bebegide alsanızda?
pedler doluyor demi degiştir degiştir kendiliğinden akmasa cok kötü olur
selam kıslar
bu nurse harveys ı ıyıkıde almısım masallah oglum pırt pırt gıdıyor masallahhhh
kızlar bu arada hangi pedi kullanıonuz gitmeden sorayım gelince okurum
gögüs pedini kastediom. Ben bebedorun jelli olanı kullandım ilk etapta cok memnun kaldım bitince yine aldım fakat bu defa yanlıslıkla jelsiz sade almısım buda fena degil ama jelli daha iyiydi.
Esantiyon vermişlerdi chicconun kullandım hiç iyi degil içindeki pamuklar topak topak oldu. Lansinohunkini daha kullanamdım. Onunda var bir esantiyonu. Ya birde aventin pedleri gördünüzmü dısı dantel desenli yaakomedi orada dantel olsa nolcak olmada nolcak pess dedim
kızlar bu arada hangi pedi kullanıonuz gitmeden sorayım gelince okurum
gögüs pedini kastediom. Ben bebedorun jelli olanı kullandım ilk etapta cok memnun kaldım bitince yine aldım fakat bu defa yanlıslıkla jelsiz sade almısım buda fena degil ama jelli daha iyiydi.
Esantiyon vermişlerdi chicconun kullandım hiç iyi degil içindeki pamuklar topak topak oldu. Lansinohunkini daha kullanamdım. Onunda var bir esantiyonu. Ya birde aventin pedleri gördünüzmü dısı dantel desenli yaakomedi orada dantel olsa nolcak olmada nolcak pess dedim
slm kıslarrrr bugün tembellik günüm galiba abimizi okula gönderdikten sonra uyumusuzz kuzeyimlee
ohh iyi yapmışsınız...ana-oğul keyif...hoşgeldin bu arada...
canım ben bebedor dan memnun kalmamıştım, sutyene ypıştırması yoktu, chiccoya göre daha kalitesizdi, jeline bakmadım var mıydı yok muydu
chicco iyiydi
lansinoh aldım bu da çok iyi, bundan sonra lansinoh kullanırım
kısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
kısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
slm kızlar
gece bizimdegaz olayı oluyo yaa saat 11 den 2.5 a kadar durmuyo kızım sonra uyuyo zinco aldık ama oda işe yaramıyo gibinurse harveys kullanmışsınız işe yarıyo demek ondan da mı alsam napcaz şaşırdık
adescim başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?