2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oy uyumuyo

rita annesine gitmişti, giremiyordur

ecrin benim msn farklı, kapalıyken mesaj almıyorum sanırım ondandır, açık kalınca da arkadaşlarım yazıyo, onlara cevap vermiyo gibi oluyorum ayıp oluyo :)
yok gülüm online dın yazdığımda. hem sen nie denişik msn kullanıon
henüz tutunuyoruuum

geçen maşallah bugün beni atmadı demiştim, bir daha sayfa açamadım

:)

selam valla uykusuzluktan ölüyorum ama genede bi bakıyım neler yapıyosunuz dedim neyse ben tekrar gidiyorum inşallah yarın girebilirim benim kız uyanmadan azcık uyuyayım nasılsa başımı yastıga koymamı bekliyo koyar koymaz uyanıyo civciv sensörümü var nedir görüşmek üzere çok öptüm iyi geceler

ben nöbetciyim bu gece evin nöbetciligini yapyiorum. esim isten gelince arabayi aldim alisverise gitim malum calisiyor bende disari cikinca bebek arabasiyla ne alayimki hadi aldim 4 cü kata nasil cikayim günlük ihtiyaclarimi alyiordum ama bugun arabayi aldim güzel alisverisimi yaptim eve geldim esimde esylarin kalanlarini yukari cikardi. sira yemegi sofraya koy kaldir mutfaga bu arada bebegi emdir bir saat de bebek le ugras misafir geldi hadi bakalim cerez cay su bu onlar giti gene bebekle bir saat onuda en sonunda uyutum simdi evin nöbeti alinan esyalari diz bulasik makinasini bosalt elde yakanacaklari yika derken mutfagida bitirdim ama hic uykum gelmyior. uykum kacti ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh kadin olmak helede anne olmak ne zormus

pperisi geçmiş olsun cnm inşşalah bebişin kısa sürede iyileşir

teşekkürler ades..

çok gazlı canımya gece sabaha kadar hıc uyumuyor kolık sanırım

melisesra yüzüstü yatırmayı denesen bebişi..ben çok faydasını gördüm..pıtır pıtır atıyo gazları yüzüstü yatarken maşallahhh...

bugün dr kontrolüne gittik...kızım 5 kilo olmuş maşallah diyim...mememde yaşamak istiyo bu gidişle obez olur :))

maşallah kızına cnm

bizde aşıya gittik 55 cm 4800 olmuş benim kuzuda
:)

seninkine de maşallah cnm

belirtiler içinde kusma da var cnm ya ihmal etme istersen..bizimkide sulu sulu yapıyordu fışır fışır ses geliyordu yaparken ve çok kıvranıyordu..ağlamıyordu ayrıca inleme gibi ses çıkarıyordu..en büyük korkum tekrar etmesi..ayyy çok dikkat etmemiz lazım o zmn..umarım tekrarlamaz da bir an önce kurtulur yavrum

butun bunları bende sordum kendime yavas yavas duzelio hersey üzülme buda gecer de gececekte
her iyi seyde kötü seyde gececektir yasayabşldiğin kadar ugunu yasa, en cokta bol bol sukretmeyi bilmeli

bosver tatlım bunlar tatlı telaşlar yorulsanda kıymetini bil
soluklanmayıda unutma hast olcan. Ailenden kimse varmı yakınlarında?

herkes uyuyor anlaşılan bizimki hergun sabah 7de dimdik yatakta diim :) ilk etapta hırrr hurrr zorlaya zorlaya bir iki gaz cıkaryor altını degiştiryorum tam pamugu sıcak suya ıslayıp temizlerken makata gelince temizlik torrrrrrr tazykl bir batıryor üstümüüü bu kactır böle olyor arada kurtarıom ama genelde benden hızlı davranıyor

kızlar 6-8 haftalar hızlı buyume haftalarıymıs bir bebek 2 saatte bir emse bile bu haftalarda saat bsı yada daha sık emmek istermiş bebek emmek isterse emzrin aman daha yeni emdi zamanı var demeyin aklınızda olsun

nezle-grip olanlar emzirirken bebegi severken burnunu ve agzını kapatacak sekilde bir yazma yada beske bişi baglasın. Yazık bebege gecmesin
biz esimde bende nezle olduk hemde cok fena ben dedim kurtulusu yok bebege gecer imkanı yok
cok dua ettim dikkatte ettim gecmedi kızlar cok seviniyorum sizde dikkat edin gecmiyor. Sütten zaten gecmiyo.

Bu arada bir öksürük kac gundur giderek fenalastım nezle bittide öksürük basladı hiç agrımayan amaliyat ciziğim agrımaya basladı öksüremiom kasları cok kasıldı öksüre öksüre agrıdı
gittim doktora franjit olmusun dedi reflü varmı dedi yok dedim hamilelikte son haftamda 3 gun reflü oldum sadece dedim 1 ayı gecti dedim oda dedi yinede etkilemiş gargara verdi öksürük surubu vermedi süte gecio diye birde pastil verdi nezle grip olanlar pastil kullanabilirsiniz

geçmiş olsun tatlım

günaydın kızlar
dün sabahtan bellı oğlum kakasını yapamıo cok aglıo yaaa ne yapayım ..fitilde vermek ıstemıyorum

gunaydın kızlarr bendee bı yandan kızımı emzırıyom bı yandan sıze bakıyom memede keyf yapmayı cok sevıyo benım kızımyaa daha agzıma bısey koymadımmm aclıga hıc dayanamıyommm

kızlar birde bol su sütü arttırır dioalr ya arttırır arttırırda gögüsten resmen su gelio içerigi doyurucu degil. gece boyunca kalktıkca su içiom sabah gogus kendini belli edio ama sıkıom resmen su gelio deneyin sizde görürsünüz. bebede begenmiomu nedir mızık ızık emio ben susuz degilima cım der gibi Bol su ama iyi yemekte olmalı. Meyve yiyin bol bol ben bunu anladım

gunaydın kızlarr bendee bı yandan kızımı emzırıyom bı yandan sıze bakıyom memede keyf yapmayı cok sevıyo benım kızımyaa daha agzıma bısey koymadımmm aclıga hıc dayanamıyommm

gunaydın canım
kayif derken nasıl yapıo? benimki bir alıo emio sonra kendini geri cekio biraz cevreyi izlio bana bakıo sonra tekrar emişe gecio luk luk cekio gene bakınıo neden anlamadım doydum keyif yapıom mu dio yoksa amannnn anne bugunkü menünün begenmedim mi dio?

saol canım bıraz daha bekleyım bakalım aksamda zeytınyag ıcrmıstım..bende kabızlık var etkısı olurmu acaba

olabilir tabi canım, birde sen yediklerine dikkat et bol su iç bebege baya yaglı, posalı süt gidio olabilir. benimde bir ara öle olmustu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…