2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aaa demek seninde olduu inşallahh bizimde geçer.. lastikleri dıkkat edıyordum daha cok dıkkat edeyim o zaman.geçmesi için birşey sürdünmüü. bepanten surdum azcık bugun
ben pişik kreminden sürdüm hep soyuldu gecti..gecer cnm..bizimki viyaklıyo gene yaa,ay fıttırcam hep bende durmak istiyo,kucagımdan inmek istemiyo (

Benim oğluşun sol bacagının eklemi ötüyor yaa :)) pijamasını giydirirken bazen kıtlıo korktum geçen.sonra aklıma geldiiii karnımdaykende ayağı çıtlıyordu ses geliyodu karnımda ayağından :)arada hatta siteyede yazmıiştım .aylık kontrolünde aşıya gidince aile hekimine söyleyim bakım ne der :)

benim de kıtırdıyo,kucagıma alırken falan ben de cok sey sorcam yarın kontrol ve kalça cıkıgı usg u var

bu kız bnı delı ettcek ya fazla fazla yıyo sonra paso az az kusuyo uykuya dalmak ıcın emmek ıstıyo yaım saat dık tutucam dıye uykusu kacıyo off ne huysuz bısey oldu. 3ay sonra ne olur neler baslar allah bılır
sabah doktora gıderkn uyanıktı kapıya cıktığı gıbı uyudubunlar ne fena bişeyler ya

aynen canım emiyo sonra kusuyorr.. yarım sattt dikmi tutuyn her seferinde .benimkide kusuyor ama kollarım agrıyor vala dik tutamıyorum yatırıyorum gazı cıktıysa...memeden ayrılınca yatırınca uykusu açılıyorsa emzik ver canım ben öle kandırıyorum emzikle kalan uykuyadevam ediyor :))))

5den berı uymuyo aclıktan bayılıcam ya ymkde yapmadım dısardan bısseyler isterım artık bı yardımcı sart ya bızlere

emzık alsa nerde almıyo mıdesını bulndıryo dik tutyom gunduz gece tutamıyom kollarım kopuyo artık gazını cıkarıp yatagına koyuyom gece uykusu olsada gece yatrsam şu 3 gujndr sabah 5 e kadar uyanık

slm kızlar
pperisi çokgeçmiş olsun canım
bizde kalça kemigi röntgenimizi çektirmiştik çok şükür iyi çıktı
dr agızdan yapılan ishal ignesini söyledi ikinci ay yapıylıyomuş sizce yaptırmalıyımızz ???çogu yerde onaylanmıyo o igne

hiç bilmiyom canım ya zorunlu bişey değilse yaptırma bnce ...

çok sağol ironic..hiç sorma kakasını yapmadan öyle bi kıvranıyorki yavrum dayanılacak gibi değil..bir an önce iyileşir inş... bizimkinde mukusta vardı cnm ve kötü kokuyordu kakası,ayrıca suluydu..endişelenme hemen ama uzun sürerse mutlaka git doktora.her yeşil kakayı üşütme sanmayın diye yazdım ben bilgi olsun arkadaşlara diye..

biz neyden nasıl kaptık bilmiyorum dilekcim ayyy inş. çabuk geçer ve bi daha tekrarlamaz ya çok canım sıkıldı..çok dikkat edin bebişlerinize..

çok teşekkürler gokçerana..
sizin de gözünüzaydın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…