2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay cnm çok geçmiş olsun. benimde sızlıo çok feci bazen hemen sağıyom ben. uyuyosa çocuk.

geçmiş olsun canım ya böyle bir rahatsızlık olabileceğini bilmiyordum ben
dikkatli ol artık sende emzirmek demek ki sadece bebişlere değil bize de yarıyor

canım okul öncesi ögretmeni arkadaslarım var kesinlikle evde bakılmasının cocugun ruh saglıgı ve gelişimi için daha iyi oldugunu söylüyorlar.
Bizim kreş 2 yas üzeri için o yüzden 2 yıl idare etmem lazım. Esim annemi cagırayım dedi bende istemiyorum anne manne dedim.
Tuttugumuz bakıcı dediğimi yapar en azından annene söz geciremiom dedim

gunaydın kızlarrr bence maddı ımkanınız yeterlı ise en azından ıkı yıl iş ortamına ara verınnnn cok onemlı bu ılk ıkı yılll cocugun terbıysının %80 ılk 3 yıldaa oturur yerınee peygamber efendımızee sahabenın bırrı sormuşş cocugum 3 yasında nasıl bı egıtım vermelıyım dıye sormuşş peygamber efendımız cevabı cok gec kalmışsın olmus o yuzdeeennn ılk uc yıl bebek annenın yanında olmalı bencee

bizde erkenden kalktın güneş vardı değerlendirdik. konuştuk kızımla bol bol sona emişip uyuduk :) daha dorusu o uyudu ben şimdi kahvaltımı yapıom :)

gunaydınn kızlarrr..

ya sagıosunuz ya bebınızıe neyle werıonuz sutu=?bıberonlamı?alısmıomu bıberona sonra yafss??
bıde gaz problemıne ne ıı geldıı

« önceki Konu | sonraki Konu »
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

1. ecrinece
2. slcn

ziyaretçiler düşenler galiba yani sitenin attıkları

benımkı bayramda ben gezdım babannesı bıberonla mama verdi alısmadı biberona halen emıo benı

gunaydınn kızlarrr..

ya sagıosunuz ya bebınızıe neyle werıonuz sutu=?bıberonlamı?alısmıomu bıberona sonra yafss??
bıde gaz problemıne ne ıı geldıı

cnm bizim pek gaz problemiiz yok ama ben sürekli yüzüstü yatırıyorum ayaklarını karnına toplayıp pırt pırt kendi çıkarıo gazını ve öyle daha uzun süre uyuduğunu fark ettim.

ecrın hep emzır uyut dıo sonrada babası ee bız ne zamn sevecegız bu cocugu dıo randevu ıstıolar cocuktan...bende bu cocugun psıkolojısı bozuk doktora goturelım dıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…