2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kıslar bu nurse harvey s ne acep kac lıra

canım nurse harveys içeriğinde dereotu ve kimyon içeren bitkisel gaz şurubu.
sanırım 26 tl. yani 25-30 tl arasında değişiyor hatırladığım kadarıyla. devlet karşılamıyor.
düzenli kullanıldığında faydası oluyor.

canım ben metsil kullanıyorum ama işe yaramıyor sanırım
nu nurse harvey verir vermez mi dırtlatıyor ?? hemen işe yarıyor mu
yoksa biraz zaman geçiyor mu
ve aç mı veriyorsun tok mu
ve günde kaç kere
ay çok sordum ama bizimki de kıvranıyor kıpkırmızı olyor çığlık çığlığa kalıyor

noldu kız bunalımamı girdin vallla yanlız olunca hep dibi tutmuş yemek yiyon söliiim ya tuzsuz ya tatsız D:

canım ya emzirme arasında yada emzirdikten hemen sonra veriliyor.
günde altı defaya kadar veriliyor ama bana çok geldi 4 dea veriyorum. prospektüsünde ne kadar verileceği yazıyor. ilk ay çay kaşığıyla vreiliyor. sonra arttırılıyor miktar.
ben ilk kullandığım zaman faydasını gördüm ama düzenli kullanılınca etkisi daha fazla oluyor. arada unutuyorum hemen farkı belli oluyor...

kıslar sutumu sagsam bıberonla versem emmede sorun olur mu kı sonradan boyle cok zor olyo ya barı bıraz nefes aldırır bu sagnca nsl saklıyım

eşimde bana oyle dıyor sagma makınası alıyım sana dıyor sağ bıberonla verırız dıyor ama ozaman anne olmanın ne anlamı var mecbur kalmadıkca çalısmıyorumda

kıslar travel bebek arabalarınn ana kucagı tarzı bısey varya adı ne bılmıyom onun ıcınde bebekler rahat edyormu almayı dusunuyomda oto koltgu olarakta kullanılıyo sanırım

kıslar sutumu sagsam bıberonla versem emmede sorun olur mu kı sonradan boyle cok zor olyo ya barı bıraz nefes aldırır bu sagnca nsl saklıyım

aman biberonla daha çok uğraşırsın. hemen vereceklerini buzdolabının altında,daha sonra vereceklerini yani fazla sütü dondurucu kısmına koyman gerekiyor. saklama poşetleri kapları falan var onlarıda dezenfekte etcen, her biberon vermeden önce kaynatcan yoksa pamukçuk olur allah korusun, ağlamaya başlayınca nasıl yetiştircen ısıtman gerekcek falan filan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…