uyku tulumu ıle yorgan cok sıcak etmezmı ?nevyas ben tek battanıye örtuyom yataktan cıkarırken ınce battanıyeye sarıyom az mı oluyo acaba ?sızın bebijlerde uykusunda ağzında emzık varmıs gıbı yapıomu?çok komık ya ağzı hep emıyo:79::80::81:
Günaydın kızlar. gece benim velet yine uyumadı hep ıkıladı durdu burnumdan getirdi. sabahta uyudu biraz da ben de uyudum,uykumu aldım. Bugün evlilik yıldönümüm ama çıkıpta kocişime hiç birşey alamadım. moralim çok bozukÇocukla uğraşmaktan kocişimin yüzüne de hasret kaldım. Adamı tersleyip duruyorum hep,yorgunluğumu ondan çıkarıyorum.
Günaydın kızlar. gece benim velet yine uyumadı hep ıkıladı durdu burnumdan getirdi. sabahta uyudu biraz da ben de uyudum,uykumu aldım. Bugün evlilik yıldönümüm ama çıkıpta kocişime hiç birşey alamadım. moralim çok bozukÇocukla uğraşmaktan kocişimin yüzüne de hasret kaldım. Adamı tersleyip duruyorum hep,yorgunluğumu ondan çıkarıyorum.
darkcım hepimiz aynıyız . tek derdim bebek olsa keske bide abimiz var 12 yasında onun dersi calısmasıı haline şükrettttbence
dun gece bı ara bnmde sabrım bıttı bıraktım knera aglıyo snra babası aldı isyan bayragını cektımheryerım sızlıyo artık yorgunluktan ....:79::80::97:
kizlar oda dereceniz kac bebek icin??
ay bu hollanda hukumeti beni delirticek :))) benim g.tum donuyorr bunlar cocugu 18 derece de yaticak diye soylenip duruyorlarr .. kocamdan gizli gizli aciyorum kombiyi valla :))
darkcım hepimiz aynıyız . tek derdim bebek olsa keske bide abimiz var 12 yasında onun dersi calısmasıı haline şükrettttbence
darkcım nice seneler beraber yasayıp yaşlanırsnız inşş
dun gece bı ara bnmde sabrım bıttı bıraktım knera aglıyo snra babası aldı isyan bayragını cektımheryerım sızlıyo artık yorgunluktan ....:79::80::97:
dereceyi bilmiyorumda en düşükte yanıyo zaten bebekler cok sıcagı sevmiyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?