hehe bana karışan yok yıkamıcam ama yıkadım dicem.
bagzen öle olur bebekler kucğı bılmyokı daha ama gelde anlat bnmkız bırılerı varken hıc durmuyoya aglar yada benı ıster ya anasına bnzer ya babasına uyut öle cık bn öle yapıom anneme öle bırakıyom uyanıncada kosarak gelıyom bızım market bıraz uzak da
en ıyısı öle de benım anam cok yakında oldugu ıcın ogun gelır yıkarpes etmez kayınvalıdm saolsun karısmıyo allahtan
işte yaa hemen kucağa alışmış diyolar deli oluom gün içinde hiç kucağımda değil ki çocuk zaten kalkmamız 2 yi buluyor. bazen sabahtan uyanıyo ondada karnını doyuruom altını temizliom yatağına yatırıom dönenceyi çalıştırıom. öle duruo sıkılıp iice sersemleyince ağlıo alıom kucama iki piş piş yapıom geri uyuyo sonra 2 ye 3 e kdr uyuyoz. uyandığımızdada salona alıom yatırıom bakınıo kuzum bende ya işleniom ya oturuom yada yemek yapıom pek kucağa gelmeye vakti olmuo.
benimkide yakında gelmez.ilgisiz anacım. bi ara üzülüodumda şimdi üzülmüom.
Ya zaten duran çocuğu kim kucağına alırki.Bizimde işimiz gücümüz var onlar uyuduğunda yada ağlamadan durduğunda işimize gücümüze bakıyoruz..Sanki özellikle kucakta tutup kucakçı yapacağız..
ben yaptırmıcam cnm rota falanselam kızlar uzun zamandır giremiyorum hala adanadayım annnemlerdeyim...yerın 2.ay aşılarımız var....cumaydı ama bayram olduğu için yarın yapcaz...
şu rota virüsü aşısı için ne diyosunuz..ben sanırım vurdurucam...
öle yap bnce durmasınkı görsunler nekdar zorbı kızmış
yalnız olmak en ıyısı bıde bna demzlermı aman alıssın kucaga hayır ya bn yyoruluyom dıyom hıc anlamıyorlar
bizim kız mümkün değil kendi kendine oyalansın
kucakta olmadığı sürece çooook mutsuz :) almazsam da yırtıyo kendini, bi kere tuvalete gittim, biraz uzun olunca morarttı kendini cadı :) koştura koştura nasıl tuvaletimi yaptımı bilemedim vala
dönence aldık bugün, kurmadık daha, çok merak ediyom napcak, ana kucağının müzikli oyuncakları ile hiç ilgilenmiyor, ağlıyor kucağa gelene kadar
tam alışmış bizimki kucağa tammm :)
rotayı ben de yaptırmıcam sanırım, doktorla da konuşcam ama yaptırmam gibi geliyo
sen çalışçan boşver alışsınne kdr kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?