2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ppresi geçmiş olsun canım Allahım şifa versin

teşekkürler melisesra..amin cnm..

yok cnm 2 kez normal..bizim nerdeyse 10 u buluyordu..şimdi azalıyo ilacı kullandıkça..ayıp felan dinlemeyin valla,herşeyden kıymetli onlar..

aynen öyle cnm..olan zavallı oğluma oldu..içim parçalanıyor..

teşekkürler balum

selam kızlar,pperisi nin bebeğine cok üzüldüm ,çok çok gecmiş olsun..çok tehlikeli ve zor bi rahatsızlık,benim eşim gecirmişti o bile dayanamıyodu,el kadar yavruyu düşünemiyorum ( rabbim acil şifalar versin...benimkinde de yeşil kaka oluyo endişelendim şimdi...şu öpme mevzusundan falan yeterince muzdaribim zaten,napsam bilemedim şimdi...

:92:
ayyyyyyyyyyyyyyyy evet en ıyısı kaynagından verem barıııııııııı

pperisi geçmiş olsun canım şimdi okudum.
bende üni.de dışarda yediğim bişeyden amip kapmışım ve amipli dizanteri oldum. bide bakacak kimsem yoktu. hiçbişe yiyemedim. antibiotikte içtim midem delindi. ishal kusma yıkıldım resmen. etkisi 1 sene geçmedi. tekrar geçmiş olsun. iyi bakılıp antibiotiğini düzenli kullanırsa kısa sürede geçer inşallah. yavrum kıyamam.

Kızlar alt temizliğinde pamuk ve ılık su kullanıyorum ıslak kalırsa kurulamaya calısıyorum bezle... zeytınyag kullanıyorm.. pişik kremi sürünce kaka feci yapışıyo popoya..zeytinyag sürünce cok kolay temızlenıyorrr derıye yapışmıyorr.. pişik yok simdilik ama kasık aralarındaki deri soyuluyor gibi..görümcem görmüştü yıkarken öle olur bişi olmaz dedı pişik degılmıs ama neden öle soyuk gibiki

kıslar bebeklerınızı dısarıya nsl cıkartıyosunuz neye koyuyorsunuz
canım travel set almıstık biz onla cıkarıyorum
benimde kasık araları soyulmustu canım ama şimdi gecti,dikkat et bezin lastikleri kasık arasına girmesin,onlar sürtünerek soyuyo sanırım

canım travel set almıstık biz onla cıkarıyorum

benimde kasık araları soyulmustu canım ama şimdi gecti,dikkat et bezin lastikleri kasık arasına girmesin,onlar sürtünerek soyuyo sanırım

aaa demek seninde olduu inşallahh bizimde geçer.. lastikleri dıkkat edıyordum daha cok dıkkat edeyim o zaman.geçmesi için birşey sürdünmüü. bepanten surdum azcık bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…