2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızımda dün gece çok agladı,tüm gün hic uyumadı sürekli emmek istiyodu.gecede durmaadan aglayınca telaslandık,en sonunda doktora gitmeye karar verdik.hazılandık,dogdugundan beri ilk defa bu kadar agladı.bebegide giydirdik cıkmadan emzireyim dedim emzirdim bi uyudu yavrum gece 1 de sabah 6 ya kadar hic uyanmamıs sabah bi uyandım kıpırdanıyo hafif hafif alıp emzirdim.emip uyumaya devam etti.10 a kadar keyif yaprık kızımla.cocuk doktora gitcegimizi anladı galiba :) gaz sancısı vardı dün heralde anlayamadım ben.

günaydn kızlar dun 4de anck yatmış sabah 8:30 da zorla kldrdm :)bnde ılk kez 4 saat uymuş oldum ya çok ıyı geldigezerek uyumk istiyo kucagıma alıyım gezdrym hmn yatıyo :)şuanda oldugu gıbıı...nevyas cok gecmiş olsun artık harekelndıler...yuregımız agzımızda allah yawrularımız korusun

merhabalarr :)) nasılsınız güzel anneler? çirkin kızım biraz uyudu nihayet,ben de bakayım dedim.nasıl gidiyor alıştınız mı anneliğe? bebeğin dilinden anlıyor musunuz?

merhabalarr :)) nasılsınız güzel anneler? çirkin kızım biraz uyudu nihayet,ben de bakayım dedim.nasıl gidiyor alıştınız mı anneliğe? bebeğin dilinden anlıyor musunuz?

hoş geldın ıyıyız cok sukur yorgun heryerım sızlıyo artık çok şükür alıştık ilkgün gibi değil tabi ...sen nasılsın huysuzluk yapıomu seeın kız?

slm kızlar..
nevyas çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş ayyy kıyamam okurken bile irkişdim...
tüm bebişler Allaha emanet........

mrb ..
alıştım galiba...
ama bebişim biraz hasta genzi dolu bir de çok kusuyor balgamı çok onu çıkarmak için galiba...
sen nasılsın?

nevyas geçmiş olsun Allahım korumus yavrunu

slm kızlar..
nevyas çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş ayyy kıyamam okurken bile irkişdim...
tüm bebişler Allaha emanet........

Hepiniz sağolun kızlar gerçekten Allah korudu yavrumu aklıma geldikçe çok üzülüyorum, Allah ım kuzularımızı böyle kazalardan korusun inşallah onları bize bağışlasın.Ona bişey olsaydı ben ne yapardım düüşünmek bile istemiyorum (

Artık battaniye kullanmayacağız, annem yorganını ört dedi içinede uyku tulumunu giydircem böylesi daha iyi olacak inşallah.

ya kızlar canım çoookkk kola içmek istiyo biraz içsem bişey olurmu acaba?

Ben hamileliğimde çok içtim ama doğum yapınca içirmediler gaz olur diye nasıl canım çekiyordu.Haftasonu dışarda yemek yedik eşime dedim kola içicem yoksa yemek yemem :) oda tamam dedi.1 kutu kola içtim hemde soğuk çok şükür gazlanması olmadı bence arada içilebilir..

içicem bende insanın canı çekiyo... onu yeme bunu içme yasaklar cazip geliyo herzaman.. bu arada canım çok geçmiş olsun...ben o kadar sarmıyorum kızımı... zaten çok sıcak oluyo odanın içi.. sarmıyorumdas üstüne örtüyorum sadece ince bi battaniye örtüyorum..şapkada takmıyorum..sevmiyo zatenn

hoş geldın ıyıyız cok sukur yorgun heryerım sızlıyo artık çok şükür alıştık ilkgün gibi değil tabi ...sen nasılsın huysuzluk yapıomu seeın kız?

hoş bulduk canım teşekkür ederim,çok şükür ilk hafta gibi değil tabii ki benim bıcırığımda yavaş yavaş düzene girecek inşallah,ne yapacağını şaşırıyor yavrum gazı çok sürekli emmek istiyor öyle olunca da sığınacağı tek yer meme:)) emince de yine gaz.doktorumuzu aradık metsil i önerdi ablamsa zinco yu önermişti,ikisini de aldık ama zinco dan fayda gördük 2-3 saat arayla 5 er damla veriyorum,hamdolsun daha iyi,en azından bağırmaktan bitap düşmüyor şimdilik... uykuya dalma problemimiz var ama daha çok erken değil mi düzelecek zamanla inşallah herşeyi güzel herşeyiii,kahrı da hoş lütfu da:))

uyku tulumu ıle yorgan cok sıcak etmezmı ?nevyas ben tek battanıye örtuyom yataktan cıkarırken ınce battanıyeye sarıyom az mı oluyo acaba ?sızın bebijlerde uykusunda ağzında emzık varmıs gıbı yapıomu?çok komık ya ağzı hep emıyo :79::80::81:

işallah duzene gırıcekler bıze arkadas olucaklar herzamn bnmıkınınde uykuya dalma problemı var ne yazıkkı o ga cok fena bısey gercekten yedıklerınde dıkkate ediyonmu bagzen yedıklerımızde gaz yapıo ya zaten o yuzden yıyemıyom su gaz yapar bu gaz yapar dıe dıe :79::80:

fatma2005, ades79, deniz bulut, fadimsa, heavenjade, johnnybravo, LOTUSS, loveli, melisesra, onurlu, stellamaris
oh masallah ne cok kısı var böle hoş geldınız kızlar

geçmiş olsun nevyasçım
benim de en korktuğum şey ben de bu yüzden fermuarlı battaniye aşldım bi de kundak yapıyoruz kolları için öyle yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…