kilomuz çok sukur ıyı canım 12 gunde 700 gr almış
12 den 5e kadar hıc susmuyor psikopata baglandım ıyıce
merhabalarr :)) nasılsınız güzel anneler? çirkin kızım biraz uyudu nihayet,ben de bakayım dedim.nasıl gidiyor alıştınız mı anneliğe? bebeğin dilinden anlıyor musunuz?
merhabalarr :)) nasılsınız güzel anneler? çirkin kızım biraz uyudu nihayet,ben de bakayım dedim.nasıl gidiyor alıştınız mı anneliğe? bebeğin dilinden anlıyor musunuz?
ya kızlar canım çoookkk kola içmek istiyo biraz içsem bişey olurmu acaba?
tüğlerim diken diken oldu okurken sonunu bekleyemedim, ödümü kopardın kızz
Sadaka verin anne işte içine doguyor ben buna inanıyorum kesinlikle. Dediğin gibi Allah size bagıslamıs nevyas Bir musibet bin nasihattan iyidir. Artık daha dikkat edersiniz.
Allah hepimizin bebişini korusun.
off nevyascım büyük geçmiş olsun ödüm koptu okurken benim de çok şükür bişey olmamış. işte bu gibi durumlar yüzünden battaniye kullanmayın diyolar ama nasıl kullanmayacaksın kat kat giydirmeye kalksan cocuk lahana gibi rahat yatamaz. ben de sürekli battaniye yüzünü kapatacak nefes alamayacak korkusu yaşıyorum. valla cok zor iş Allah hepimizin yardımcısı olsun
nevyas geçmiş olsun Allahım korumus yavrunu
günaydn kızlar dun 4de anck yatmış sabah 8:30 da zorla kldrdm :)bnde ılk kez 4 saat uymuş oldum ya çok ıyı geldigezerek uyumk istiyo kucagıma alıyım gezdrym hmn yatıyo :)şuanda oldugu gıbıı...nevyas cok gecmiş olsun artık harekelndıler...yuregımız agzımızda allah yawrularımız korusun
slm kızlar..
nevyas çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş ayyy kıyamam okurken bile irkişdim...
tüm bebişler Allaha emanet........
ya kızlar canım çoookkk kola içmek istiyo biraz içsem bişey olurmu acaba?
Ben hamileliğimde çok içtim ama doğum yapınca içirmediler gaz olur diye nasıl canım çekiyordu.Haftasonu dışarda yemek yedik eşime dedim kola içicem yoksa yemek yemem :) oda tamam dedi.1 kutu kola içtim hemde soğuk çok şükür gazlanması olmadı bence arada içilebilir..
hoş geldın ıyıyız cok sukur yorgun heryerım sızlıyo artıkçok şükür alıştık ilkgün gibi değil tabi ...sen nasılsın huysuzluk yapıomu seeın kız?
hoş bulduk canım teşekkür ederim,çok şükür ilk hafta gibi değil tabii ki benim bıcırığımda yavaş yavaş düzene girecek inşallah,ne yapacağını şaşırıyor yavrum gazı çok sürekli emmek istiyor öyle olunca da sığınacağı tek yer meme:)) emince de yine gaz.doktorumuzu aradık metsil i önerdi ablamsa zinco yu önermişti,ikisini de aldık ama zinco dan fayda gördük 2-3 saat arayla 5 er damla veriyorum,hamdolsun daha iyi,en azından bağırmaktan bitap düşmüyor şimdilik... uykuya dalma problemimiz var ama daha çok erken değil mi düzelecek zamanla inşallah herşeyi güzel herşeyiii,kahrı da hoş lütfu da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?