2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ahhh ahhh 2 haftam kaldı ama doktorumla konuşcam rapor için

kıyamıo dime insan ben olsam çalışmayı bırakırdım heralde ne anneme ne kaynanama bırakamazdım. yabancıyı düşünmüom bile düşün yani. ben kucağa alışmaması için elimden geleni yapıyorum mecbur kalmadıkçada kimseye bırakıp gitmiom. keşke bugunde bırakmasadım arabayla gittik sonuçta. bida kar bile yağsa kuzumuda yanımda götürcem.

evet rita ya bende sinir oldum. atıo hemen. benimde bugun bitti 40 ım bakam ne zmn adet olcam. nerdeyse bir yıldır adet olmuom. acaba eskisi gibi gene ağrılımı olcak. inşllh olmaz

bu ne ya site değişmiş...hemen atıyor yazmayınca???
ya pike adet oldun mu bende daha tık yok...40nda bitti kananmam 20 günü geçti hala olmadım...normal mi acep??

canım benim doktorum çok saçma bi şekilde adet olmazsın dedi bilmiyorum neden

bebeğe mama vermiyorsan süt korur, adet olmazsan korunmana da gerek yok dedi. sen hiç korunma dedi yani direk :) ben beklemiyorum o yüzden

bebeğe mama vermiyorsan süt korur, adet olmazsan korunmana da gerek yok dedi. sen hiç korunma dedi yani direk :) ben beklemiyorum o yüzden

sakın korunmamazlık etme eşimde erkek kardeşimde süt korur muhabbetiyle olmuşlar kayımvalide korun dio. ben bir yaşıma girdiğimde erkek kardeşim olmuş. eşimde öle aralarında 1 bucuk yaş var abisiyle dikkat dikat

yok aklıma yatmadı zaten dedikleri :) inanmadım pek ama korunuyon mu dersen aslında korunmuyom hala

ama bende pko var, zaten düzenli yumurtlamam olmuyordu, hamile kalmam herhal

ay bendeki bilinçsizliğe bak töbe töbe

hadi ya iyiymiş o zaman:)))

yok aklıma yatmadı zaten dedikleri :) inanmadım pek ama korunuyon mu dersen aslında korunmuyom hala

ama bende pko var, zaten düzenli yumurtlamam olmuyordu, hamile kalmam herhal

ay bendeki bilinçsizliğe bak töbe töbe

kalırsan şaşırma kız riske atılırmı

anam benim koca 10 gündür yanımda ilk 5 gün süt sıtması oldum o da ayrı hikaye öldüm ama kızlar....ama diğer 5 gün korunmadık..hayırlısı:))

bencede yoksa hem hamilelik ben bebek bakmak zor olur benim arkta öle oldu :d ilk çocuğunun doğum gününde bebeği 18 günlüktü

ece gögsüm taş gibi oldu ateş 39 derece...sağ sağ öldüm zor geçti...
aa geçmiş olsun cnm. benimde sağ göğsüm taş gibi oluo sol göğsümde bişi yok. bide biri büyük biri küçük sağlık ocağındkai doktora sordum normla dio bütün kadınların bir göğsü diğerinden küçük olurmuş :S
ritayı da sürüklermişim peşimden :)

başkalarını yakma bare

ece benim ki beze gibi oldu..mersine gittik yolda uyudu hep...emmedi süt gögsümde birikti...beze yaptı 1 günde...sonra teş ve sıtma...üşüyorum ve yanıyodum...5 gün çektim neler yaptım neler..tüm koca karı metodları dennedi..şükür geçti şimdi..Allah kimseye yaşatmasın zor valla...süt sıtması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…