uyudunuzmuuuu
maşallah kuzuya
benimki felaket bu ara çok şımardı hep kucakta
ne uyuması yaa saat 6dan beri uğraşıyoz bizimkiyle
geberdik yorgunluktan
10 dk uyuyo sonra yine cinoooo
:) ya benimkide sabahları öle oluo. beni bilionuz tüm gee oturup sabah uyudurdum sabah uykusuna çok düşkünümçocukta bilio sanırım delleniom uyuyamayınca :)
sen yanlızmı bakıon bebişe annen falan varmı.
çok şükür anam var :) hehe çalışıyo ama
ben enn başından beri tek bakıyorum, sadece sevmeye geldiler akşamları
Canım tuttuğu bu 0+ olanı chicco zürafa 2 li damla silikon emzik..Böyle ucu yok yani bi kıvrımı yok emziğin.Damaklı almadı, yarı damaklı almadı, eski tip fatoş emzikleri vardı balon gibi onun chiccosunuda almadı bi bunu aldı dene istersen..
olsun kız sevmeyede gelse yemek neyin yapıodur evini topluodur. benim durum çok vahim. salonda yatmak zorundayız. kaleriferler yanmıo. ufoyu yatak odasına götürsek bile yatak odası çok ufak beşik koycak yer yok en ufağını bile düşün. sabah kalkıom salon topluom. ortalık süprüom. temiz bi odam yok musafir gelcek olsa deli oluom sinirlerim bozuluo. sevgili kayımpederimde kaleriferleri yakmıo. cnm sıkılıoooo pufff. az paramız olsada kiraya çıksak. yada ev alsak krediyle falan
sizdemi takmıysınız beni :'((((
yok be ne yemek yapması :) bir iki kere yapmıştır annnca, bende de misafir bitmiyo, dün yine bizdelerdi tam 5 saat oturdular, 7den 12ye
kaloriferler yanmıyosa çok zor ama ya, evin kalanı soğuk olur.
e yaksın, sadece sizin evin petekleri açık olsun, onlar kendilerinin peteklerini kapatsın? parası da ona göre olur
başka kim takmiyyy?
ya karışık bizim. durumlar biraz.ya otursunlar sorun deilde kızıma ellemesinler
annem babam kocam. bazen kendimi çok yanlız hissediom. lohusalıktanmıdır nedir kızların dedi gibi bakkala die çıkıp dönmeyesim var
hepimizde aynı durum olduğuna göre bu lohusalıktan kaynaklanıyor olabilir
bi de çocukla uğraşmaktan başka bişey yapmıyoz ya, bu rutinlik de insanı bunaltabilür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?