2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende kacıyorrrr

ii gezmeler sanaaaa yinede götür bebegi derim bulursun ya emişecek yer avm olsa kolayda carsıyı bilmiom

bye

kızlar bu arada hangi pedi kullanıonuz gitmeden sorayım gelince okurum
gögüs pedini kastediom. Ben bebedorun jelli olanı kullandım ilk etapta cok memnun kaldım bitince yine aldım fakat bu defa yanlıslıkla jelsiz sade almısım buda fena degil ama jelli daha iyiydi.
Esantiyon vermişlerdi chicconun kullandım hiç iyi degil içindeki pamuklar topak topak oldu. Lansinohunkini daha kullanamdım. Onunda var bir esantiyonu. Ya birde aventin pedleri gördünüzmü dısı dantel desenli yaa komedi orada dantel olsa nolcak olmada nolcak pess dedim

canım ben bebedor dan memnun kalmamıştım, sutyene ypıştırması yoktu, chiccoya göre daha kalitesizdi, jeline bakmadım var mıydı yok muydu

chicco iyiydi
lansinoh aldım bu da çok iyi, bundan sonra lansinoh kullanırım

chicco benim en memnun olduğum...içinde emici toplar var, süt aktıkça şişiyo o toplar ve dışarı ıslaklık vermiyo aynı bebek bezleri gibi...lansinoh ta fena değil...bebedorun jelsiziyle dalin aynı...ikisinide beğenmiyorum...aventinkini hiç kullanmadım...

slm kıslarrrr bugün tembellik günüm galiba abimizi okula gönderdikten sonra uyumusuzz kuzeyimlee

jelli olanların var canım sen sadesini almıssın onda yok evet

kızlar bu arad lansinohunkiymiş kullandıgım chicco yu henuz denemedim. Bakalım daha ne kadar kullanıcaz toplu alayım bari ne zaman bitce belli olmuyor.

slm kızlar
gece bizimdegaz olayı oluyo yaa saat 11 den 2.5 a kadar durmuyo kızım sonra uyuyo zinco aldık ama oda işe yaramıyo gibi nurse harveys kullanmışsınız işe yarıyo demek ondan da mı alsam napcaz şaşırdık
adescim başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah

zincoyu bende almıstım ilkin işe yaramıodu harvey işe yaradı

günaydin aparpil annemler yakinimda oturuyor ama onlarda calisiyor birde ben onlarin temizligini begenmiyorum onlar yapcana hic temizlik yapmam daha iyi gibi geliyor sanki benim evimi benden güzel kimse temizleyemez gelyior sacma ama ben öyleyim iste. pudra web sayfasinda dün okudum cikolata bebeklerde kusma yapiyormus benim yavrum onun icin cok kusuyormus artik biraz yerim o zamanlar cokk yiyiordum. dün sanki sütüm azaldi bebegime yetmedi gibi allahtan uyuyordu uyumasa kesin yetmezdi. bu sabahta sarimsagi dis cöpüyle delikler actim yuttum bebekler cok seviyormus sarimsaksi süt tadini her sey kkizim icin

dunde bahar celikin babannesi vefat etmiş sanırım yeni gördüm diger topicte
Allah sabır versin kalanlara Nur içinde yatsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…