2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Kız johnny kaynananı böyle yanında isteyeceğin aklına gelirmiydi

sorma yaa kendimden utanmasam kal şöle 3.4 ay dicem :89: mesela yani :)) ama cidden çok faydası var ya allah razı olsun
bugün sabah 8de getirdi yanıma 9.5ta bidaha aldı ben uyurken kahvaltı hazırlamış bebek uyandı bana çay içirmedi nasıl ağladı sana hak verdim dedi tek başınayken tam sofraya oturduğumda ağlıyo yemek yiyemiyorum demiştim inanmamış sanırsam düşün bak genede kaldırmadı beni 12ye kadar uyudum

nurse harveysi denesene jony
benim oğlan günde bir kere yapardı şuruptan sonra günde 3-4 çıktıbugün iki kere yaptı mesela dene istersen

aman babası çok biliyo içirmiyo bişe deli ediyo beni ben bu kocayı çok yakında boşucam demedi demeyin

Sonunda uyudu ya belim koptu, hasta diye bugün çok huysuzlandı o uyumuşken bende yatayım bu gece uzun olacak bize :) iyi geceler..

benimkide emerken uyuya kalmıştı sevinmiştim. kuş uykulu uyandıııı yine.. iyi geceler kızlar benim nöbet başladı anlaşılan

benim göbüşüm kalmadı sadece hafif bi minnoşluk var
doğumdan 12gün sora 55 kiloydum geçen hafta gene 55 kiloydum hamileyken 55 kiloya geldiğimde hala pantalonlarıma giriyodum şimdi giremiyorum ne içün acaba anlamadım

bende geçmişi okudum gidiyrum annemdeydim. babama sinir oldum nerde bunun halaları geldimi dio konuşmadımızı bilio eşimin yanında demesine sinir oluom güya ben konuşturmuomuşum adamı. ya oda istemio diom. yok yok dio sen engelliosun naptın dio bana

osurup duruyo kaka yok delircem hayla babannesi uğraşıyo :))) ama hapını aldı bu akşam kadıncağız bu gece bana uyku yok çünkü 8den beri uyuyo şimdi uyanacak artık kaça kadar ayaktayız bilemiyorum babannede uyucak ilaç uyutuyomuş 3gündür çocuğa bakacam die ilaç almıyo

bugün bizde aynı durumdaydık azcık yaptı rahatladı
seninki bugün yapmadı mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…