slm kızlarr :)
kesintisiz uyku uyumak isteyen parmak kaldırsın :90: :80:
ppresi geçmiş olsun canım Allahım şifa versin
bebekler İSHAL OLURSA
Dışkı lapamsı, oldukça yumuşaktır. Rengi yeşil, kirli-yeşil arasıdır. Kan ve doku artıkları görülebilir. Eğer bebek, günde altı kezden fazla kaka yapmaya başlarsa, ve görünümü yukarıda anlattığımız şekildeyse hiç gecikmeden doktora gitmek gerekir. İshalle birlikte kusma da varsa bebek iki misli su kaybeder.
pperisi bizi bılgılendırdığın için cok saol benımkı gunde enfazla 2 kez yapıo bıran çok korkmustum ve arada yeşil yapıo ama daha dıkkat etcem benı öpme önlüğü bnde alıcam ayıbolcak ama
gülsencim biliyorum canım bende yapmamaya özen gösteriyorum ama dün mecbur kaldım artık öyle yaptım.
pperisi canım cok gecmis olsun. doğru söylüyosun zaten bilincli insanlar öpmeye calısmaz. ben bile öpmüyorum yavrumu baskasına da öptürtmem valla. yazık sonra olan ufacık bebege oluyor..
pperisi gecmıs olsun canım. ay kızlar ben bittim resmen ya hıc uyumuyo benım bu oglan. sımdı uyudu sabah 9 dan berı. gece de yarın saat bılemedın saatte bır kalkıyo. gunduz de 4-5 saat uyumadan duruyo. nıye boyle acaba ya.
aman biberonla daha çok uğraşırsın. hemen vereceklerini buzdolabının altında,daha sonra vereceklerini yani fazla sütü dondurucu kısmına koyman gerekiyor. saklama poşetleri kapları falan var onlarıda dezenfekte etcen, her biberon vermeden önce kaynatcan yoksa pamukçuk olur allah korusun, ağlamaya başlayınca nasıl yetiştircen ısıtman gerekcek falan filan....
Kızlar 2 ay daha sabredelım 3 aylık olunca rahatlarmısız ınsallahhhh
Kızlar 2 ay daha sabredelım 3 aylık olunca rahatlarmısız ınsallahhhh
kıslar bebeklerınızı dısarıya nsl cıkartıyosunuz neye koyuyorsunuz
canım travel set almıstık biz onla cıkarıyorumkıslar bebeklerınızı dısarıya nsl cıkartıyosunuz neye koyuyorsunuz
benimde kasık araları soyulmustu canım ama şimdi gecti,dikkat et bezin lastikleri kasık arasına girmesin,onlar sürtünerek soyuyo sanırımKızlar alt temizliğinde pamuk ve ılık su kullanıyorum ıslak kalırsa kurulamaya calısıyorum bezle... zeytınyag kullanıyorm.. pişik kremi sürünce kaka feci yapışıyo popoya..zeytinyag sürünce cok kolay temızlenıyorrr derıye yapışmıyorr.. pişik yok simdilik ama kasık aralarındaki deri soyuluyor gibi..görümcem görmüştü yıkarken öle olur bişi olmaz dedı pişik degılmıs ama neden öle soyuk gibiki
kıslar bebeklerınızı dısarıya nsl cıkartıyosunuz neye koyuyorsunuz
canım travel set almıstık biz onla cıkarıyorum
benimde kasık araları soyulmustu canım ama şimdi gecti,dikkat et bezin lastikleri kasık arasına girmesin,onlar sürtünerek soyuyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?