2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim ev kombili bende ince penye battaniye kullanıyorum gündüz ,gecede sadece pijma giyiyokalın battaniyesini 2ye katlıyroum arasına yatırıyorum battaniye suratunada gelmiyo ayrıca ben sapkada giydirmiyorum

hoşbulduk canım
bebekler üstlerini çok çabuk açıp üşütebiliyorlar böyle cep gibi bir battaniye ile bu olasalık oldukça azalır.Tığ ile yapılmış

aldığım battaniye böyle ama polar içi hafif elyaflı fermuarlı altı çıtçıtlı

Günaydın kızlar. gece benim velet yine uyumadı hep ıkıladı durdu burnumdan getirdi. sabahta uyudu biraz da ben de uyudum,uykumu aldım. Bugün evlilik yıldönümüm ama çıkıpta kocişime hiç birşey alamadım. moralim çok bozuk Çocukla uğraşmaktan kocişimin yüzüne de hasret kaldım. Adamı tersleyip duruyorum hep,yorgunluğumu ondan çıkarıyorum.

olsun be canım daha snra telafı edersın bebeğimiz daha küçük havada soğuk ..güzel ymkler yap sewdiğinden :)nice mutlu senelere allah bır ömür boyu bırlıkte kılsın sızı yuvanızdan huzur hıc eksık olmasın :)işallah...

darkcım hepimiz aynıyız . tek derdim bebek olsa keske bide abimiz var 12 yasında onun dersi calısmasıı haline şükrettttbence

dun gece bı ara bnmde sabrım bıttı bıraktım knera aglıyo snra babası aldı isyan bayragını cektım heryerım sızlıyo artık yorgunluktan ....:79::80::97:

Hoşbulduuukk..
sağol kuzummm..
bebiş,uyudugunda yapıyım bari birşeyler de öyle telafi edeyim.. Başka yapabileceğim birşey yok öçünkü. sen nasılsın ? Elif Duru nasıl ?

kizlar oda dereceniz kac bebek icin??

ay bu hollanda hukumeti beni delirticek :))) benim g.tum donuyorr bunlar cocugu 18 derece de yaticak diye soylenip duruyorlarr .. kocamdan gizli gizli aciyorum kombiyi valla :))

kizlar oda dereceniz kac bebek icin??

ay bu hollanda hukumeti beni delirticek :))) benim g.tum donuyorr bunlar cocugu 18 derece de yaticak diye soylenip duruyorlarr .. kocamdan gizli gizli aciyorum kombiyi valla :))

dereceyi bilmiyorumda en düşükte yanıyo zaten bebekler cok sıcagı sevmiyo cnm

darkcım hepimiz aynıyız . tek derdim bebek olsa keske bide abimiz var 12 yasında onun dersi calısmasıı haline şükrettttbence

ayy canım ne zordurr... bencede şükredeyim :)) ablamdan biliyorum,hem ufak bebiş hemde diğer cocugun dersleri ilgilenmesi vs çok zor. allah yardımcın olsunn..

darkcım nice seneler beraber yasayıp yaşlanırsnız inşş

teşekkür ederim canım inşallah!

dun gece bı ara bnmde sabrım bıttı bıraktım knera aglıyo snra babası aldı isyan bayragını cektım heryerım sızlıyo artık yorgunluktan ....:79::80::97:

aynen varya her tarafım agrıyor.. bende artık aglıcktım 1saat ugreasıyorum uyusun diye uyuyo,yatırıyorum uyanıyo. fıttırdım. en sonunda babası aldı beni öyle gördü :)))))

benimkisi de düşükte yanıyor. evin ici ılık ama dışarsı zaten cok sogumadıgı için iyiyiz böyle.

dereceyi bilmiyorumda en düşükte yanıyo zaten bebekler cok sıcagı sevmiyo cnm

sevmiyor degilde.. sicak sogukdan daha zararliymis.. oyle diyolar..

gecen bi arkadasin dogumgunune gittik ordada yeni bebegi olan biri vardi ona sordum belki o yardimci olurda cocugumu sogukdan korur diye.. anam o daha beter cikti... bebegin odasinin kaloriferini hic yakmadiklari gibi o katin pencerelerini de acik tutuyorlarmis :)))
bende esime dedim ki eger biz oyle yaparsak once ben donarak olurum dedim :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…