyor,ve gözü dönmüş şekilde eline geçeni fırlatıyo yere..bazen tehlikeli şeyleri de,geçen gün porselen tuzluğu atarken havada kaptım resmen..bi de küsüyor içeri gidiyor falan..sakin olmak lazım da işte bazen babası da ben de tahammül sınırlarını aşınca kızıyoruz..anında pişmanlık tabii...
meral cim çok memnun oldum tanıştığımıza,henüz albümü inceleyemedim,işlerim çok yoğun bu ara,en kısa zamanda yorumlıcam..:)
insanın kendine vakit ayırması ne güzel oluyo di mi,bravo çok iyi yapmışsın..biz de eşimle h.sonu adana ya gittik,evlenme yıldönümümüzü kutladık.arkadaşalrımızla önce yemeğe sonra canlı müzik yapan bi yerlere gittik..yıllar olmuştu resmen böyle organizasyon yapmayalı.. çok iyi geldi bize.paşayı da anneme bırakmıştık,onlar da iyi vakit geçirmişler.gerçi ne kadar iyi geçse de vicdan azabı duymama engel olamıyorum.bi haftasonumuz var onda da yoktum diyorum..
bu ara yine çok vicdan azabı içindeyim.saçma şeyler geçiyo aklımdan; acaba bakıcısını annesi mi sanıyor,ben haftasonu annesi miyim,daha çok vakit geçirebilmek için geç mi yatırsam acaba;gibi gibi onlarca soru var bende..mantıksız olsa da engele olamıyorum..bazen çalışan anne olmak saçma geliyo,kendi evladımı tüm gün bırakıp çalışmaya geliyorum,bi sürü şeyini kaçırıyorum diyorum..ne bilim çalışmayı da seviyorum,oğlum için çalışıyorum sonuçta tabii...ne bilim işte siz anlıyosunuz beni...
geçmiş olsun allahım esirgesin çok şükür ucuz atlatmışsınız
Ahmet Enes'in bu akşam şeker boğazına takıldı...
Alt kata babaannesine indik daha kapıdan girerken kaptı şekeri masanın üstünden ağzında evire çevire yemeye başladı her şey normal gidiyo biz sohbet ediyoruz Ahmet Enes yanıma geldi bacaklarıma yapıştı ama kafası öne eğik bende oralı olmuyorum her zamanki sırnaşıklığı diye biraz zaman geçti baktım nefes almaya çalışıyor kafasını bir kaldırdım o panikle gözleri yerinden çıkıcak nerdeyse sırtına vuruyorum yok çıkmıyo şeker taktım parmağı ağzına bastırdım dilini öğürür gibi oldu bi daha yaptım kucakladım koştum lavobaya bir kustu şeker lavobadan tezgaha fırladı bide kusarken konuşmaya çalışyo şeker çıktı uçtu diyo =) neyse ucuz atlattık ama çok korktum...
büyük geçmiş olsun. Allah korumuş da farketmişsin ve çıkartmışsın.
teşekkür ederiz esincim ...insan çocuğunu o şekilde görünce bi tuhaf oluyor dünyam yıkıldı sandım çıkmazsa naparım gibilerinden...
Ahmet Enes'in bu akşam şeker boğazına takıldı...
Alt kata babaannesine indik daha kapıdan girerken kaptı şekeri masanın üstünden ağzında evire çevire yemeye başladı her şey normal gidiyo biz sohbet ediyoruz Ahmet Enes yanıma geldi bacaklarıma yapıştı ama kafası öne eğik bende oralı olmuyorum her zamanki sırnaşıklığı diye biraz zaman geçti baktım nefes almaya çalışıyor kafasını bir kaldırdım o panikle gözleri yerinden çıkıcak nerdeyse sırtına vuruyorum yok çıkmıyo şeker taktım parmağı ağzına bastırdım dilini öğürür gibi oldu bi daha yaptım kucakladım koştum lavobaya bir kustu şeker lavobadan tezgaha fırladı bide kusarken konuşmaya çalışyo şeker çıktı uçtu diyo =) neyse ucuz atlattık ama çok korktum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?