2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım hollanda soğuk memleket ya, sıcağa alışmasın diye böyle yapıyolar herhalde :)

bize 25 derece olacak dediler hastaneden. genelde 24-25 bizim de

evet sanirim oyuzden.. bize 16-18 derece dediler ama ben 21 yapiyorum :)) napiimm ben usuyorum en basta :))

evet canim benimki seker hastalgindan dolayi 25 gun erken alindi sezeryanla... ekim annesi olamadim yani :))

olsun canı sağolsun eylül ekim farketmez ben su 40 ı cıksın bnde hergun cıkarıcam dısarı babası ızın vermıyo ya sınır edıyo bnı aman cıkarma kucuk daha bnde bılıyom kucuk sankı alıp iş merkezıne gtrcm

biz kırkı beklemedik balkona cıkar cnm günes gören odada camı ac pencereden bakın sizde bebişşle

mrb ..
alıştım galiba...
ama bebişim biraz hasta genzi dolu bir de çok kusuyor balgamı çok onu çıkarmak için galiba...
sen nasılsın?

cevabımda epeyce geciktim kusura bakma bebiş ağlayınca koşuverdim yanına.geçmş olsun bebeğin biran önce düzelir inşallah,bebişler iyi olunca biz de iyi oluyoruz sonuçta:)

benim ev sobalı elektrik sobası bir petek yakıyorum derece 27-28 oluyor çok mu yani şimdi

darkcım işi filan bırak o uyuyunca sende uyuuu bern öyle yapıyorum aksam eşim ilgilenince ütü filan yapıyorum oğluma okul gömleği lazım hergünee ..kızlar dinlenin yoksaaa haliniz perişannn olurrr

valal simdi uyududa evi süpürdüm napim duramıyorum ki canım. allahtqn sabah uyudu da uyudum aldım uykumu. ayy ne zor kadın olmakkk

benimkide doğdugu gunden beri hapsuruyo canım. ilk zamanlar dedik herhalde ameliyathanede üşüdük ondan hapsuruyo ama hala gecmedi. gaz olayımız da devma,karnı sürekli gurul gurul ediyo rezene,papatyacayı bide gaz ilacı veriyorum napiyim. emzik olayına gelince de kafasına göre inadı tutarsa almıyo,aldıgı zaman bırakmyo ama uykuya dalarsa emzikle ağzından cıktıgı an uyanıyo.

[]

Son düzenleme:
ben de balkona çıkarıyorum hatta bazen bezini açarken güneş iyiyse pencerede açıyorum direk vücudu güneş alsın diye
ben her yere çıkarıyorum komşuya gittik kaç kere sağlıkk ocağına yürüyerek hastaneye falan

selam kızlar nasılsınız iki gündür misafir ağırla temizlik yap bebek bide ayyyyyyyyy çok yoruldum ya

ben oğlumu topu topu 5yada 6 kez çıkardım dışarı eşim çok pinpirikli hasta olur diye hiç izin vermiyo aslında hiç birseye karışmayan adam oğlu söz konusu olunca herşeye karışıyo geçen doktora götürüp getirdik çocuk hiç dışarı çıkmadığı için o gün hep hapşurdu hhhhıııııı bide kızlar ya benim oğlum çok kusuyor sizinkiler nasıl

ya canım benim kızım da kusuyor normal ama kusmaları

ben hiç sevmiyorum kusmasını, kusmasa çooook rahat edicem

emdiği sütü çıkarıyo, sonra bi daha emmek istiyo, midesi boşalınca acıkıyo çünkü, emdikten sonra yine kusuyo pof

kusmasın diye bin takla atıyoz, özellikle altını değiştirirken kucakta hep dik tutmaya çalışıyorum bu sefer kucağa alıştı acayip, takıldım kaldım kusmasına, istemiyorum kusmasını ama engellemek de çok zoooorrr

kahvaltımı daha yeni yaptım, 3de kahvaltı mı edilirmiş, iyice kaydı hayatım

kahvaltımı daha yeni yaptım, 3de kahvaltı mı edilirmiş, iyice kaydı hayatım

bende hala kahvaltıyla duruyorum bütün gün kosturuken yemek yemeği unutuyorum bu sefer eşim gelince yiyorum aksam yemek yiyince kg gitmiyo aksam yemesem gidicek su 5 kg:)):)

slm kızlar nasılsınız.annem gitti dün ve ilk defa bebişimle başbaşa bi gece geçirdim.allahım sanki yetemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum gb geliyo.siz ne alemdesinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…