- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Ben de seni ve oğluşunu öpüyorum canım.
Vallaha kafayı takmaya gelince öyle de yapsan, böyle de yapsan, o da olsa bu da olsa takıyorsun. Aslında rahat olmak lazım en başta, biz de öyle büyüdük, babam da annem de çalışıyorlardı ve yeri geldi bakıcı, yeri geldi anneanne baktı bize de büyüdük işte, ne olmamız gerekiyorsa o olduk.
Evet belki müzikle ilgili bir meslek seçer, nasıl mutlu olacaksa, neyde başarılı olacaksa onu seçmesi için ben üstüme düşeni yaparım.
Hepinizi öpüyorum kızlar. Bir süre giremeyebilirim merak etmeyin. Rüzgar evdeyken yine pepe ve cailou'ya taktı, mümkün değil başından kaldıramıyorum evde, hastayken bir kaç izin vermiştim ipin ucu kaçtı, şimdi ben de oturamıyorum başına bilgisayarın evde durmak yok unutana kadar. İyi bakın kendinize.
Amin arkadaşım...Geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın
meralcim çok geçmiş olsun,neyse ki yanındaymışsın ve hemen müdahale edebilmişsin.soğukkanlılık çok önemli böyle durumlarda ,bazıları donup kalıyo..tekrar geçmiş olsun canım..güldüm de,demek o anda şeker uçtu falan diyodu
Kolay gelsin esincim yakında bende aynısı yapıcam çok düştü tvye pepeeyi mahkemeye vericem az kaldıHepinizi öpüyorum kızlar. Bir süre giremeyebilirim merak etmeyin. Rüzgar evdeyken yine pepe ve cailou'ya taktı, mümkün değil başından kaldıramıyorum evde, hastayken bir kaç izin vermiştim ipin ucu kaçtı, şimdi ben de oturamıyorum başına bilgisayarın evde durmak yok unutana kadar. İyi bakın kendinize.
çok geçmiş olsun Allah tüm kuzucukları korusun...
arkadaşlar bu arada tuvalet eğitimini bende gözümde çok büyütmüştüm hatta ilk bir kaç gün yok yapamam dayanamam demiştim ama anneminde destekleriyle başardık.tam he tamam bu iş derken eylül çişini yaparken kıvranmaya başladı.acıo anne dedi sürekli.doktora götürdük hemen.tahlil yaptırdık kesin enfeksiyon dedim kendimce ama sonuçlar temiz çıktı doktor tuvalet eğitiminden kaynaklandığını bir kaç gün ara vermem gerektiğini söledi.yani tuvalet eğitimi başarılı olan çocuğu tekrardan beze alıştırdık :))) ilaç kullandık bir kaç gün aradan sonra yine devam bu kez daha kısa sürdü tabi alışması şu an gayet başarılı :) sadece gece bez bağlıorum oda geç kalktığı sabahlarda çok az ıslak oluyor.
kısacası tavsiyem pes etmeyin sakın çünkü bir tuvalet bir bez çocuk bu istikrarsız davranışa olumlu yanıt vermeyecektir.dahada geciktirecektir diye düşünüyorum.
kızlar henüz fotoğraf koymamış olanlar var unuttum sanmayın..
EMEL ve MEL.... ne kadar kafiyeli oldunuz siz böyle...
ama hadi merak ediyoruz sizlerii...
zaten Kübra da hemen silmiş fotolarını..Kübracım senden hemen o tatlı kızınla yeni bi fotoğraf bekliyorum...hadi bakalım tembellik yok hadi hadi
kızlar henüz fotoğraf koymamış olanlar var unuttum sanmayın..
EMEL ve MEL.... ne kadar kafiyeli oldunuz siz böyle...
ama hadi merak ediyoruz sizlerii...
zaten Kübra da hemen silmiş fotolarını..Kübracım senden hemen o tatlı kızınla yeni bi fotoğraf bekliyorum...hadi bakalım tembellik yok hadi hadi
bende silicektim artık albümümü kimse bakmıyor sanırım bakanında nezaketen yorum yapması gerek diye düşünüyorum yanılıyormuyumbu gece silmeyi düşünüyordum
eklediğini bilmiyorudm bakmadım ondan ben de ekledim oldu mu bilmem bir bakın bakalımm
oğlumu anlatıyorsun hiç söz dinlemiyor bize vuruyor yemek yemiyor malesef babaanne bakıyor bişey yapamıyoruz orda şımarıyor evde sürekli harp var çıldırtıyor ne yapsak bilmiyorum sakin davranıyorum yok sinirli davranıyortum yok yok yordu bugün beni canıma okuduSakin sakin dedim bizim kız kafayı yedi. Ben mi nazar ettim acaba. Sürekli inat, ben yapacağım diye ağlamalar. Çorap giymem diye yerden yere atılmalar. Yemek tam kabus oldu zaten. Ivır zıvır dışında yemek yediremiyorum. Ancak tv karşısında. Tv bağımlısı olduk bu arada. Bugün babasını da çıldırttı. Oyşşş ben de iki yaş sendromuna girmiş miydim acaba çok merak ediyorum. Bugünden itibaren sıkı yönetim var, dede-anneanne ve bilumum şımartan kimseyle görüşmüyoruz. Kararlıyız bakalım sonuç ne olacak. İşin kötü tarafı ben de baba da yüz vermiyoruz ve alttan almıyoruz, çok ağlıyor bu yüzden. İnşallah biran önce yola girer. Ayy pat diye girdim çıkıyorum, kendimi buraya attım, kusura bakmayyın =)
Sakin sakin dedim bizim kız kafayı yedi. Ben mi nazar ettim acaba. Sürekli inat, ben yapacağım diye ağlamalar. Çorap giymem diye yerden yere atılmalar. Yemek tam kabus oldu zaten. Ivır zıvır dışında yemek yediremiyorum. Ancak tv karşısında. Tv bağımlısı olduk bu arada. Bugün babasını da çıldırttı. Oyşşş ben de iki yaş sendromuna girmiş miydim acaba çok merak ediyorum. Bugünden itibaren sıkı yönetim var, dede-anneanne ve bilumum şımartan kimseyle görüşmüyoruz. Kararlıyız bakalım sonuç ne olacak. İşin kötü tarafı ben de baba da yüz vermiyoruz ve alttan almıyoruz, çok ağlıyor bu yüzden. İnşallah biran önce yola girer. Ayy pat diye girdim çıkıyorum, kendimi buraya attım, kusura bakmayyın =)
ben de bir hevesle 2 tane panduf aldım bir eve biri babaannede eve geldim bak oğlum sana ne aldım dedim heyecanla ne aldın dedi ev ayakkabısıııı dedim şebekçe baktı evirdi çevirdi fırlattı beğenmedim giymem bunu dedi ben de sen gibi cebelleştim baktım olmuyor tamam başkalarına vercem dedim ver dedi ben giymem zaten dedi eşim boşver ısrar etme giyer dedi ama içim içimi yiyor kışın ne yapacağız diye neyse giyeyim dedi giydirdim ben ay ne güzel olmuş şöyle güzel böyle güzel dimi annecim dedim hıııııı dedi çıkardı fırlattı ve giymedi çoraplar ayrı dert günde kaç kere giydiriyorum kaç kere çıkarıyor bi de bulmayım diye koltuk arkasına atıyor kirlendi anne deyip atıyor offf hele yelek giymiyor giymiyor kollarını sürekli çekiştiriyor aç anne kollarımı açamayınca deliriyorDün ayakları üşümesin diye panduf aldım çok hevesli aldım ama o dereceayağında denemeye çalışıyorum bir tanesini çığlık atıyor giymek istemiyor arabadan aşağıya kafasını sarkıtıp yere tükürüyor etiketli ayakkabıları eline alıp kopartmaya çalışıyor daha sayabilirim ama ruhum sıkıldı çok üzdü dün beni neyse eve geldik ben bi hevesle kaptım ahmeti pandufları giydirmeye çalışıyorum ama ne mümkün yapmadığım şebeklik kalmadı karşısında bütün gün sabretmekten kendimi sıkmaktan bütün vücudum ağrı içindeydi zaten canım yanıyo kafam şişmiş nasıl beynim dönmüşse artık bir bağırdım bana bak ulaaaaan bu ayakkabı bu ayağa giyilecek !!!!çocukta gözler açıldı ses kesildi eşim gülmekten katılıyo ağzını kapatmış ahmet duymasın diye duysa şımaracak iyice ahmet yavaşca aldı eline ayakkabıları giymeye çalışıyo annecim giyibilirmiyim bakalım olucakmı ayağıma aaa ne güzel oldu bak anne bak bak bu sefer o bana şebeklik yapmaya başladı öyle böyle derken o ayakkabılar ayağa giyildi
Çoraplarımızı asla ayaktan çıkartamıyoruz uyurken habersiz çıkartıyorum sabah ortalık ayağa kalkıyo dakikalarca ağlıyo dönüp bakmıyorum bile istediği kadar ağlasınbu aralar ne isterse ağlayarak yaptırmaya çalışıyo bizde karar aldık büyüklerimizde dahil ağladığında dönüp bakmıyoruz kendi çapında ağlıyo yerlere atıyo kendini ama o sese sabretmek o kadar zorki sürekli aaaauuuvvvv !!! arılar doluyo beynime sanki
Birazdan uyanacak yine aynı sahne çoraplarım nerdeeee kim almış bak yoklar ayakta aauuuvvvv !!! kafa bi milyon
İyi haftalar herkeze
evimize kış hoşgeldi malesef
o kadar korumaya ragmen cumadan beri hastayım
hafta sonu kızımla beraber olunca pazar günü malesef kızımada geçti
gece öksürmekten balgam kustu falan ilerletmeden bugün götürücem
bu kışın ilk hastalığı inş. ilk ve sondur sabaha kadar uyuyamadı
kuru öksürükten.zaten bende hastayım hiç halim yok.
ben de bir hevesle 2 tane panduf aldım bir eve biri babaannede eve geldim bak oğlum sana ne aldım dedim heyecanla ne aldın dedi ev ayakkabısıııı dedim şebekçe baktı evirdi çevirdi fırlattı beğenmedim giymem bunu dedi ben de sen gibi cebelleştim baktım olmuyor tamam başkalarına vercem dedim ver dedi ben giymem zaten dedi eşim boşver ısrar etme giyer dedi ama içim içimi yiyor kışın ne yapacağız diye neyse giyeyim dedi giydirdim ben ay ne güzel olmuş şöyle güzel böyle güzel dimi annecim dedim hıııııı dedi çıkardı fırlattı ve giymedi çoraplar ayrı dert günde kaç kere giydiriyorum kaç kere çıkarıyor bi de bulmayım diye koltuk arkasına atıyor kirlendi anne deyip atıyor offf hele yelek giymiyor giymiyor kollarını sürekli çekiştiriyor aç anne kollarımı açamayınca deliriyor
mert eren de ağlayarak yaptırmak istiyor evde anne baba olarak yapmıyoruz ama babaanne yapıyor malesef o yüzden iyice şımardı ne kadar desek de kıyamıyorum ben siz evde yapmayın deyip çıkıyor işin içinden iyice mızmız agresif vuran ağlak bir tip oldu çıktıçok sinirleniyorum ve üzülüyorum bu yüzden
seneye kreşe gidecek inşallah düzelir diye umut ediyorum
geçmiş olsun canım hastalık her yerde şu an beşım feci şekilde ağırıyor başım dönüyor gibi oğlan uyusun da işimi yapayım ev felaket halde anneye yatmak yokk
Sebzelisomon çok geçmiş olsun. Kış girmeden atlattın inşallah kış boyu rahat olursunuz.
Loveli bizimkinin de anneannesi dedesi her istediğini yapıyor. Pandufları sevmedi bizimki, yazın terlik giydiriyordum hoşuna gidiyor. Giymediği zaman çorap giydiririm diyerek tehdit ediyordum. Şimdi çorap giydirirken terlik giyecem diye ağlıyor sıpa.
Dilinin ucu yara olmuş üç gündür yemek işkence. Yoğurt çorbası sabah akşam yiyor o da zorla. Bugün öyle sinirlendim ki bayağı bi hırpalayıp dövdüm. Yani resmen dövdüm. Gözüm döndü artık, beş dakika sonra sinirden ağladım. Çok pişman oldum ama tutamadım kendimi =( Yüzünde de bir iki çizik var. Yarından sonra güneş gördüğüm an park da olsa dışarı çıkacağım, biraz stres atalım diyorum bakalım. Oyyy, Allah yardımcımız olsun.
Sebzelisomon çok geçmiş olsun. Kış girmeden atlattın inşallah kış boyu rahat olursunuz.
Loveli bizimkinin de anneannesi dedesi her istediğini yapıyor. Pandufları sevmedi bizimki, yazın terlik giydiriyordum hoşuna gidiyor. Giymediği zaman çorap giydiririm diyerek tehdit ediyordum. Şimdi çorap giydirirken terlik giyecem diye ağlıyor sıpa.
Dilinin ucu yara olmuş üç gündür yemek işkence. Yoğurt çorbası sabah akşam yiyor o da zorla. Bugün öyle sinirlendim ki bayağı bi hırpalayıp dövdüm. Yani resmen dövdüm. Gözüm döndü artık, beş dakika sonra sinirden ağladım. Çok pişman oldum ama tutamadım kendimi =( Yüzünde de bir iki çizik var. Yarından sonra güneş gördüğüm an park da olsa dışarı çıkacağım, biraz stres atalım diyorum bakalım. Oyyy, Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?