2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

emelişkom son aya girdin artık ya sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah

dorişkoma da bir erkek kardeş geliyor emel teyzesi :))

Bence de ameliyata giderken o yanında olmasa daha iyi olabilir
Ben ı sabah evden çıktım asansore binerken başladım ağlamaya hüngür hüngür aynı durumun ameliyata girerken olması hiç iyi olmazdı
Hastaneye gidince kapı süsünü falan taktık eşimle biraz değişiklik oldu unutuverdim üzüntümü:)
1 saat sonra da doğum bitti zaten,
Geçiyor hepsi hızla hiç endişelenme:) allah yardımcın olsun

Vaaaay burda artık hep yeni bebiş haberleri vaar... Ne güzeelll.. çook sevinniyorum kızlar... sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah:)
Bizim Rüzgar yalnız kaldı, yok kardeş. en az 3 çocuk yapıcam diye hayal etmiştim bende kalabalık aile seviyorum. ama olmadı. sizin adınıza çok seviniyorum. Güzel haberlerinizi takip ediyorum...

Tüm ekim bebişlerini (hala bebiş benim için napiim:), kardeşlerini ve annelerini sevgiyle öpüyorum...

merhaba. ben de 2010 ekim annesiyim. ama çooooook uzun zamandır girmiyordum buraya, o yüzden hatırlamayabilirsiniz. şimdi bir bakayım bakalım oğlumun arkadaşları ne yapıyor dedim bir çoğu abi ya da abla olmuş maşallah. oğlum da 10 gün önce abi oldu. 4 kişilik ailemize alışmaya çalışıyoruz. gerçi şimdilik herşey yolunda. oğlum kardeşini bizden çok sahiplendi, gerçi oğluma göre tek sıkıntı daha çok küçük olması, ne zaman büyüyecek diye sorup duruyor.

Merhaba
Aynı durum bizde de var, şimdilik kıskançlık yok gibi ama büyüsün de oyun oynayalım diyor:)
Benim oğlum da 20 gün önce abi oldu. 2 çocuklu olmak zormuş. İnsanlar 3,4 çocuğu nasıl idare ediyorlar anlayamıyorum. Ya da geç anne oldum ben ondan oyle geliyor belki de bana:) 34 yaşındayım ben:)
Neyse sağlıklı olsunlar da hepsi geçer. En azından şimdi dizimizin dibindeler. Daha sonrasını düşünmek bile istemiyorum lohusa lohusa(

sırada ben varım canım yaş olmuş 36 iki bebe nasıl olacak bilmiyorum
allah yardım eder inşallah

Loveli dogum ne zamandi canim? Yazmistin ama goremedim. Insallah sorunsuz bir sekilde alirsin kucagina.

KIzlar nerdesiniz Asli, Ceren, Kubra, Esinn. Ben bu halimle Adana'ya gidiyorum:) Persembe yolcuyuz insallah sorun cikmaz. Bir hafta yemek yok is yok yan yat Osman moduna gircem. Tek korkum yemegi fazla kacirmak ve sismek. Ayse'ye de degisiklik olacak. Simdiden ucakta yiyecegi kekin hayalini kuruyor sipa :))
Yavrular iyidir insallah. Hepinizi opuyoruz. Ses vermeden cikmayinn.

tatlım 1mart günü sezeryan olacağımm inşallah
demek memeleketime geliyorsun canmmmm

ben burdayım tatlım,ama topikte genelde 2.bebek heyecanı olunca hayırlı doğumlar,dilemekten başka yazacak bişey olmuyor:):)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar...
adana ya gelip de yemeği fazla kaçırmamak pek mümkün değil canım,ye güzelce ohh afiyet olsun..:)

bizde bir değişiklik yok,ata paşam okula gidip geliyor,bu ara biraz hırçın,okuldan da öğreniyor tabii,vuruyor bağırıyor bazen..bi de eşek diyor sinirlenince:):)
uylu sorunumuz devam ediyor.gece 2 saat süründüyor bizi..devamlı oyun oynamak istiyor.her akşam tartışma var evde.biraz daha oynıcam,şunu da alayım sonra dişişmi fırçalarım vs..uykusu gelince de kendi kendine sinirlenip ağlıyor vs..

öpüyorum hepinizi...
bu arada mel den haber yok ne zamandır,gerçi 3 çocukla normal ama :):)

tatlım 1mart günü sezeryan olacağımm inşallah
demek memeleketime geliyorsun canmmmm

saglikla kucagina alirsin insallah ....bebek kokusu bi baska oluyor yaaa bende bugun fatih in bebeklik foto larina baktim nezsman dogduda bukadar bilmis oldu :)) fotolarda minicik

Ceren masallah Ata pasaya hayata erken atildi :)) Ata oglennuykusu uyuyor mu? Gece bu yuzden mi direniyor? Fatih oglen uykusunu saat 4te olsa :)) uyuyor ama gece bizden sonra uyuyor neredeyse birde sabahin körunde geliyor -anne kalk aydinlik oldu, yataklari topla diyo sanki ise gec kaldi sipa :))

Kacir ozlemcim fazla kacir sefam olsun de ye gitsin :)) nasilsa iki cocukla bir gram fazla kilon kalmaz
Ne guzel yaaaa ekim topigi kalabaliklasti, sende saglikla kucagina alirsin insallah

selam canım,denk geldik ne kadar zaman sonra

öğlen uyuyor canım ..sabah 8 30 gibi okulda oluyor,12 30 evde oluyor.yemek yiyip biraz oyalanıp 2 gibi uyur.ben 1 en fazla 1,5 saat sonra uyandırtıyorum..yokaa bıraksam uyur 3 saat falan sanırım:) okulda yoruluyor ya:):)

bazen erken mi gönderdik okula diyorum,2 öğretmen değişti okulda 1-2 ay kadar biraz büyük çocuklarla aynı sınıftalardı,sanırım agresfiliğinde o etkili oldu..ama genel olarak memnunum.şu anda çok seviyor ark.öğretmenini ...
normalde sabah erken kalkar ama okul zamanı bazen bırakın uyucam diyor,gece geç uyudysa tabii..:)

Olsun ya selam deyip ciksak bile iyi geliyor ses duymak :) Ata pasa da ergen moduna girdi demek. Ogle uykusu da ne guzel devam ediyor etmese de huysuz olur herhalde. Ayse bikac aydir oglen uyumuyor. Ama sabah 9-10dan once kalkmiyor hanim. Esek lafina da bayildim :) Okul icin erken degil bence Ayse gelene gidene okula gidiyorum diyerek hayali seyler anlatiyor. Parkta dun kizin birine karnesini anlatiyordu :) Uzuluyorum bazen keske gonderseydim diyorum. Bir haftadir da gece bezlenmesini biraktik. Iki aydir yapmiyordu zaten. Sonunda isyan etti. Buyudum artik bez kullanmak istemiyorum diyerek :) Yataga da kendi gidiyor odasinda yatiyor. Tam abla oldukk.

Kacir ozlemcim fazla kacir sefam olsun de ye gitsin :)) nasilsa iki cocukla bir gram fazla kilon kalmaz
Ne guzel yaaaa ekim topigi kalabaliklasti, sende saglikla kucagina alirsin insallah

Aslii davul oldum benn. Guya uc kilo aldim ama karnimda iki basket topu var sanki. Fazla kacirinca yuruyemiyorum kizilay cadiri gibi oluyorum :)) Darisi da basina insallahh:)

3kilo muben hamile oldugumu ogrendigimde 3kilo almistim bile masallah Aysecige sonunda isyan etti he :) fatih gecen gece uyanmis biseyler soyluyo sonra aglamaya basladi neoldu dedim "altima yapiyirum"diye iyice aglamaya basladi aldim wc ye goturdum tabii yarisini tataga yapmisti wcye yarisi kaldi :))
Ozlem album yapsana cok merak ettim seni
Bence hepimizin album tapna zamani geldi, yapabilirsem yapicam simdi
Bu arada ben Mert Eren i hic gormedim cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…