ecrın hep emzır uyut dıo sonrada babası ee bız ne zamn sevecegız bu cocugu dıo randevu ıstıolar cocuktan...bende bu cocugun psıkolojısı bozuk doktora goturelım dıyorum :)))
günaydın aperpil
gunaydın kızlarrr bence maddı ımkanınız yeterlı ise en azından ıkı yıl iş ortamına ara verınnnn cok onemlı bu ılk ıkı yılll cocugun terbıysının %80 ılk 3 yıldaa oturur yerınee peygamber efendımızee sahabenın bırrı sormuşş cocugum 3 yasında nasıl bı egıtım vermelıyım dıye sormuşş peygamber efendımız cevabı cok gec kalmışsın olmus o yuzdeeennn ılk uc yıl bebek annenın yanında olmalı bencee
anlamıyorumkı yaa gözunu acıo guluo ıyı uyandı dıoz megersem uyanmamıs ve o dakıka uyku gıdıo bırdaha toparla toparlayabılırsen 3-4 saat agla uyu gıdıo sınır oldum
gunaydın canım bizimki 7 bucuktan beri ayaktada bir fırsat girmiştim geri cagırdı kerata :) anlamıssındır simdide uyumaya cırpınıo :)
benimki yüzüstü cok kısa uyuyıor 5 dk kalmıo mızıklanıo sevmio öle yatmayı.
Kızlar ben yzmasamda site atmıo siz atıo derken ne dionuz anlamadım. Birde ben hep baglı kal secenegini işaretliyorum giriş yaparken bir daha giriş yapmıyorum.
kızlar bu tvde bişi yok yaa bir tv seyredem dedim ay cinayet muhabbeti kim nasıl öldürmüş ctesi nerdeymiş falan filan diger kanallarda ekonomi haberi yok gazete haberi birinde nasıl kilo alınıyorda veriliyor pofffffffff
Amma boş seyler yaa
yok ya beni hiç atmadı
ecrin dizimde duruo ama asla uyumaz öle :) ana kucagında uyuyor bizimki pek sevio tabi içini iice dolduryom yoksa o derinlikte uzun süre durmamalıymıs cocuk
canım ilk giriş yaparken nick yazılan yerin altnda küçük bir kutucuk var ya onu işaretle. Az önce baktım kutunun yanına acıklAMA YAPMAMISLAR :) "bir daha sorma" yada "baglı kal" yazar normalde he online olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?