2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

işte dönenceyide çıkardık durmazsa die. yok ondan anlamazda bi kaç aylık olsunda ala ala anlıo işte dün 4 saat onla oyalanırmıydı yoksa. onlar döndükçe takip edio ellerini uzatmaya çalışıo. çıkarmıcam bidaha aaa uyutuncada burda iyi uyuyo falan diolar. yok kuzum doyurmadan çıkarcam iice uyumuşken bi ortalığı yıksın bakamasınlar

Ya zaten duran çocuğu kim kucağına alırki.Bizimde işimiz gücümüz var onlar uyuduğunda yada ağlamadan durduğunda işimize gücümüze bakıyoruz..Sanki özellikle kucakta tutup kucakçı yapacağız..

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum hala adanadayım annnemlerdeyim...yerın 2.ay aşılarımız var....cumaydı ama bayram olduğu için yarın yapcaz...
şu rota virüsü aşısı için ne diyosunuz..ben sanırım vurdurucam...

yani ben iice ağlamadan almıom mızıldıo bazen yada ağlayıp geri susuo. uyuyo ondan bekliom gerçekten ağlıomu die. işte gel anlat.
ben yaptırmıcam cnm rota falan
öle yap bnce durmasınkı görsunler nekdar zor bı kızmış

evet aynen öle yapçam.

Benimki uyurken bende yatayım yarın babamızda yok biraz uykumuzu alalım sabah 5 te ayaktayız nasılsa iyi geceler ekim anneleri..

bizim kız mümkün değil kendi kendine oyalansın

kucakta olmadığı sürece çooook mutsuz :) almazsam da yırtıyo kendini, bi kere tuvalete gittim, biraz uzun olunca morarttı kendini cadı :) koştura koştura nasıl tuvaletimi yaptımı bilemedim vala

dönence aldık bugün, kurmadık daha, çok merak ediyom napcak, ana kucağının müzikli oyuncakları ile hiç ilgilenmiyor, ağlıyor kucağa gelene kadar

tam alışmış bizimki kucağa tammm :)

rotayı ben de yaptırmıcam sanırım, doktorla da konuşcam ama yaptırmam gibi geliyo

hg pike :d sen tam kucakçı yapmışın bebişi. sana deseler neyse bizimkinin pek kucakla alakası yok :) dönence bizde işe yarıo umarım sizdede yarar

bu ne ya site değişmiş...hemen atıyor yazmayınca???
ya pike adet oldun mu bende daha tık yok...40nda bitti kananmam 20 günü geçti hala olmadım...normal mi acep??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…