2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim kan kesildi artık iice emin oldum dun abdestlendim.
kıskımızada 3 gun kaldı zati. Hadi inş. 9 gunde tatil esim evde olcak bebek bakmakta kolay olur 9 gun ohhhh emziririm bezini alırım biraz oyalanırım yorulunca esime devrederim.

Tatilde bol bol gezeyim diom avm avm ankarada baska gezcek yer yok zati :) Birde arkdaslarla buluscaz onlar bize gelcekmiş dedim aman ben aksama kadar evdeyim buluscaksak dısarda bulusalım dost muhabetinide pek özlemişim tel bile kendime getirdi beni.

Kızlar bebişe oyuncak almaya basladınız mı hani görmeleri artık daha iyi ya ben puset, anakucagı için bir oyuncak alayım diom. Sunu begendim sizce nasıl?

Hepsiburada.com : Tiny Love Güneş Bahçesi Tak Çıkar Puset Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk

bunuda begenyorum ama erken heralde daha

Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk

Alın kızlar bebeniz eziyet cekmesin yazık
bana doktor önerdi en iyisi o dedi. Herkesin fikrine saygım var ama bitkisel bir ilacı doktor önerirken kullanmayıp bebegim azgına baska bişi almasın diyip cocuga eziyet cektirmeyin. yavruyada yazık. valideyle az savasmadım bunun yüzünden gizliden verdim artık

Son düzenleme:
saol canım valla bende rahatladımoglum kıpkırmızı oluyordu aglıyordu bende aglıyordum oagladıkca :26:

kolay degil canım ben bunu 1 gn yasadım dayanamadım doktora gittim ondan sonra aldım denedim dedigin gibi pırt pırt Masallah Allah nazardan saklasın uykuda düzene girdi sende gör bak artık uykunu aldıkca kendine gelcen daha enerjin oalcak bebekle ilgilencen

ben doktora sormadan aldım bıtkıseldıye doktorun verdıklerı ıse yaramadı
valla oyle gece uykumu aldım dinçim şuan

ya bayram alısverısıne cıkıcam bebegı kaynvalıdeye bırakcam ve butun gun mama yıycek memeyı unutmaz demiii

ya bayram alısverısıne cıkıcam bebegı kaynvalıdeye bırakcam ve butun gun mama yıycek memeyı unutmaz demiii

o bebege göre degişio canım.

benimkine iki damla versen biberonla sonra memeyi begenmio aglıyıp duryor biberondaki gibi gelsin istio sanırım bunun en iyi çözümüde memeeki gibi akıslı özel biberonlar var hani yer cekimine göre akan degilde bebek cektikce az az akan var. Daha az akıo

Bir defadan bişi olmaz dedim ben zorlandım inş. seninki öyle olmaz. Yinede dikkatli ol. İçini karartmak gibi olmasın

kızlar ilk önce su gibi gelecek süt zaten göğüsten...bebek emdikçe süt gelecek yoksa bebek su ihtiyacını nasıl karşılar...6 ay su içmeden yaşayabilir mi...?bol su. sütün kalitesini artırmak için taze meyve sebze ve ceviz bide badem bolca yiyin...

hmmmm....ayyy unutmasın sutumde cok ıyı yarıo...olmazsa eve ara ara dönüş yaprım..bırde büyük kız varya bende cok zor begenır benı gezdırırde gezdırır artık

vallahi ege bilir :))

ben de dün anneme bıraktım...süt sağmıştım ama geç kalabilirim diye mama da bırakmıştım...obur kızım mamada içmiş tabi...benimki bırakmadı, gelince saldırdı hemen meme me:)) ben çok rahatsız oldum ama göğüslerim çok doldu...

ayy ben rahatsız olayım oğluşum bırakmasında

ben dun rezeneyı bıberonla verdım korktum verırken bırakır benı dıye ınsallah bırakmaz ben sadece meme verıyom cunku

4-5 saat kaldım dışarda çok süt birikti göğsümde...çok rahatsız oldum ama bebek emince rahatladım...tek rahatsız edici yönü bu..pamela anderson gibi geziyosun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…