2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

saol canım benim,, mesleğine bayıldım esin ya çok hoşuma gitti demek onları gördükçe heves ediyor
vay sıpa bak sen.nineyle diyaloguna bayıldım
ata da kızlara ıslık çalıyormuş :)

Aslıcaaan,

Ben kaynatmaya geldim birazcık, sen de gel birlikte kaynatalım, uzun zamandır çalışıyorum beynim bulandı işleri bitirince soluğu burda aldım:)))

Esin nasil guldum anlatamam valla korkulur bunlardan,ninenizde cok tatliymis komsunuz falanmi?yoksa esinin annesi ninesi falanmi?biranda cikinca merak ettim :))
haftasonu fatihinde biranda atesi cikti 37.7ertesi gun gecti neden oldu anlamadim valla,birde yine h.sonu kapi komsuma hirsiz girmis(evdeyim)ilk defa hitsiz girmis ev gordum cok fena butun dolap icindeki esyalar yerdeydi takilarini almis coook tirstim
bide fatihin biriki resmini ekledim ama video olmadi oysaki oglum neguzel sarkilar soylemisti sizin icin (

kızlar arada girip çıkıyorum ,iş o kadar yoğun ki,tam 8 ülkenin pazarına bakıyorum şu anda hiç iyi durumda değilim.
okuyup gülüyorum ya
rüzgar ne güzel şeyler seçmiş güldürdü benianneannen galiba değil mi nine niz? nasıl oldu daha iyi inşallah?
ecrin de pek şeker olmuş maşallah..benim oğlanın ıslık çaldığına bakmayın mahçup delikanlı oookızlar ilgi gösterince böyle utanıp kafasını eğer ama arabsıyla korna çalar

daha uzun yazmak isterim ama telefonlar durmuyo öptüm sizi...

saol canım benim,, mesleğine bayıldım esin ya çok hoşuma gitti demek onları gördükçe heves ediyor
vay sıpa bak sen.nineyle diyaloguna bayıldım
ata da kızlara ıslık çalıyormuş :)

Evet ya Ata'yı da ekimlerin çapkını seçiyorum:))) şimdiden başlamış yakışıklı:) Bir de annesi hala bebek gibi davranıyor diyordu, ne arada büyümüş de Paşamız kızlara ıslıklara başlamış...

Ya aslında nerede neyi görüp de kapıvereceklerini kontrol edemiyoruz ki, öyle bir kayıtta ki beyinleri, sünger gibi... bir kelime hayal güçlerini ve olaylar arasında farklı bağlar kurmalarını tetikliyor.

Mesela Rüzgar dün gece nereden çıkardıysa, koltuğun altında canavarlar var, bakın, bakın burda, bir sürü canavar diye tutturdu, hiç birimizin ağzından da çıkmaz böyle şeyler, korkutmayız öyle ama nereden duyduysa, ya da kendi mi uydurdu bilmiyorum. Ben bile korktum yahu, bir şey mi görüyor diye, gidip gidip baktı gerçekten de bir şey varmış gibi, beni çağırıyor, parmağıyla gösteriyor...

Fatih'e geçmiş olsun Aslı, az kaldı atlatıyoruz kışı, inşallah hemen geçer de rahatlarsınız hemen. Ben bekarken benim eve girmişti kadıköy'de çok korkunç bir şey, gündüz vakti hem de, neyse ki çalınacak pek bir şey yoktu, bozuk cep telleri, bozuk tv'yi alıp gitmişti. Polisler de bir şey yapmıyor bu konuda... Bu arada fotolar nerde, albüm mü yaptın?

Ceren sana da çok kolay gelsin tatlım zor işin, yardım edebilsek keşke:)))

Bizim ninemiz benim anneannem oluyor, biliyorsunuz ikinci kez kalçasını kırmıştı ve tabi ki artık annem nerede o da orada. Gerçi hala evim de evim ben giderim evime diye tutturuyor ama yok artık. Yani Anneciğim canımın için gün boyunca 2-82 yaş aralığına bakıcılık yapıyor. Çok tatlılar ama görseniz, bir küçük çocuk ve bir çok yaşlı diyoloğu çok komik oluyor. Anneme diyorum ki bunların arasında senin ömrün uzar gülmekten, gelde bana sor diyor:))

esin bu konuda gercekten cok acayipler benimki dun banyoda tuvaletini yaptiriyorum anne o adam ne cirkin diyor hangi adam diyorum parmagiyla isaret ediyor sonra gostermesini istedim sampuan kutusunu gostetiyor bide guluyor :))
mesela ped reklami cikiyor anne bu kimin icin diyor(herseyi sorar kimin icin diye )anne icin diycem sonra olur olmadik yerde soyliycek,veya diyorlarya tuvalet egitiminde bizide gormeliymis tuvalette,birkete klozette gorse aklina gldigi hetyerdesoyliycek :)) korkuyorum valla bisey soylerken :))

valla cok korktum hirsizla aramizda bir duvar oldugunu dusununce,olabilecekleri dusununce dahada korkuyorum zaten kapiyi klitlerim evdeykende ama simdi surekli kontrol ediyorum cok korkagim ben galiba :))

Fatih'e gecmis olsun Asli. Valla tek korkak sen degilsin ben de isi biraktigim zamanlarda evde tek kalinca sapitiyordum. Bir ara da Muge Anli izlemistim tam sapitmistim. Hala esim giderken kapiyi kilitler. Ben de cengeli takarim falan :)
Esin Ruzgar ne guzel mesleklerle ilgilenmeye baslamis masallah. Anneannenle muhabbetleri de ne guzel. İkisi de ayni yasta sayiliyorlar bazi zamanlar :)
Ben de fotograf ekleyeyim dedim ama telefondan nasil eklenir bilemedim. Asli senin foto nerde goremedim.

ozlem benim fotolar albumde birkactane daha ekliycem bende tel dem ekliyorum ayni pc deki gibi ekleniyor.ayyy zaten aysenin bebeklik resmine bakiyorum o kollari minicik birde tam kara kuzu masallah

hahaha esin beni yine güldürdünüz sende şasırınca ne var burada diye korktun,insan öle oluyor benim cadıda karanlık olunca anne öcü geliyo diye korkutuyo bizi
yok diiynce orda orda diye bagırıyor
bu h.sonuda babasını göremedi onun hayaliyle yaşadı aa anne bak babam yanıma geldi hoşgeldin babacım babam maç izliyo kapatma tv yi
ortada baba yok ama..
o kadar hayal kuruyorki biz sasırıp kalıyoruz

ben hırsız vs. konularında nedense korkmam hiç kapamı kilitlerim allah a emanetiz derim
dogumdan sonra panik ataklıgım çıktı ölme korkusu özellikle çok oluyor sanırım tek korkum bu
yanında yokken telefonlarım açılmazsa acaba bişy olursa diye resmen çıldırıyorum
geçirdiğimiz ilk kış yagan her yagmurda korkumdan aglıyodum şimşek çakacak bana yada kızıma denk gelecek vs.. diye
çookk agladıgım olmuştur halada ara ara olur en yakın örn dün akşam saat 10 30 falan babasıyla ecrin atmye kadar gittiler
mesefa 10 dk 20 dk oldu glmediler telide evde ecel terleri döktüm kazamı yaptı düştümü kızım vs.. diye
ben panik yapınca tüm bedenime sarıyo resmen,çok garip bu duygu yaşamayan bilemez
daha neler var halime gülmeyin diye yazmıyorum :)

Son düzenleme:
Özlemcim maşallah Ayşe de büyümüş görmeyeli, çok güzel fotoğraflar. Ben de fırsat bulayım en kısa zaman da ekleyeceğim. Ne zamandır çekmiyorum oğlumun fotoğraflarını.

Kübra seni çok iyi anlıyorum ne yalan söyleyeyim ben de bu konularda çok takıntılı oldum. Hırsızdan vs değil de, Oğluşumdan uzakken özellikle aklıma olmayacak şeyler geliyor bir anda vesveseler falan, panik yapıyorum, bazen gerçekmiş gibi ağlatıyor bile. Allah'a emanetler tabi sonuçta elimizden ne gelir. Annelikle ilgili bir yerde okumuştum; anne olmak, bir ömür boyunca kalbin bedeninin dışında gezmesine izin vermek gibi bir laftı çok doğru geldi bana. Ben hep öyle hissediyorum.

selam kızlar..
haftasonu geldik evimize..annem de bizde.biraz toparlandım annemin de desteğiyle..kadın kendi acısını unuttu benimle uğraşmaktan.içim çok acıyor ama sanırım kabullenmeye başladım teyzemin yokluğunu..böyle olması da aslında vicdanımı rahatsız ediyor,ne çabuk alışabiliyor insan sevdiği birinin yokluğuna diye..neyseki annem yanımda..doğuma kadar yanımda olacak..yoksa burda zaman da gün de geçmezi kendimi dinlemekten..annem için de benim için de iyi geldi bir arada olmamız..bu arada doruk paşamın dengesi çok şaştı..hava değişimi biraz rahatsız etti,tabi aradaki kargaşa da..biraz burun akıntısı var.benim de karnım büyümeye başladı.ikiz olduğundan mıdır nedir sanki 4-5 aylık gibiyim..böyle giderse doğuma kadar bayağı top gibi olucam sanırım..perşembe günü teslerimiz var..ikili test sanıyorum..doruk da çok heyecanlanırdım böyle testlerde falan..nedense şimdi öyle bir heyecan yok enteresan şekilde.
geçmişe biraz baktım çok detaylı bakamasamda..
esincim canım arkadaşım eşinle olan durumunda sizin için de rüzgar için hayırlısı olur umarım..yeni evinize taşınmışsınız bu arada hayırlı olsun..bu arada bu moral bozukluğumda rüzgar ile nenenin diyaloglarına çok güldüm..
aslıcım fatihe geçmiş olsun..az kaldı tatlım kış ayları bitiyor,hastlalıklar da bitecek inşallah..oralarda biraz daha iyidir sanırım ama burası hala soğuk...
yaaa o ecrin var ya...boyu boyuna tam benin oğluşuma göre..maşallah diyeyim kübracım müstakbel gelinime:))resimleri çok tatlı gerçekten..o hamur yoğururken ki hali çok tatlı..
özlemcim hiç canını sıkma bebek için..biliyorsun ne zaman kafanı bu kadar meşgul etmesine izin vermez ve rahatlarsan o zaman daha da kolaylaşıyor herşey..dilerim en kısa sürede senden de güzel haberler alırız..
cerencim senin işlerinde yoğunmuş..kolay gelsin sanada..ata ile gezi maceralarınızda çok hoştu.arada bir böyle çocukluklarını toz toprakla yaşamalarına fırsat vermek lazım kesinlikle..ata nın genelde kabızlık sorunu olurdu..bu defa ishal olmuş..umarım daha iyidir.belki hava değişiminden olabilir..yediklerine biraz dikkat edersen ve bol sıvı tüketirseniz düzelir diye düşünüyorum..
gülşahcım sen de uzun zamandır yoktun..özletme kendini arada yokla bizleri..
kızlarrr hepinize tekrarden teşekkür ederim..yokluğumda gerçekten beni merak etmişsiniz bugün girdiğimde biraz daha detaylı bakma fırsatım oldu..yüzyüze görüşmeden bu kadar sağlam dostluklar kurabilmek büyük şans..hepinizi kocaman öptüm..ekimcikleri ayrıca öpüyorum...

becerbildiğimden emin değildim ama kendi resmimi albüme eklemeye çalıştım..başarabildiysem eğer biri ikiz olduğunu öğrendiğimiz gün dr.u beklerkenki henüz göbişiz halim..diğeri de tr.deki son gecemizdi..profilimde var ama bu olduysa bir dahakine doruk paşamın resmini eklerim..

Mell hosgeldin,daha iyi olmana sevindim.Doruk pasa ya coooook gecmis olsun hemen atlatsin insallah,bebeklerinin iyi olmasinada ayri sevindim.sana en iyi bakabilecek kisi gelmis yanina ne guzel biyle hassas zamanda en iyi annesi gelir insana her nazini her halini hos gorur sende gozun arkada kalmadan rahatlikla oglusunu emanet edebilirsin...hersey yavas yavas yoluna girdigine gore sira ekimcikleri beklemeye geldi artik guzel seylerden bahsetmek umuduyla kendine coook iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…