2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ne uyuması yaa saat 6dan beri uğraşıyoz bizimkiyle

geberdik yorgunluktan

10 dk uyuyo sonra yine cinoooo

:) ya benimkide sabahları öle oluo. beni bilionuz tüm gee oturup sabah uyudurdum sabah uykusuna çok düşkünüm çocukta bilio sanırım delleniom uyuyamayınca :)

44 günlük olduk, kırkımız çıktı ama bişey değiştiği yok

gece uykuları uzadı biraz ama o uzun uykuya dalana kadar mahvediyor bizi sıpaa

yanlız dikiş yerim acıo bayrama baklava yapçakmış annem ceviz kırdık yerde oturup ondan oldu heralde şimdi acısı biraz daha fazla.

çok şükür anam var :) hehe çalışıyo ama

ben enn başından beri tek bakıyorum, sadece sevmeye geldiler akşamları

olsun kız sevmeyede gelse yemek neyin yapıodur evini topluodur. benim durum çok vahim. salonda yatmak zorundayız. kaleriferler yanmıo. ufoyu yatak odasına götürsek bile yatak odası çok ufak beşik koycak yer yok en ufağını bile düşün. sabah kalkıom salon topluom. ortalık süprüom. temiz bi odam yok musafir gelcek olsa deli oluom sinirlerim bozuluo. sevgili kayımpederimde kaleriferleri yakmıo. cnm sıkılıoooo pufff. az paramız olsada kiraya çıksak. yada ev alsak krediyle falan

ayyy canımm çok teşekkür ederim bende damlayı denicektim zaten çünkü bakım emzirdikten sonra göğüs ucum onunkine benzio :)inşallah alır

yok be ne yemek yapması :) bir iki kere yapmıştır annnca, bende de misafir bitmiyo, dün yine bizdelerdi tam 5 saat oturdular, 7den 12ye

kaloriferler yanmıyosa çok zor ama ya, evin kalanı soğuk olur.

e yaksın, sadece sizin evin petekleri açık olsun, onlar kendilerinin peteklerini kapatsın? parası da ona göre olur

ya karışık bizim. durumlar biraz.ya otursunlar sorun deilde kızıma ellemesinler
başka kim takmiyyy?

annem babam kocam. bazen kendimi çok yanlız hissediom. lohusalıktanmıdır nedir kızların dedi gibi bakkala die çıkıp dönmeyesim var

hepimizde aynı durum olduğuna göre bu lohusalıktan kaynaklanıyor olabilir

bi de çocukla uğraşmaktan başka bişey yapmıyoz ya, bu rutinlik de insanı bunaltabilür

hepimizde aynı durum olduğuna göre bu lohusalıktan kaynaklanıyor olabilir

bi de çocukla uğraşmaktan başka bişey yapmıyoz ya, bu rutinlik de insanı bunaltabilür

off ya walla çok bunaldım. kafa dağıtayım die anneme gidiom yerli kötü oluo. bidaha çıkarsam arkadaşımla çıkçam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…