amin.kırıldım valla kübra nie benle muhabbetin yok
ben geldiğimde siz burda olmayınca muhabbet olmuyo ondan oraya girdim kuzularım benim,2 geyik muhabbet..
sizler canlarımsınız benim,güzel ekim anneler...:13:
kızmazsanız bana bilgisayarımı programcıya vermem gerekli bişiler yüklicekmiş,öpüyorum sizi kocaman..
of of doktor ilaç fark etmedi kızım hala kabız çok canım sıkılıyo.
duphalac kullanıyo musunuz gülşahcım?
onu devamlı kullanman lazım kabız olmasa da günde 3 kez..bu arada doktor ne dedi?
dağılın uzmanlık alanımdan soru geldi:):)
ah kuzummmm,canım kübracım,ayol sen benim dünürüm olacaksın ,öbür topikler de neymiş...
kızlar şaka bi yana,bizim ekipten biri ayrıldı,daha doğrusu haber vermeden gelmedi..
tüm işler bana yığıldı. o kadar çok müşteri ve talep var ki...neye bakacağımı şaşaırdım. arada girip kafa dağıtıyorum,fenayım yoksa...
bu iş yükünü nası ne zamana kadar kaldırırım bilmem walla..bir de konuların geçmişini bilmeyince dağıldım resmen..
Nolmus nolmus diyerekten konuya dalayim. Ama herkes dagilmisCeren hangi topikmis o ben anlamadim. Cok ayip Bir iki saat girmedim aayfalar dolmus halbuki sabah bostu :)
Kizlar Feshane'de Hatay gunleri vardi. Oraya gideyim bi kunefe yiyeyim dedim. Aldim Ayseyi ve bi arkadasi gittim. Hava bozdu sansimaNeyseki yemegimizi falan yedik. Ayse durakta ben gelmiyorum siz gidin diye zirladi. Yarim saat ikna ettim. Hanimin yuzunden yanlis otobuse bindik. Haydaaa gerisin geri indik. Bazen laz damari tutuyor. Oyyy disari cikmak eziyet bize. Araba istiyorum esimden valla cocukla İstanbul sokaklari zorluyor bazen :/ Aranizda araba kullanan var mi? Yavrularla idare edebiliyor musunuz?
Nolmus nolmus diyerekten konuya dalayim. Ama herkes dagilmisCeren hangi topikmis o ben anlamadim. Cok ayip Bir iki saat girmedim aayfalar dolmus halbuki sabah bostu :)
Kizlar Feshane'de Hatay gunleri vardi. Oraya gideyim bi kunefe yiyeyim dedim. Aldim Ayseyi ve bi arkadasi gittim. Hava bozdu sansimaNeyseki yemegimizi falan yedik. Ayse durakta ben gelmiyorum siz gidin diye zirladi. Yarim saat ikna ettim. Hanimin yuzunden yanlis otobuse bindik. Haydaaa gerisin geri indik. Bazen laz damari tutuyor. Oyyy disari cikmak eziyet bize. Araba istiyorum esimden valla cocukla İstanbul sokaklari zorluyor bazen :/ Aranizda araba kullanan var mi? Yavrularla idare edebiliyor musunuz?
yok yok en kisa zamanda alicam,zaten ben biraz daha ogrenmezsem gorumcem zorla gonderecek het gorustugumuzde skistirip duruyor
özlemcim ben kullanıyorum araba..oğlumu da alıştırdım araba koltuğuna..
bizde 1 tane araba var h.içi eşim işe gidip gelriken kullanıyo ama h.sonu ben de işim alunc aalıyorum..
zaten ata da alıştı,biliyosunuz bakıcımız yokken,kv ile anneme babası bırakıyodu yalnız..o yüzden sorun olmuyo Ata alışık..
aslıcım mutlaka öğren kullanmayı ama eşinle değil:):) ben yalnız aldım çıktım arabayı..süt izni zamanında mecburen ben aldım arabayı,gidiş geliş saattleri yüzünden,ne zaman çıacağım belli olmuyodu..
çok öenmli araba kullanmak bence,Allah gerek etmesin ama ne zaman lazım olacağı belli olmaz insana arabanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?