selam kıslar
bu nurse harveys ı ıyıkıde almısım masallah oglum pırt pırt gıdıyor masallahhhh
selam kıslar
bu nurse harveys ı ıyıkıde almısım masallah oglum pırt pırt gıdıyor masallahhhh
hadi gözün aydın ben bile rahatladım buradanüzülyordum haline
kolay yapıosa bende alıyım ya yavrum dunden bellı çile cekıo
saol canım valla bende rahatladımoglum kıpkırmızı oluyordu aglıyordu bende aglıyordum oagladıkca :26:
kolay degil canım ben bunu 1 gn yasadım dayanamadım doktora gittim ondan sonra aldım denedim dedigin gibi pırt pırt Masallah Allah nazardan saklasın uykuda düzene girdi sende gör bak artık uykunu aldıkca kendine gelcen daha enerjin oalcak bebekle ilgilencen
ya bayram alısverısıne cıkıcam bebegı kaynvalıdeye bırakcam ve butun gun mama yıycek memeyı unutmaz demiii
kızlar birde bol su sütü arttırır dioalr ya arttırır arttırırda gögüsten resmen su gelio içerigi doyurucu degil. gece boyunca kalktıkca su içiom sabah gogus kendini belli edio ama sıkıom resmen su gelio deneyin sizde görürsünüz. bebede begenmiomu nedir mızık ızık emio ben susuz degilima cım der gibiBol su ama iyi yemekte olmalı. Meyve yiyin bol bol ben bunu anladım
o bebege göre degişio canım.
benimkine iki damla versen biberonla sonra memeyi begenmio aglıyıp duryor biberondaki gibi gelsin istio sanırım bunun en iyi çözümüde memeeki gibi akıslı özel biberonlar var hani yer cekimine göre akan degilde bebek cektikce az az akan var. Daha az akıo
Bir defadan bişi olmaz dedim ben zorlandım inş. seninki öyle olmaz. Yinede dikkatli ol. İçini karartmak gibi olmasın
ya bayram alısverısıne cıkıcam bebegı kaynvalıdeye bırakcam ve butun gun mama yıycek memeyı unutmaz demiii
vallahi ege bilir :))
ben de dün anneme bıraktım...süt sağmıştım ama geç kalabilirim diye mama da bırakmıştım...obur kızım mamada içmiş tabi...benimki bırakmadı, gelince saldırdı hemen meme me:)) ben çok rahatsız oldum ama göğüslerim çok doldu...
4-5 saat kaldım dışarda çok süt birikti göğsümde...çok rahatsız oldum ama bebek emince rahatladım...tek rahatsız edici yönü bu..pamela anderson gibi geziyosun bir süre
hmmmm....ayyy unutmasın sutumde cok ıyı yarıo...olmazsa eve ara ara dönüş yaprım..bırde büyük kız varya bende cok zor begenır benı gezdırırde gezdırır artık
evet ya bady,lerımı gıyerken cok acaıp duruolar bir süre silikonluyuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?