ben sezaryan oldum doktor 3 ay bitene kadar karın egzersizini yasakladı bana. benim de göbeğim sezaryan dikişinin üstüne katlanıyo cok igrenc(((((
bitter benım annemde aman carsamba yıkama aksam ezanından osnra yıkma der
ayrıca kızlar ben denedım çok ıyı süt oluyo incir suyu ceviz yeşil taze üzüm ...çok güzel süt yapıo incir suyunu gece içiyom bol olsunda doyup yatsın dıye hergun 3 tane cevız yıyom dun yesıl uzum tabaga koydum gıttım geldım yEDIM COK FARKETDI...
emzirirkennn başını yukarıda tutmak lazım bebişin kuşum bi de sütün çok geliyorsa birden tıkanıyordurkızlar selam
sizin bebişlerin de emerken genzine kaçırdığı oluyo mu sütü? bizde emzirmenin başında %80 bi kaç kez genzine kaçırıyo tıkanıyo bikaç saniye. benim göğsümü hala tutamadığı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum ondan mı acaba? korkuyorum ama her seferinde yaa
boğ onu boğğğselam kızlarr nasılsınız bebişler nasıl
bizdede bi çok sorun var gaz var pişik var gündüz uyumama sorunu var kayınvaldem çocuğu kırkı çıkana kadar pazartesi ve perşembe günleri dışında ve ikindiden sonra kesinlikle yıkatmıo gırtlağını sıkıcamm sinir oluorumm bide tam ben uyutuorum sevmeye çalışıo bebeği yine uyanıoo artık şu kırkım çıksınnn nolurrrr
canımm selamm sen emzirdikten sonra tam gazını çıkarıomusun gazı varsada ne verirsen saldırıo çünkü bide sütün az olduğunu nasıl anlıosun bebeğin gazı varsada öle çok ağlayabilio bunu iice öğrenip öle mama ver bence
emzirirkennn başını yukarıda tutmak lazım bebişin kuşum bi de sütün çok geliyorsa birden tıkanıyordur
boğ onu boğğğ
b,raz daha uğraşırsa sonu o olcak zatiii :)
sütün yettiğini çişini ve kakasını yapmasından anlıyormuşsun canım ne kadar sık yaparsa o kadar yetiyormuşş
teşekkür ederim canım. bütün bebişleri allah nazardan saklasın.Canım dr nemlendirici alın falan demedi ama, düzelmez ilerlerse o zaman hem nemlendirici hemde dediğin ölçeri alırım canım iyi edeyim derken zararda vermek istemem..
Bu arada facedeki fotolara tam bakamadım bütün bebişlere bi gün özel zaman ayırıp tek tek bakıp yorumlıycam ama Ömer Tuna ya bayıldım canım maşallah o ne güzellik.Sanırım sarışın mavi gözlü tek bebeğimiz yada ben öyle gördüm :) Allah nazarlardan korusun yavrunu..
büyük evde zor ya. benim ev 3 oda bi salon. salonda tek kale maç yap :s ama temizliği bitmiyor ya :Swalla deli oluom ben düğünde zorla aldırdılar anneme götür bunları senin ev büyük diom almıo. kayımpeder aldı die. banada çok eşyalı dar evden daral gelio. ah ah inşllh ilerde büyük ib evim olur. hemide kışın sıcak olan :)
gözün aydın bitter
benim kıza ısrarla emzik vermeye çalışıyoruz bugün 1saat falan atmadı ağzından yerde kendi kendine sakin bişekilde durdu ve kendi kendine uyudu ve acaip mutlu oldum eğer bunu emzik başardıysa kesinlikle alıştırmam lazım
dünden beri gene kaka yapamıyo çıldırcam babannesi gezdiriyo şimdi sancısı bu saatlerde tutuyo
benimki pek tutmuyor ağzında ama uykusu varsa alır almaz gözler kayıyor benimki wee marka bittercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?