ahhh ahhh2 haftam kaldı ama doktorumla konuşcam rapor için
bu ne ya site değişmiş...hemen atıyor yazmayınca???
ya pike adet oldun mu bende daha tık yok...40nda bitti kananmam 20 günü geçti hala olmadım...normal mi acep??
canım benim doktorum çok saçma bi şekilde adet olmazsın dedi bilmiyorum neden
bebeğe mama vermiyorsan süt korur, adet olmazsan korunmana da gerek yok dedi. sen hiç korunma dedi yani direk :) ben beklemiyorum o yüzden
sakın korunmamazlık etmeeşimde erkek kardeşimde süt korur muhabbetiyle olmuşlar kayımvalide korun dio. ben bir yaşıma girdiğimde erkek kardeşim olmuş. eşimde öle aralarında 1 bucuk yaş var abisiyle dikkat dikat
canım benim doktorum çok saçma bi şekilde adet olmazsın dedi bilmiyorum neden
bebeğe mama vermiyorsan süt korur, adet olmazsan korunmana da gerek yok dedi. sen hiç korunma dedi yani direk :) ben beklemiyorum o yüzden
yok aklıma yatmadı zaten dedikleri :) inanmadım pek ama korunuyon mu dersen aslında korunmuyom hala
ama bende pko var, zaten düzenli yumurtlamam olmuyordu, hamile kalmam herhal
ay bendeki bilinçsizliğe bak töbe töbe
sakın korunmamazlık etmeeşimde erkek kardeşimde süt korur muhabbetiyle olmuşlar kayımvalide korun dio. ben bir yaşıma girdiğimde erkek kardeşim olmuş. eşimde öle aralarında 1 bucuk yaş var abisiyle dikkat dikat
anam benim koca 10 gündür yanımda ilk 5 gün süt sıtması oldum o da ayrı hikaye öldüm ama kızlar....ama diğer 5 gün korunmadık..hayırlısı:))
:)) sen tekrar hamila kalırmışın
ece gögsüm taş gibi oldu ateş 39 derece...sağ sağ öldüm zor geçti...
öle olacak sanırım...ama büyürler işte napalım ölüm yok ya:)))ritayı da sürüklermişim peşimden :)
bıraktık canım...çok şükür...geçmiş olsun canım
mamayı bıraktınız mı
aa geçmiş olsun cnm. benimde sağ göğsüm taş gibi oluo sol göğsümde bişi yok. bide biri büyük biri küçükece gögsüm taş gibi oldu ateş 39 derece...sağ sağ öldüm zor geçti...
ritayı da sürüklermişim peşimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?