yok gülüm online dın yazdığımda. hem sen nie denişik msn kullanıonoy uyumuyo
rita annesine gitmişti, giremiyordur
ecrin benim msn farklı, kapalıyken mesaj almıyorum sanırım ondandır, açık kalınca da arkadaşlarım yazıyo, onlara cevap vermiyo gibi oluyorum ayıp oluyo :)
henüz tutunuyoruuum
geçen maşallah bugün beni atmadı demiştim, bir daha sayfa açamadım
pperisi geçmiş olsun cnm inşşalah bebişin kısa sürede iyileşir
çok gazlı canımya gece sabaha kadar hıc uyumuyor kolık sanırım
bugün dr kontrolüne gittik...kızım 5 kilo olmuş maşallah diyim...mememde yaşamak istiyo bu gidişle obez olur :))
bizde aşıya gittik 55 cm 4800 olmuş benim kuzuda
:)
canım benim de birkaç gündür öyle kakası ve asırı kokuyo yaa,yarısı su gibi,hatta poposundan işer gibi yapıyo eskiden corr die yapardı...mukus dediğin seye dikkat etmedim bak edeyim..bizimki de kıvranıyo yaparken biraz ama öyle aglamıyo,bu ara cok kusuyo bi de,agzının kenarından sütün fazlası gelmiyo ama löökk die dışarı fıskırtıyo halılar üzerimiz basımız heryerimiz batıyo cok fazla cıkartıyo ve peşpeşe oluyo yaa ben endişelendim şimdi..ayrıca dizanteri tekrar ediyo cnm yaa,benim eşim 3 defa oldu hep hastaneye kaldırdık serumlar yedi ve antibiyotikler kullandı,o mikrop bagırsaga yerleşiyomus hemen kurtulamıyosun sonrasında uzun süre dikkatli olmak gerek
allahım hayatım düzene girecek mi?
yeniden kendi evimde kendi istediğimi yapabilecek miyim?
benim olan hayatı ben yönetebilecek miyim?
aman ne der, küser mi demeden konuşabilecek miyim?
kendi pişirdiğim acı yemeği ağız tadıyla yiyebilecek miyim?
yalnızlık zormuş diyip, ayaklarımı uzatıp televizyon seyredebilecek miyim?
boş boş oturup saçma sapan şeyleri kafamda kurup boş yere sinirlenebilecek miyim?
eşim ve oğlumla birbirimize yetebilecek miyiz?
eşim ve oğlumla sadece tek biz olabilecek miyiz?
ben nöbetciyim bu gece evin nöbetciligini yapyiorum. esim isten gelince arabayi aldim alisverise gitim malum calisiyor bende disari cikinca bebek arabasiyla ne alayimki hadi aldim 4 cü kata nasil cikayim günlük ihtiyaclarimi alyiordum ama bugun arabayi aldim güzel alisverisimi yaptim eve geldim esimde esylarin kalanlarini yukari cikardi. sira yemegi sofraya koy kaldir mutfaga bu arada bebegi emdir bir saat de bebek le ugras misafir geldi hadi bakalim cerez cay su bu onlar giti gene bebekle bir saat onuda en sonunda uyutum simdi evin nöbeti alinan esyalari diz bulasik makinasini bosalt elde yakanacaklari yika derken mutfagida bitirdim ama hic uykum gelmyior. uykum kacti ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh kadin olmak helede anne olmak ne zormus
nezle-grip olanlar emzirirken bebegi severken burnunu ve agzını kapatacak sekilde bir yazma yada beske bişi baglasın. Yazık bebege gecmesin
biz esimde bende nezle olduk hemde cok fena ben dedim kurtulusu yok bebege gecer imkanı yok
cok dua ettim dikkatte ettim gecmedi kızlar cok seviniyorum sizde dikkat edin gecmiyor. Sütten zaten gecmiyo.
Bu arada bir öksürük kac gundur giderek fenalastım nezle bittide öksürük basladı hiç agrımayan amaliyat ciziğim agrımaya basladı öksüremiom kasları cok kasıldı öksüre öksüre agrıdı
gittim doktora franjit olmusun dedi reflü varmı dedi yok dedim hamilelikte son haftamda 3 gun reflü oldum sadece dedim 1 ayı gecti dedim oda dedi yinede etkilemiş gargara verdi öksürük surubu vermedi süte gecio diye birde pastil verdi nezle grip olanlar pastil kullanabilirsiniz
günaydın kızlar
dün sabahtan bellı oğlum kakasını yapamıo cok aglıo yaaa ne yapayım ..fitilde vermek ıstemıyorum
gunaydın kızlarr bendee bı yandan kızımı emzırıyom bı yandan sıze bakıyom memede keyf yapmayı cok sevıyo benım kızımyaa daha agzıma bısey koymadımmm aclıga hıc dayanamıyommm
harvey ise yarar gibi ama sen bilirsin canım...doktoruna br danıs
saol canım bıraz daha bekleyım bakalım aksamda zeytınyag ıcrmıstım..bende kabızlık var etkısı olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?