- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
Ne düzelmedi mi tatlım? Yemek yemesi mi?
Yani yemiyor denemez, ama söylediğim gibi kuş kadar yiyip doyuyor, çok yemek seçiyor.
Hiç istemediğim halde "bu yemek bitsin, parka gidicez, bunu ye dondurma da vericem vs. vs." gibi yemek işkenceymiş gibi, karşına ödül koyuyorum ama mecbur hissediyorum kendimi. Zaten tabağına koyduğum miktarı görseniz sanki ek gıdaya yeni geçtik. Başkalarının yaşına gelmeden yediği miktarın anca yarısıdır. Ama sağlıklı ve enerjik, akıllı da yani beslenemiyor ya da yetersiz beslendiği için gelişemiyor değildir herhalde, sadece yapısı minyon demekki, öyle düşünüyorum. Kurt falan mı var acaba pufff...
kızlar acil yardım gerekli.biliyosunuz ben kabızlık uzmanıyım,ata fena halde ishal oldu..ne yapmalı..
kapadokyaya gittiğimizden beri yine kabızdı. 3 gündür çişini de tuvalete yapıyodu,orda bez bağlayınca ,kalabalıkta falan beze yapmka istemedi,tuvalete gidince de abaptör olmayınca huzursuz oldu yapmadı. neyse 3 gün yapmayınca sıkıntı oldu,göbüşü şişti diye ben de dün,doktorumuzun verdiği tozu süte karıştırmıştım..
dün gece nası ağladı devamlı sancısı vardı ...sabahtan beri ishal..en çok sıkıntısı da karın ağrısı,devamlı kalkıp kaka diyomuş ama annem de diyo ki her seferinde yapmıyo heralde buruntu geliyo sancılanıyo kuzum...
iştahı da kalmadı..
ayy bu arada orda hayvanlarla haşırneşir oldu o kadar onlardan bişi kapmamıştır di mi??araştrıdım ama kedi tırmalmasından falan da öyle ishal falan kapılmazmış..gerçi sahibine de sordum,aşılıyoruz dedi kadın ...kedi hamileymiş de bizimki de patisine basıp,gözüne dokunmak isteyince hafifçe tırmaladı,kanamadı bile...
3 gün yapmadıgı içindir yazık yavrum daralmışdır bugün kaç kez yaptı
bizim doktor günde 7 den fazla olursa ishal denilir demişti
muz pilav yani katı şeyler yedir bol su içir su kaybı olmasın
ben kediden olacagını sanmıyorum benim kızım sürekli oynar kediyle
7 den fazla yaptıysa acile git ceren kaka testi yapılıyo
kübracım sağol canım,5 oldu bugün...iştahı pek yok ama biraz yağsız makarna,yoğurt yedi..uyuyo şimdi,kalkınca da muz yedirin dedim..gece de bol su içti..
ayy yanında da değiilim yavrumun ,kıyamam ben ona..
nette araştırdım da hayvandan bulaşmazmış..bi de benim sıpa yeni öğrenmiş,kızlara ıslık çalıyomuş..iki parmak ağza alınıyo ,püff yapıyo..o toz toprak içinde el ağızda....hey Allahım :)
Kübracım peki kedi tırmaladı mı hiç? ben çok üstünde durmadım,kolonya sürdüm,dediğim gibi sahibi de aşılıyoruz dedi,hamile diye hassas dedi..kanamadı azıcık çizildi..aşı falan yaptırmak lazım mı acaba? beni de çok tırmalar kedi,sokakta bulduğumu severimm:)
kubra ne kadar tatli olmus bu prenses saclarina bayildim birde toplamissin ne tatli olmus ne guzel istedigin gibi suslersin(tabi izin verirse)kizlari giydirmek sacini falan yapmak cok eglencelidirherhalde...Allah nazarlardan korusun
Ceren gecmis olsun ishal icin de tozlar var galiba tam bilimiyorum ama hemen etkili oluyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?