zugurt tesellısı olmasın bu sakın hhhhhhhhhhhhhhh
3 aydan sonra diş çıkartma emekleme yürüme tuvalet eğitimi 3 yaşında inatçılık dönemi sonra okul vs vs vs . Analık zor zanaat :d
ben pişik kreminden sürdüm hep soyuldu gecti..gecer cnm..bizimki viyaklıyo gene yaa,ay fıttırcam hep bende durmak istiyo,kucagımdan inmek istemiyoaaa demek seninde olduu inşallahh bizimde geçer.. lastikleri dıkkat edıyordum daha cok dıkkat edeyim o zaman.geçmesi için birşey sürdünmüü. bepanten surdum azcık bugun
ben pişik kreminden sürdüm hep soyuldu gecti..gecer cnm..bizimki viyaklıyo gene yaa,ay fıttırcam hep bende durmak istiyo,kucagımdan inmek istemiyo(
benim de kıtırdıyo,kucagıma alırken falan ben de cok sey sorcam yarın kontrol ve kalça cıkıgı usg u varBenim oğluşun sol bacagının eklemi ötüyor yaa :)) pijamasını giydirirken bazen kıtlıo korktum geçen.sonra aklıma geldiiii karnımdaykende ayağı çıtlıyordu ses geliyodu karnımda ayağından :)arada hatta siteyede yazmıiştım .aylık kontrolünde aşıya gidince aile hekimine söyleyim bakım ne der :)
öyle yapıyorum babası alıyo aglıyo die ama babada durmuyo bana gelince susuyo,babası da uyuz oluyo suna bak bende nie susmuyo adam mı seciyo dio :))canım almamaya calıs her agladığında kucagına kuıcagında ağlaması durunca tekrar yerine koy pışpışla :)))
benim de kıtırdıyo,kucagıma alırken falan ben de cok sey sorcam yarın kontrol ve kalça cıkıgı usg u var
öyle yapıyorum babası alıyo aglıyo die ama babada durmuyo bana gelince susuyo,babası da uyuz oluyo suna bak bende nie susmuyo adam mı seciyo dio :))
bu kız bnı delı ettcek ya fazla fazla yıyo sonra paso az az kusuyo uykuya dalmak ıcın emmek ıstıyoyaım saat dık tutucam dıye uykusu kacıyo off ne huysuz bısey oldu. 3ay sonra ne olur neler baslar allah bılır
sabah doktora gıderkn uyanıktı kapıya cıktığı gıbı uyudubunlar ne fena bişeyler ya
aynen canım emiyo sonra kusuyorr.. yarım sattt dikmi tutuyn her seferinde .benimkide kusuyor ama kollarım agrıyor vala dik tutamıyorum yatırıyorum gazı cıktıysa...memeden ayrılınca yatırınca uykusu açılıyorsa emzik ver canım ben öle kandırıyorum emzikle kalan uykuyadevam ediyor :))))
slm kızlar
pperisi çokgeçmiş olsun canım
bizde kalça kemigi röntgenimizi çektirmiştik çok şükür iyi çıktı
dr agızdan yapılan ishal ignesini söyledi ikinci ay yapıylıyomuş sizce yaptırmalıyımızz ???çogu yerde onaylanmıyo o igne
selam kızlar,pperisi nin bebeğine cok üzüldüm ,çok çok gecmiş olsun..çok tehlikeli ve zor bi rahatsızlık,benim eşim gecirmişti o bile dayanamıyodu,el kadar yavruyu düşünemiyorum( rabbim acil şifalar versin...benimkinde de yeşil kaka oluyo endişelendim şimdi...şu öpme mevzusundan falan yeterince muzdaribim zaten,napsam bilemedim şimdi...
pperisi geçmiş olsun canım şimdi okudum.
bende üni.de dışarda yediğim bişeyden amip kapmışım ve amipli dizanteri oldum. bide bakacak kimsem yoktu. hiçbişe yiyemedim. antibiotikte içtim midem delindi. ishal kusma yıkıldım resmen. etkisi 1 sene geçmedi. tekrar geçmiş olsun. iyi bakılıp antibiotiğini düzenli kullanırsa kısa sürede geçer inşallah. yavrum kıyamam.
slm kızlar
pperisi çokgeçmiş olsun canım
bizde kalça kemigi röntgenimizi çektirmiştik çok şükür iyi çıktı
dr agızdan yapılan ishal ignesini söyledi ikinci ay yapıylıyomuş sizce yaptırmalıyımızz ???çogu yerde onaylanmıyo o igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?