2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben sezaryan oldum doktor 3 ay bitene kadar karın egzersizini yasakladı bana. benim de göbeğim sezaryan dikişinin üstüne katlanıyo cok igrenc (((((

bende sezercik oldum eğer zamnında müdahele edilmezse o kalomuş benim yan komşu doğum yapalı 10 yıl olmuş sezeryan olmuş kadın zayıf ama o kütle ölece duruo anca ameliyatla alınırmış

bugün ben artık kızdım ona dedimm öle saçma şymi olur mantıklı açıklamasını yap bana tamam dediğini yapcam dedim ama yok nerde batıl geri kafalı yaa deli edio beniii daha neler neler herşeye bi laf bulup sölüo öle yapma böle our şöle yapma böle olur

emzirirkennn başını yukarıda tutmak lazım bebişin kuşum bi de sütün çok geliyorsa birden tıkanıyordur

boğ onu boğğğ

sütün yettiğini çişini ve kakasını yapmasından anlıyormuşsun canım ne kadar sık yaparsa o kadar yetiyormuşş

he biliom kızzz bizimkii maaşallhh fabrika gibi ama sütün kalitesi ne durumda onu yarın öğrencez bakalım kilo almışmı önemli olan o

amma yazmışsınız hee. oku oku bitmedi

teşekkür ederim canım. bütün bebişleri allah nazardan saklasın.

büyük evde zor ya. benim ev 3 oda bi salon. salonda tek kale maç yap :s ama temizliği bitmiyor ya :S

fatma2005, beraysim, eec, hdilekh+, loveli, melisesra, NevYas, pperisi
ooo herkes burda

gözün aydın bitter
benim kıza ısrarla emzik vermeye çalışıyoruz bugün 1saat falan atmadı ağzından yerde kendi kendine sakin bişekilde durdu ve kendi kendine uyudu ve acaip mutlu oldum eğer bunu emzik başardıysa kesinlikle alıştırmam lazım

dünden beri gene kaka yapamıyo çıldırcam babannesi gezdiriyo şimdi sancısı bu saatlerde tutuyo

aaaaaaaa kız bende bi emzik aldım taammıı damaklı yenidoğan emziği uzun gelio herhalde boğazına değiyo öğürüo atıo kuzum seninki nasıl hangi markanın

benimki pek tutmuyor ağzında ama uykusu varsa alır almaz gözler kayıyor benimki wee marka bittercim

benimk güzel emiyor ya atmıyor bile ağzından ama bi yere bırakacağım ve kendi kendine uyuyacak işte bu imkansızz... emziği ucundan yavaş yavaş vermeye çalış birden sokmayasın ağzına kendi alsn bittercim yavaş yavaş ben nuk unkini bi de aventinkini verdim ikisiini de alıyor maaşallahh

ben şimdi baktımm damaklı damla uçlu kiraz uçlu var ama hangisi daha küçük oluo

kızlarrr şu emzik konusunu bi çözelim nolur yaaa ben baya yalancı emzik konumundayım yara olcam sonunda :) bide kolik var benim kızda bazı geceler çok atak gelioo ağlamaktan içim sızlıo sadece emerken duruo

Selam kızlar..

Ben 4 emzik denedim 3 tanesi chicco, 1 tanesi nuby hepsininde şekli farklıydı.En son chicconun emziğini beğendi çok şükür tuttu artık daha rahatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…