aynen varya her tarafım agrıyor.. bende artık aglıcktım 1saat ugreasıyorum uyusun diye uyuyo,yatırıyorum uyanıyo. fıttırdım. en sonunda babası aldı beni öyle gördü :)))))
aynen varya her tarafım agrıyor.. bende artık aglıcktım 1saat ugreasıyorum uyusun diye uyuyo,yatırıyorum uyanıyo. fıttırdım. en sonunda babası aldı beni öyle gördü :)))))
Hoşbulduuukk..
sağol kuzummm..
bebiş,uyudugunda yapıyım bari birşeyler de öyle telafi edeyim.. Başka yapabileceğim birşey yok öçünkü. sen nasılsın ? Elif Duru nasıl ?
kizlar tirnkalri kestinizmi ??
ben torpu yaptim :))) kesmeye korktum :))
Günaydın kızlar..
Bu gece oğlumla ilgili çok kötü bişey oldu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum
11 gibi mamasını verip yatırdım karyolasına, kalın battaniyesini 2 kat altına 2 katta üstüne örttüm önüne ve arkasına yastık dayadım yan yatsın dönmesin diye kusuyor çünkü neyse dün hiç durmamıştı eşimde bende çok yorgun düştük bizde yattık.Gece yatağın ortasına çok gitmişim eşim uyandırdı aşkım biraz kayarmısın diye uyku sersemi tamam deyip kaydım bu defa aklıma oğlum geldi akşam yatarken eşime demiştim hasta bu çocuk bu gece hiç uyumaz yataktan bi fırladım saat kaç hiç ağlamadı diye ışığa koştum bi açtımki oğlum kendini kaydıra kaydıra battaniyenin içine girmiş sırt üstüde dönmüş çırpınıyor bi bağırdım eşimde kalkmıştı hemen kaldırdım baktım ağlamaya başladı biraz rahatladım sonra emzirdim yanıma aldım eşim başka odaya geçti ama canımdan can gitti onu öyle görünce o kadar kaydırmışki battaniyenin ortasına gelmiş orda nasıl nefes aldı anlamadım ve bu olay sabah 5 de oldu yani 11 den beri hiç ağlamamış yada ağladı duymadık kendimi çok kötü hissediyorum nasıl uyanmadım ben diye nasıl bakmadım diye(( çok şükür rabbim bize bağışladı oğlumu..
kızlar bebeginizin sacı dökülüyor mu? Benimkinin basladı ya. Normal mi acaba? Cok fazla dökülüo tüğleride kulakları hafif tüglüydü zaten dökülüo ama saclarda dökülüo ben daline basladım kullanmasam mı acaba yoksa normal mi bu rita sormustu bir ara naptı acaba hala dökülüomu?
Birde bizimki su oto koltugu-anakucagını pek sevdi. Cok derin ama içini dolduruyorum yatıryorum. Emzigi bir ondayken alıo yoksa almıoondada bazen atıo tabi keyfine birde bizim mutfagı sevio neden anlamadım. Dolaplardan gözünü alamıo cocuk :) Birde benim yağlı boya tablo yapmıstım ona baka kalıo gözler görmeye basladı baslayalı hala sırrını cözemedim :)
bu ana kucagı ii oluyor. Veriom emzigi agzına mutfaga götüryom tabi karnı tok sırtı pek altı temiz ise. ben işime bakıom arada aglıo onla ilgileniom öle öle işimi bitiryom. Uyuyuncada hiç almıom sevio rahat heralde orada bırakıom hareket ettirince gözler acılıo fal tası gibi uyku dagılıo ondan hiç dokunmuom :)
su hala gece uykusunu alamayanlar. Dinlemionuz sözümü. Eger bebegin altını acıosanız acmayın diyorum. Geceden sürün pişik kremini iice. Baglayın bezi. Bebekler gece kaka yapmıolar herkes böle dio. aglayınca kaldırın emzirin yatırın. Buda en fazla yarım saatinizi alır. Sözüm memede uyuyan bebeiş annelerine. Kolik olanlara zaten bişi diyemem Allah yardımcıları olsun.
Birde ilaç almıcam diye diretmeyin eger bebeişiniz cok sıkıntı cekiosa bu aylarca sürücek gözünüz kessede o bebege yazık. Sonuzta gaz ilaçlarıda bitkisel ve düzenli verirseniz az az da verebilirsiniz.
yok daha kesmedım 40 ı cıktığı gun hmn kesıcemgecn suratını bı yırtdı ama 2 saatde gectı hıc ız yok ciltlerı yenılıyo hemn
merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz gözümüz aydın öncelikle
doğumdan buyana ilk defa girebiliyorum ama haberlerim pek iyi değil malesef
bebeğim kolik oldu ve buna bağlı olarak göbek fıtıtğı çıktı çok üzgünüm
kolik krizi tutunca ne yapıcağımızı şaşırıyoruz resmen..
biraz araştırma yapıyorum bizim gibi olan ekim annesi varmı acaba ..
kızlar delırıcem oğlum sureklı aglıyor memede uyuya kalıyor yatırıyorum basıyor yaygarayı napıcam ben bılmıyorum((
çok geçmiş olsun canım, nurse harvey's i denediniz mi?
ya ben bunların kucaktan indiklerini nasıl anladıklarına şaşıyom, soğuğa koyulunca anlıyolar herhalde, yattığı yeri ısıtsak mı acaba :)
aynen yaa benimde mememi acitiyordu.. :)) torpuledim ben gecen hafta
ama benim bebis bugun 59 gunluk :)
ohh masallah kocamn olmuş bızımkılerden buyuk
bende cikartiyorum bahceye 5 10 dk.. Karda yagsa cikartin diyorlar..
kizlar oda dereceniz kac bebek icin??
ay bu hollanda hukumeti beni delirticek :))) benim g.tum donuyorr bunlar cocugu 18 derece de yaticak diye soylenip duruyorlarr .. kocamdan gizli gizli aciyorum kombiyi valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?