otomatik mi kullanıyosun manuelmi ceren hanımcım...
Asliii yazdigim msji tekrar okudum da heyecandan densizlik yapmisim sanirim. Ozendigim icin dedim valla :)
Ev test dolu Esin. Kalktim yine yaptim dayanamadim ama ii ih. Anlamadim valla. Kismet :)
Kubracigim doktorlarin su muallak konusmalarina hastayim zaten. Valla arada bazi devlet hastanesi doktorlari daha iyi olabiliyor. Ozeller ilac sirketleri eczanelerle anlasabiliyor. Hepsi degil tabbi ama nerden bileceksin ki. Sansini devletten dene bir de. İnsallah o care bulur. Bu arada goruntude birsey yok demissin. Ecrin'de tik olusmus olabilir mi?
evet kızlar eğt. araş. has. randevu aldım 9 unda gidicem
dün işden geldim ecrin koltukda oturuyo sağ bacagının altında yastıklar falan koyulmuş
beni görünce başladı aglamaya ne oldu bitanem bacagına diyo sordum düşmüş bacagı çizilmiş
kulotlu çorabı yırtılınca kızım abartmış olayı :)
o aglayınca bende dayanamadım ben aglayınca annemde dayanamadı malum ilk yaramız :)
yatana kadar ne bacagına el sürdürdü ne bizi kendine yanaştırdı nede yürüdü :)
biz üzerine düştükce o nazları anlatamam görmeniz gerek
uyuyana kadar kulotlo gezdi mümkün değil pijama giydiremedik uykuda giydirdiğimiz halde istemedi aglama krizleri :)
canım yavrum sankı sunnet olmuş gibi koltukdan kalmıyo yemek yemiyo ay bi görseniz
babasıyla beni parmagında oynattı babasına iyi oldu ee adam naz nedir bilmiyo kızında gördü hepsini ohhh iyi oldu :)
ozlem msj a donup baktim acaba ne yazmis diye hic birsey yok msjinda zaten okadarda resmi olmaya gerek yok :))
sabah idrarinda daha net cikiyor sen yarin sabah ilk tuvalete cikinca yap getcekten bende heycanlandim.....
Kubra seninde kizina gecmis olsun bende ciddi konularda devlete guvenirim en azindan her bolum her branstan doktor var(capa,gureba gibi hastanelerden bahsediyorum) insallah biran once sebebi bulunurda biranonce tedavi olur kuzucuk
Esin senden ne haber bezi nezaman biraktircan gel bana yoldas ol :))
Aslıcım keşkeee, ama hiç cesaretim yok. Ben daha başlayamıycam zaten ister istemez her bez değiştirmede söylüyorum, artık tuvalete yap kocaman oldun, ne zaman yapacaksın, bak baban, deden, ben herkes yapıyor anlat anlat yok inat etti "Hayır ben bezime yapıcam diyor" geçen annem alıştırma külotunu giydirmiş, hemen kaka. Evde bez bitmişti sabah, hadi dedim on dakikalık yol, bir de çıkarkan sordum "çişin var mı, bak bez bağlamadık" yok dedi, yolda yapmış. Ben bilmiyorum nasıl yapacağım. Çoook korkuyorum bu konudan çok dert oldu bana. Umarım siz başarırsınız canım.
Bu arada annem sağlık ocağına götürmüş dün, aşısı özelde yapılacakmış, ikinci dozu yapılmıyormuş onu öğrendik. Bir de boyu 92, kilo 11,200 çıkmış(( Bir gram almıyor yaa, aylarca bir gram alınmaz mı yahuu... gel de takma.
canım benim ya seni anlıyorum anne olarak düşünmemek elde değil
azda olsa düzelmedimi şimdi ne alemdesiniz?
ilk aşı hast.de yapılmışdı şimdi aynı,bende pazt gidicem gitmişken kan ve idrar da istiycem
tuvalet egt.ne ara ver esin hiç rüzgarada bişey söyleme eski düzenide devam ettir
aradan zaman geçince öğretmeye başla bence...
benim cadı felaket nazlı öyle böyle değil gerçekden çekeceğimiz var..
yandım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?