2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrın hep emzır uyut dıo sonrada babası ee bız ne zamn sevecegız bu cocugu dıo randevu ıstıolar cocuktan...bende bu cocugun psıkolojısı bozuk doktora goturelım dıyorum :)))

hahahah kız o uykusunu aldımı zaten bakınır gülücükler saçar. ben emziriom gazını çıkarıp yatırıom yüzüstü uzun süre uyuyo. sona uyandığında gene emziriom eğer uykusunu almışsa uyumuo geri. altını değiştiriom. gazını çıkarıom bakınıo sona. dönencesiyle falan vakit geçirio. bebeğe yanlız bakmak çok önemli bi kaç gün üst üste anneme gittim dengemiz şaştı bizimde daha çok ağlamaya başladı.

bak şimdi uyanık yüz üstü yatıo söyenip duruo kendi kendine. :)maşallah kızıma çok uslu bi kaç gündür

seve seve ahhhh ahhh

anlamıyorumkı yaa gözunu acıo guluo ıyı uyandı dıoz megersem uyanmamıs ve o dakıka uyku gıdıo bırdaha toparla toparlayabılırsen 3-4 saat agla uyu gıdıo sınır oldum

gözü acık uyuyorlar canım ben anlıyorum normalde elleri hareket ederken o zaman etmiyor odaklanmıs oluyor ve arada gülüo.

benimki yüzüstü cok kısa uyuyıor 5 dk kalmıo mızıklanıo sevmio öle yatmayı.

Kızlar ben yzmasamda site atmıo siz atıo derken ne dionuz anlamadım. Birde ben hep baglı kal secenegini işaretliyorum giriş yaparken bir daha giriş yapmıyorum.

kızlar bu tvde bişi yok yaa bir tv seyredem dedim ay cinayet muhabbeti kim nasıl öldürmüş ctesi nerdeymiş falan filan diger kanallarda ekonomi haberi yok gazete haberi birinde nasıl kilo alınıyorda veriliyor pofffffffff
Amma boş seyler yaa

amcamın kızı demişti cnm bana yüzüstü yatır gazı olmaz kendi çıkarır die alıştırmaya çalış olmadı dizine yatır öyledemi uyumuo. öyle uyursa yere yatırısın uyuyunca.

ben doktorumu izliom :)

ecrin dizimde duruo ama asla uyumaz öle :) ana kucagında uyuyor bizimki pek sevio tabi içini iice dolduryom yoksa o derinlikte uzun süre durmamalıymıs cocuk

ecrin dizimde duruo ama asla uyumaz öle :) ana kucagında uyuyor bizimki pek sevio tabi içini iice dolduryom yoksa o derinlikte uzun süre durmamalıymıs cocuk

benimki ana kucağında sadece arabada giderken uyuyo. benimkide onu sevmio :) ben uyuyunca koyuyorum ana kucağına kayımvalideye bırakırken ağlarsa sallasın diye :)

canım ilk giriş yaparken nick yazılan yerin altnda küçük bir kutucuk var ya onu işaretle. Az önce baktım kutunun yanına acıklAMA YAPMAMISLAR :) "bir daha sorma" yada "baglı kal" yazar normalde he online olursun

benim cadı kızım ya uyuyunca yada agzına birşey girince susuyo onun dışında mumkun degıl susturmak....siznkilerde böylemi yaa omzuma yatırıyorum susturmak için bi bakıyorum susuyo tabı ardından hemen barç barçç diye bir sess meger elini emdiği için susmuş pöfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…