- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
bizimki nasıl desem nokta gibi yada sivilce gibi değildi. bezelye kadar büyüklükte bir kabarıklıktı. ama kaşınmıyordu galiba çünkü kızımı hiç kaşırken görmedim.
hep nokta şeklinde mi kalıyor yani büyümüyor di mi.
slm kızlar bana yine yardım lazım ama bu sefer kendimle ilgiliaraştırdım ama biş bulamadım..
perşembe günü regl oldum,normaldi.zaten normalde de 5-6 gün sürer.pzt biticak gibiydi.yaprak koydum hatta.sonra yine çoğaldı. sonra azaldı..dün bitti sandım amanın o da ne,öğleden sonra sanki yeni olmuşçasına bir kanama..akşam fenaydım kasıklarım ağrıyo belime vuruyo..hala öyleyim..kanamam da çok..ne yapmalı acaba? hiç başınıza geldi mi??
Ceren ablamda yara varken boyle kanamasi oluyordu tabi seninde boyledir demiyorum ama bencede bir doktora gorun ihmal etme
bu arada esin dun buralardaydi tuvalet egitimi topiginde karsilastik.
Selam kizlar gecmisi okumadim. Ceren yazini gorunce cevap vereyim dedim. Biliyorsunuz ikinci adresim jinekoloji oldu. Asli'nin da dedigi gibi bende yara varken oyle ara kanamam olmustu. İnsallah oyle birsey degildir ama goster mutlaka. Ben dondurmak zorunda kalmistim...
Merhaba herkese,
Oglum 1 haftadir bazi zamanlarda kelimelerin ilk hecelerini tekrar ediyor. Surekli degil ama ara ara yapiyor bunu takiliyor gibi. Herhangibirseyden de korkmadi ama internetten biraz arastirdim 2-3 yas civarinda ozellikle erkek coccuklarinda dusunme hizinin konusma hizindan fazla olmasi sebebiyke yasanabilir hicbirsey yokmus gibi davranin diyor ama sormak istedim aranizda boyle bisey yasayan var midir diye.. Beklemek gerekiyormus galiba, hic ustune gitmiyoruz yokmus gibi davraniyoruz biz de bakalim ne olacak.
aslıcım,mesaj düzenlemeye giriyosun,gelişmiş düzen,sol altta eklentileri kaldır var ordan yapıyosun canım..ceren gecmis olsun bidahada olmasin insallah...
ceren profilime bakarken senin yazin dikkatimi cekti su fotolari silme ile ilgili nasil oldugunu yazarmisin rica etsem :)) ben silemedigim icin buraya foto ekleyemiyorum da ogretirsen sevindirik olurum :))
aslının dediği gibi sadece oğlunla ilgilenmek için mi vakit ayıramadın hiçkızlaar merhaba
gurbetçi gibi oldum aranızdan ayrıldım gittim iyiceahmetle vakit geçirmeyi sanırım iyice abarttım :26:aklımda sizlerin sohbetleri çocukların yaptıkları
hayali arkadaşımız var bizim onunla aramız pek iyi heryere geliyo bizimle parka yemeğe tuvalete... tuvalete girince gülmemek için zor tutuyorum kendimi bakma dön arkanı diyo hayali arkadaşına... onu hiç duymuyormuş gibi yapıyorum yemek yerken sen yeme ben yicem diyo bazen antreye çıkıp gelme ben geliyom şimdi korkma tamammı diyo eliyle sus işareti yapıyo görmezden geliyorum şimdilik gülmüyorum tepkisiz kalıyorum ama korkmaya başladım bazen boşta bulunup ürküyorum destur noluyo diyorumumarım geçicicdir kalıcı olursa vay halimize
hepinizi öpüyorum kızlar en kısa sürede dönüşüm muhteşem olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?