2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende suan normal gozukuyor gecen hafta 1saat ileride gidiyordu saatler alininca ayni oldu :)) ama ben bize ulasin mi ne varya oraya yazdim birde mune ye soyledim duzeltildi diye cevap yazdi mune ama duzeltilmemisti

otomatik mi kullanıyosun manuelmi ceren hanımcım...

manuel kullanıyorum kübra hanımcım

ayşenin mide bulantısı araba koltuğunda daha az olur bence,denemelisin. dümdüz değil ya,o yüzden daha rahat olur bence.eşim araba kullanırken de Ata araba koltuğunda oturuyo,daha rahat diyo zaten :)

biraz daha konusursaniz bende gaza gelecegim :))
kubra kizinin resimlerinden albu yapsana rahatca gorelim boyle avatatinda kucuk duruyor goremiyorum hatta ekimciklerin resimlerini bizde album yapalim bayagi oldu gormeyeli nekadar buyumulerdir kim bilir yapabilirsem video ekliycem evde verdigi mini konserlerden :))

Ayse de hep oto koltuguna oturuyor ama cocugun psikolojisi bozuldu. Koltuktan nefret ediyor. Ama guvenlik ve rahatlik icin mecbur oturuyor. Ben de on koltuga hasret kaldim valla. Elimde poset hep arkada nobetteyim :)

oto koltugu önemli yazık ayşe ye üzüldüm ya tuzlu bişeyler yedirsen arabada
özlem senin bu durumda araba kullanman zor görünüyor önce ayşenin bulantısına çözüm bul
allah korusun sen kullanırken kusamaz bişey olur korkarım ben, ya da eşinle çık...
bende eşime çok kzııyorum otomatik almadıgı için düzde kullanıyorum ama rahat değil
foto yükleyelim iyi fikir,,

Gunaydin kizlar. Kubra valla herseyi denedim bi ara ilac bile kullandim ama ii ih. Surekli konusup oyalayinca rahatliyor. Ondan da ben bunaliyorum. Otomatik cok rahat cidden.
Hava yine bozuk ve ctesi misafirim var is yapmam gerek pofff. Uc gundur geceleri uyuyamiyorum. Uykum kaciyor kramp giriyor kasiklarima. Regl olacagim galiba. Uc gun gecti aslinda ama kramp disinda belirti yok. Esim umutlandi her saat basi ariyor gelen giden var mi diye :) Umut fakirin ekmegi misali :)))

Son düzenleme:
ozleeeeeem hemen bir test al cabuk koooos )
ben reglimden 5gun once test yapmistim :)) sonuc pozitifti 3gun oncede kan testinde cikmisti
sende hemen test al veeeeeespnucu buraya yaz (.)

kızlar biraz okuyup çıkıyorum kusura bakmayın,işim çok...
özlemmm hadi koş çabuk hemen eczanaye..regl öncesi o kadar kramp olur ayol:13:

İki gun once yaptim test negatifti. Ayse'de de idrarda cikmamisti benim. Asli valla hayranim boyle uc bes gun once test yapip da cift cizgiyi gorenlere :) Afedersiniz masallah cocuk mu isiyor napiyor anlamadim ki Kayinvalidemin vefatinda uc gun gecmisti stres ve ilaclardan demisti doktor. Onun disinda hic gecikmez de erken de olmaz. Ben cok aceleciyim bu kez beklemedeyim. Hayirlisi :)

Özlemcim bu kadar isterken ben olsam bir kaç test stoklar herhalde her gün yenisini yapardım, sonuç her geçen an belirebilir:))) Bu konularda ben de bekleyemem heyecandan. Ben de reglimden önce şüphelenmiştim ve daha bir hafta kala silik de olsa pozitif çıkmıştı sonuç, hatta doktora gittiğimde alttan üstten ultrasonda görünmemişti doktor da on gün sonra yine gel demişti:)) Ama insan hissediyor galiba, ben emindim hamile olduğumdan.

İnşallah hayırlı haberler alırsın sen de, Ayşe'ye kardeş gelir, hadi bekliyoruz haberlerini merakla...

özlemm bekleme test yap çıkar mutlaka
ay heyecanlandım ben bile,

ay kızlar sıkıyorum sizi ama
dün kontrole götürdüm egzama için :18:
ya ben böyle bişey görmedim bana ömürlük rapor düzenliyo pislik kadın 2 farklı kremle
görüntüde baktıgın zaman hiçbirşey yok bildiğin tertemiz
ama arada kaşınıyo diyo kızım doktor da bunları kullanın istersen şurupta vereyim diyo
bende benim istememlemi dedim sebep nedir tekrarlarmı geçtimi die soruyorum
bunu biz bilemeyiz..kim bilecek?????????????????
of sıkıldım ssk ya randevu aldım bıktım özelden gitmiycem
birinin dediği digerini tutmadıgı gibi atıyolar arkalarından
alerjiylede ilgili kafamı sulandırmışlardı,,, bir sürü şeyler yazmak istiyorum ama atılırım formdan şu ezcacılar ve bazı doktorların sayesinde

Asliii yazdigim msji tekrar okudum da heyecandan densizlik yapmisim sanirim. Ozendigim icin dedim valla :)
Ev test dolu Esin. Kalktim yine yaptim dayanamadim ama ii ih. Anlamadim valla. Kismet :)
Kubracigim doktorlarin su muallak konusmalarina hastayim zaten. Valla arada bazi devlet hastanesi doktorlari daha iyi olabiliyor. Ozeller ilac sirketleri eczanelerle anlasabiliyor. Hepsi degil tabbi ama nerden bileceksin ki. Sansini devletten dene bir de. İnsallah o care bulur. Bu arada goruntude birsey yok demissin. Ecrin'de tik olusmus olabilir mi?

yok canım sadece kaşıyor
kaşıntı var yanı

Kıyamam ecrin'e yaaa. Ben bu kaşıntı olayıyla hamileliğimin sonlarına doğru tanışmıştım, felaket bir şey. Krem falan da kullanmıştım sonra geçmişti ama hala arada tekrarlıyor kurtulamadım o zamandan beri. Kullanmadığım krem, fitil kalmadı ne zaman, neye göre tekrarlıyor onu da anlamadım ki. Bir kaç ay geçiyor sonra yine başlıyor. İnşallah Ecrin'e öyle olmaz da hemen düzelir neyse bu, araştırma hastaneleri falan mı daha iyidir acaba.

ozlem msj a donup baktim acaba ne yazmis diye hic birsey yok msjinda zaten okadarda resmi olmaya gerek yok :))
sabah idrarinda daha net cikiyor sen yarin sabah ilk tuvalete cikinca yap getcekten bende heycanlandim.....
Kubra seninde kizina gecmis olsun bende ciddi konularda devlete guvenirim en azindan her bolum her branstan doktor var(capa,gureba gibi hastanelerden bahsediyorum) insallah biran once sebebi bulunurda biranonce tedavi olur kuzucuk
Esin senden ne haber bezi nezaman biraktircan gel bana yoldas ol :))

evet kızlar eğt. araş. has. randevu aldım 9 unda gidicem
dün işden geldim ecrin koltukda oturuyo sağ bacagının altında yastıklar falan koyulmuş
beni görünce başladı aglamaya ne oldu bitanem bacagına diyo sordum düşmüş bacagı çizilmiş
kulotlu çorabı yırtılınca kızım abartmış olayı :)
o aglayınca bende dayanamadım ben aglayınca annemde dayanamadı malum ilk yaramız :)
yatana kadar ne bacagına el sürdürdü ne bizi kendine yanaştırdı nede yürüdü :)
biz üzerine düştükce o nazları anlatamam görmeniz gerek
uyuyana kadar kulotlo gezdi mümkün değil pijama giydiremedik uykuda giydirdiğimiz halde istemedi aglama krizleri :)
canım yavrum sankı sunnet olmuş gibi koltukdan kalmıyo yemek yemiyo ay bi görseniz
babasıyla beni parmagında oynattı babasına iyi oldu ee adam naz nedir bilmiyo kızında gördü hepsini ohhh iyi oldu :)

Ecrin Prensese bakın siz, vallaha tam nazlı prenses olmuş demekki çekeceğiniz var daha :))) İnşallah hep böyle küçük olur yaralarınız da hemen geçer.
Kız çocuklar daha el bebek gül bebek oluyor tabi. Bizimkisi geçen yaz çok düşmüştü, dizlerinin yarası tam geçerken yine düşünce kapanmıyordu da hep uzun giydirdim, daha düşme sezonunu açmadık bakalım, gerçi o düşünce ağlasa bile çok yüz vermiyorum, hemen susuyor, geçti, acımıyor diye kendisi kalkıyor:))) erkek çoğunun da çok öyle üstüne düşmemek lazım, sert olsun biraz di mi

Rüzgar da son zamanlarda ağlamak öğrendi, bir şey isterken bile hemen mızıldıyor. Ben de kesinlikle yapmıyorum ağlarsa, hatta mızmız konuşursa bile, hemen siliyor yaşlarını, sesini sertleştiriyor "ağlamadan istiyorum" diyor, gerçekten de işe yarıyor ama... Ben de çok mu sertim bilmem ki...

Aslıcım keşkeee, ama hiç cesaretim yok. Ben daha başlayamıycam zaten ister istemez her bez değiştirmede söylüyorum, artık tuvalete yap kocaman oldun, ne zaman yapacaksın, bak baban, deden, ben herkes yapıyor anlat anlat yok inat etti "Hayır ben bezime yapıcam diyor" geçen annem alıştırma külotunu giydirmiş, hemen kaka. Evde bez bitmişti sabah, hadi dedim on dakikalık yol, bir de çıkarkan sordum "çişin var mı, bak bez bağlamadık" yok dedi, yolda yapmış. Ben bilmiyorum nasıl yapacağım. Çoook korkuyorum bu konudan çok dert oldu bana. Umarım siz başarırsınız canım.

Bu arada annem sağlık ocağına götürmüş dün, aşısı özelde yapılacakmış, ikinci dozu yapılmıyormuş onu öğrendik. Bir de boyu 92, kilo 11,200 çıkmış(( Bir gram almıyor yaa, aylarca bir gram alınmaz mı yahuu... gel de takma.

canım benim ya seni anlıyorum anne olarak düşünmemek elde değil
azda olsa düzelmedimi şimdi ne alemdesiniz?
ilk aşı hast.de yapılmışdı şimdi aynı,bende pazt gidicem gitmişken kan ve idrar da istiycem
tuvalet egt.ne ara ver esin hiç rüzgarada bişey söyleme eski düzenide devam ettir
aradan zaman geçince öğretmeye başla bence...

benim cadı felaket nazlı öyle böyle değil gerçekden çekeceğimiz var..
yandım ben :)

Ne düzelmedi mi tatlım? Yemek yemesi mi?

Yani yemiyor denemez, ama söylediğim gibi kuş kadar yiyip doyuyor, çok yemek seçiyor.

Hiç istemediğim halde "bu yemek bitsin, parka gidicez, bunu ye dondurma da vericem vs. vs." gibi yemek işkenceymiş gibi, karşına ödül koyuyorum ama mecbur hissediyorum kendimi. Zaten tabağına koyduğum miktarı görseniz sanki ek gıdaya yeni geçtik. Başkalarının yaşına gelmeden yediği miktarın anca yarısıdır. Ama sağlıklı ve enerjik, akıllı da yani beslenemiyor ya da yetersiz beslendiği için gelişemiyor değildir herhalde, sadece yapısı minyon demekki, öyle düşünüyorum. Kurt falan mı var acaba pufff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…