2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen varya her tarafım agrıyor.. bende artık aglıcktım 1saat ugreasıyorum uyusun diye uyuyo,yatırıyorum uyanıyo. fıttırdım. en sonunda babası aldı beni öyle gördü :)))))

darkcım işi filan bırak o uyuyunca sende uyuuu bern öyle yapıyorum aksam eşim ilgilenince ütü filan yapıyorum oğluma okul gömleği lazım hergünee ..kızlar dinlenin yoksaaa haliniz perişannn olurrr

aynen varya her tarafım agrıyor.. bende artık aglıcktım 1saat ugreasıyorum uyusun diye uyuyo,yatırıyorum uyanıyo. fıttırdım. en sonunda babası aldı beni öyle gördü :)))))

ayy ayni sorunlar :)))

benimde babasi aliyor ama babasinda daha cok agliyor bizimki :)))) yada esim bana satmak icin daha cok aglatiyor olabilir :)))))))))))

Hoşbulduuukk..
sağol kuzummm..
bebiş,uyudugunda yapıyım bari birşeyler de öyle telafi edeyim.. Başka yapabileceğim birşey yok öçünkü. sen nasılsın ? Elif Duru nasıl ?

yorgunum oda cok fena bırı bebğe baksa süt sağıp bırakıcam bnde söl ebı 6 saat uyucam da kımse yok ne yzıkkı...elif duru gece uytmaz gunduz paso yatar iyi çok sükürde göbeğindekı kabuk daha dusmedı kanması yok cok sukur uyanıkken 2veya3 kez hapsırıyo sendede öle bısye oluyomu ?doğduğu gunden berı hapsırıyo ...
annem üşütüyomusun sen bu cocugu dedı doktora sordum süreklı olursa ozamn gtr demısdı ama bagzen hıc olmuyo ...

senın küçük beyfendı nasıl gaz la nasıl bas edıyosun canım emzık alıyomu ?senınkı?benınkı keyfıne göre alıyo :87:

canım o uyumuştur, uyanınca kaymıştır öyle, onca saat öyle durmamıştır. allah korusun canım, çok geçmiş olsun.

canım saçlarının dökülmesi normal, bizimkinin tepesi kel kaldı :)

gece uyusa altını açmıcam da, uykuya dalmadı ki hiç, 4:30da uyudu dün. ağlamıyor da. gezmek istiyor devamlı. sıkıntısı olsa huysuz olur, gazını çıkardık kaç saat önce alttan pırt pırt yapıyo zaten kendi, kaka yaptı kaç kere, on defa işedi ama yok. bana mısın demedi :)

ama sonra 10a kadar hiç kalkmadı :)

çok geçmiş olsun canım, nurse harvey's i denediniz mi?

kızlar delırıcem oğlum sureklı aglıyor memede uyuya kalıyor yatırıyorum basıyor yaygarayı napıcam ben bılmıyorum ((

ya ben bunların kucaktan indiklerini nasıl anladıklarına şaşıyom, soğuğa koyulunca anlıyolar herhalde, yattığı yeri ısıtsak mı acaba :)

Bende kombiyi en kısıkta yakıyorum, şapka dışarı çıkınca takıyorum sadece evde hiç takmadım.Üzerinide tek kat giydiriyorum zaten gecede çok kalın yapmamıştım üzerini hasta diye 2 kat ettim tek ince olurdu çünkü..Sıcağa alıştırmayı asla istemiyorum ilk dışarı çıkmamızda hasta oldu çok üzüldüm şu güzel havalarda hergün yarım saat çıkarmak istiyordum.

benim evim müstekil cnm ben hergün 10 dk da olsa bahceye cıkarıyorum alışşsın abimizi almaya okula biz gidiyoruz yoksa sürekli hasta olurr

kizlar burda soyle yapiyorlar.. battaniyeyi yada yorgani yatagin altina dogru kiviriyorlar bebgi karyolonun ortasina yatiriyorlar ki bebek kayip yorganin altina girmesin diye.. sizde oyle yapin.. yorgani kivirin yatagin altina koselerden de sikistirip bebgi karyolanin ortasina yatirin...

biz sicak sise koyuyoruz ama genede anliyor :)) sanirim anne kokusu lazim...millet ic camasirini koyuyormus yanina annenin.. ama ben korkuyorum gece agzina burnuna dolar diyee

kizlar oda dereceniz kac bebek icin??

ay bu hollanda hukumeti beni delirticek :))) benim g.tum donuyorr bunlar cocugu 18 derece de yaticak diye soylenip duruyorlarr .. kocamdan gizli gizli aciyorum kombiyi valla :))

canım hollanda soğuk memleket ya, sıcağa alışmasın diye böyle yapıyolar herhalde :)

bize 25 derece olacak dediler hastaneden. genelde 24-25 bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…