canım hollanda soğuk memleket ya, sıcağa alışmasın diye böyle yapıyolar herhalde :)
bize 25 derece olacak dediler hastaneden. genelde 24-25 bizim de
evet canim benimki seker hastalgindan dolayi 25 gun erken alindi sezeryanla... ekim annesi olamadim yani :))
olsun canı sağolsun eylül ekim farketmezben su 40 ı cıksın bnde hergun cıkarıcam dısarı babası ızın vermıyo ya sınır edıyo bnı aman cıkarma kucuk daha bnde bılıyom kucuk sankı alıp iş merkezıne gtrcm [/QUOTE
en onemlisi o saglikli olsunlarda...
biz 20 gunlukken den cikarttmaya basladik.. ama genel inanis 40 i evet :)
olsun canı sağolsun eylül ekim farketmezben su 40 ı cıksın bnde hergun cıkarıcam dısarı babası ızın vermıyo ya sınır edıyo bnı aman cıkarma kucuk daha bnde bılıyom kucuk sankı alıp iş merkezıne gtrcm
biz kırkı beklemedik balkona cıkar cnm günes gören odada camı ac pencereden bakın sizde bebişşle
mrb ..
alıştım galiba...
ama bebişim biraz hasta genzi dolu bir de çok kusuyor balgamı çok onu çıkarmak için galiba...
sen nasılsın?
darkcım işi filan bırak o uyuyunca sende uyuuu bern öyle yapıyorum aksam eşim ilgilenince ütü filan yapıyorum oğluma okul gömleği lazım hergünee ..kızlar dinlenin yoksaaa haliniz perişannn olurrr
benimkide doğdugu gunden beri hapsuruyo canım. ilk zamanlar dedik herhalde ameliyathanede üşüdük ondan hapsuruyo ama hala gecmedi. gaz olayımız da devma,karnı sürekli gurul gurul ediyo rezene,papatyacayı bide gaz ilacı veriyorum napiyim. emzik olayına gelince de kafasına göre inadı tutarsa almıyo,aldıgı zaman bırakmyo ama uykuya dalarsa emzikle ağzından cıktıgı an uyanıyo.yorgunum oda cok fena bırı bebğe baksa süt sağıp bırakıcam bnde söl ebı 6 saat uyucam da kımse yok ne yzıkkı...elif duru gece uytmaz gunduz paso yatariyi çok sükürde göbeğindekı kabuk daha dusmedı kanması yok cok sukur uyanıkken 2veya3 kez hapsırıyo sendede öle bısye oluyomu ?doğduğu gunden berı hapsırıyo ...
annem üşütüyomusun sen bu cocugu dedı doktora sordum süreklı olursa ozamn gtr demısdı ama bagzen hıc olmuyo ...
senın küçük beyfendı nasıl gaz la nasıl bas edıyosun canım emzık alıyomu ?senınkı?benınkı keyfıne göre alıyo:87:
benim ev sobalı elektrik sobası bir petek yakıyorum derece 27-28 oluyor çok mu yani şimdi
ben oğlumu topu topu 5yada 6 kez çıkardım dışarı eşim çok pinpirikli hasta olur diye hiç izin vermiyo aslında hiç birseye karışmayan adam oğlu söz konusu olunca herşeye karışıyo geçen doktora götürüp getirdik çocuk hiç dışarı çıkmadığı için o gün hep hapşurdu hhhhıııııı bide kızlar ya benim oğlum çok kusuyor sizinkiler nasıl
kahvaltımı daha yeni yaptım, 3de kahvaltı mı edilirmiş, iyice kaydı hayatım
ben 20 gündür yalnızım dudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?