- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
Kübracım maşallah ecrine yaa çok tatlı çok güzel. Rüzgar da hamur oynamayı çok seviyor hatta bir keresinde bir paket unu kaşla göz arasında yerlere saçmıştı sonra o un onun oldu, arada aklına gelince tencere, tabak, kaşık, un su isteyip hamur yapıyor tabi biz yemiyoruz, yıkıyor sonra onları:))) Her şeyi yapmak istiyorlar insan onların bu ilgi ve merakını görünce her an hayretler içinde kalıyor.
Bu arada bizimkisi gelecekteki mesleğini seçmiş, çöpçü olmak istiyormuş:))) gerçekten bir de güzel anlatıyor çöpleri arabaya koyucam, böyle alıcam, dökücem, başka yere götürücem diye. Her sabah çö arabasının o sinyal sesiyle gelip, çöp kutusunu kaldırıp boşaltması en sevdiği seyirlikti çok etkilendi demek ki:)) Ha bir de büyüyünce ağaçları budalıcakmış:) Yani bahçıvanlık da seçeneklerimiz arasında... Ninesi çok kızyor bizimki bunları anlatırken, ciddiye alıp, "Çöpçülük neymiş, cumhur baba ol, doktor ol!" diye çıkışıyor. Onların atışmasını seyrederken insanın ömrü uzuyor, ediyle büdü gibi oldular Ninesiyle:))) 80 yaş fark var tam çok tatlılar ikisi de:))
Özlemcim sen sanırım bu hamilelik olayını biraz fazla taktın ondan regl olamıyorsun, etkilermiş benim bildiğim. Rahatla biraz, kafanı dağıt, bir süre düşünme...
saol canım benim,, mesleğine bayıldım esin ya çok hoşuma gitti demek onları gördükçe heves ediyor
vay sıpa bak sen.nineyle diyaloguna bayıldım
ata da kızlara ıslık çalıyormuş :)
Evet ya Ata'yı da ekimlerin çapkını seçiyorum:))) şimdiden başlamış yakışıklı:) Bir de annesi hala bebek gibi davranıyor diyordu, ne arada büyümüş de Paşamız kızlara ıslıklara başlamış...
Ya aslında nerede neyi görüp de kapıvereceklerini kontrol edemiyoruz ki, öyle bir kayıtta ki beyinleri, sünger gibi... bir kelime hayal güçlerini ve olaylar arasında farklı bağlar kurmalarını tetikliyor.
Mesela Rüzgar dün gece nereden çıkardıysa, koltuğun altında canavarlar var, bakın, bakın burda, bir sürü canavar diye tutturdu, hiç birimizin ağzından da çıkmaz böyle şeyler, korkutmayız öyle ama nereden duyduysa, ya da kendi mi uydurdu bilmiyorum. Ben bile korktum yahu, bir şey mi görüyor diye, gidip gidip baktı gerçekten de bir şey varmış gibi, beni çağırıyor, parmağıyla gösteriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?