2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar öğle yemeği hazırlıkları ben çıkıyom size ii sohbetler çocukları yedirip okula geri yollayayım yine dönerim size .

Ayy kızlar yaaa

şöyle bi bakayım, bir yaramazlık var mı yok mu dedim. Güldürdünüz beni de baya:)))
Cereeeeen bak paylaşılamıyorsun, biz kıskanırız işte, öyle arada kaçamaklar yapsan da, çok kaptırma kendini ona göre:)))

Hedi, sen de arada bir bizi çok boşluyorsun sanki ondan oluyor böyle kopukluklar, sen de daha çok zaman ayır bize olur mu:)))))

of of doktor ilaç fark etmedi kızım hala kabız çok canım sıkılıyo.

duphalac kullanıyo musunuz gülşahcım?
onu devamlı kullanman lazım kabız olmasa da günde 3 kez..bu arada doktor ne dedi?
dağılın uzmanlık alanımdan soru geldi:):)

ah kuzummmm,canım kübracım,ayol sen benim dünürüm olacaksın ,öbür topikler de neymiş...

kızlar şaka bi yana,bizim ekipten biri ayrıldı,daha doğrusu haber vermeden gelmedi..
tüm işler bana yığıldı. o kadar çok müşteri ve talep var ki...neye bakacağımı şaşaırdım. arada girip kafa dağıtıyorum,fenayım yoksa...
bu iş yükünü nası ne zamana kadar kaldırırım bilmem walla..bir de konuların geçmişini bilmeyince dağıldım resmen..

gulsah hosgeldin
gecmis olsun kizina,doktor neden kaynaklandigini soyledimi?sagliksiz beslenmekte sebep oluyor galiba sagliksiz derken yanlis anlama hani kizim hic yemek yemiyor tukuruyor diyordunya(dogrumu hatirliyorum)bu yuzden olabilirmi?
bu bolumn uzmani Ceren bana soz soylemek dusmez :)))

bu sefer affedildin,bir daha olmamak şartı ile

Nolmus nolmus diyerekten konuya dalayim. Ama herkes dagilmis Ceren hangi topikmis o ben anlamadim. Cok ayip Bir iki saat girmedim aayfalar dolmus halbuki sabah bostu :)
Kizlar Feshane'de Hatay gunleri vardi. Oraya gideyim bi kunefe yiyeyim dedim. Aldim Ayseyi ve bi arkadasi gittim. Hava bozdu sansima Neyseki yemegimizi falan yedik. Ayse durakta ben gelmiyorum siz gidin diye zirladi. Yarim saat ikna ettim. Hanimin yuzunden yanlis otobuse bindik. Haydaaa gerisin geri indik. Bazen laz damari tutuyor. Oyyy disari cikmak eziyet bize. Araba istiyorum esimden valla cocukla İstanbul sokaklari zorluyor bazen :/ Aranizda araba kullanan var mi? Yavrularla idare edebiliyor musunuz?

dağıt sen kafanı adam olacak kızlar topik inde dostum sorun değil,, iş stresi anlayabiliyorum..

ozlem valla ne guzel olur benim ehliytim yok ama istiyorum gorumcen yakin zamanda araba aldi iice heves ettim ama kullanabilirmiyim cok panik oluyorum esim kullanirken surekli mudahale ediyorum :))
gecen gun bigi yarismasinda araba ile ilgili bir soru cikti esime bilirsem ehliyet alicam edim ama bilemedim malesef

kullanıyorum ama kızımla yanlız trafige çıktıgım zaman zorlanıyorum çünkü
artık küçük değil oyuncak falan istemiyo en fazla 15 dk oturuyo oto koltugunda,uykusu varsa sorun olmuyo
idare edemiyorum bazen muziklerle idare etmeye çalışıyorum onun aglaması inicem demesi strese sokuyo beni
ben şaşırıyorum valla

özlemcim ben kullanıyorum araba..oğlumu da alıştırdım araba koltuğuna..
bizde 1 tane araba var h.içi eşim işe gidip gelriken kullanıyo ama h.sonu ben de işim alunc aalıyorum..
zaten ata da alıştı,biliyosunuz bakıcımız yokken,kv ile anneme babası bırakıyodu yalnız..o yüzden sorun olmuyo Ata alışık..

aslıcım mutlaka öğren kullanmayı ama eşinle değil:):) ben yalnız aldım çıktım arabayı..süt izni zamanında mecburen ben aldım arabayı,gidiş geliş saattleri yüzünden,ne zaman çıacağım belli olmuyodu..
çok öenmli araba kullanmak bence,Allah gerek etmesin ama ne zaman lazım olacağı belli olmaz insana arabanın..

yok yok en kisa zamanda alicam,zaten ben biraz daha ogrenmezsem gorumcem zorla gonderecek het gorustugumuzde skistirip duruyor

otomatik mi kullanıyosun manuelmi ceren hanımcım...

kızlar şu formun saatleri yanlış değilmi 2 saat önden gidiyor
şuanda saat 4:30 sitede 6:30 olarak görünüyo bende
o kadar geliştirilmiş bir sitede böyle sorun olabilrmi yoksa bende mi öyle gözüküyor

Ya ben 2009'da aldim ehliyeti araba da kullanabiliyorum. Ders falan da aldim cesraetim var ama esim israrla birkac saat daha ders al diyor. Kizimi emanet edecegim sana kolay degildiyo :) Ben de kafaya koydum gpstermelik de olsa bikac ders daha alacagim. Ayseyi koltuga oturtmak iskence. Kustugu icin istemiyor. İste en buyuk derdim bu. Ya uyumazsa. Kusunca ne yaparim diyorum. Ama bi care bulmam gerek. Bu arada otomatik kullaniyorum ben. Manuel biliyorum ama otomatik daha rahat.
Valla siz de dediniz ya tam cesaretlendim. Aslicim Ceren'in dedigi cok dogru. Araba kullanmayi bilmek gercekten onemli. Koltuga oturunca cesaret gelir merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…