2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Kızlar sizin bebişlerde uykusunda sıçrıyormu, bizimki devamlı sıçrıyor kolları havaya kaldırıyor sonra tekrar uyumaya çalışıyor.Neden sıçrıyor anlamıyorum korkutuyorlarmı ne..

canım daha onlar bedenlerıne alısamadı benımkı de sıcrıo ama ben cogu zamn pazen battanıyeye sarıp yatırıyorum

sesten almıosa çalıştır hayatım
walla geçenlerde süpürge sesiyle uyuyodu ama çalıştırmadım bakam
Çok fena uykum var affan uyusun diye bekliyorum kendimi hemen uykuya atacağım.Onuda beşiğine koydum bir mücadeledir gidiyor bakalım kim galip gelecek arada bi mızırdayıp susuyor ama daha uyumadı.
yanına yatır cnm mızıldanınca pişpişlerisn
ya bu avatarı nerden degıscem ben bulamadım ne karısık yahuu

nickini tıkla özel mjs çıkıo onu seç ordan

Kızlar sizin bebişlerde uykusunda sıçrıyormu, bizimki devamlı sıçrıyor kolları havaya kaldırıyor sonra tekrar uyumaya çalışıyor.Neden sıçrıyor anlamıyorum korkutuyorlarmı ne..

evet ellerini bağlatmıo nede battaniyenin altına sokturuo illa eller dışarda durcak. bu seferde elleri hareket edince yada sıçrayınca korkuo geri uyuyo hehe

Son düzenleme:
Benimkide bağlatmıyor ellerini bir iki kez böyle korkunca tülbetle hafifçe kundakladık kıyamet koptu illa dışarda olacak eller.Çok şükür kendi kendine sallanmadan uyuduuuuu..Bende yatayım biraz uyanınca geliriz yine :)

ytarırken kundak yapmak en dogrusu
öle çok rahat uyuy benım kız
hatta şimdi uyku tulumuna koyuyorum ama kollarını kol kısmına kormuyorum gayet rahat uyuyo öle

bende süpürge açsam mı dıye düşünüyom uyanıcak dıye korkuyorummm
:) bende bende uyansın bakam bakınırken açarım.

aynen bende ama bazen bağlayınca rahat uyuyo belli olmuo heralde ağrısı falan oluo o zmn iyi gelio.

slm kızlar
herkes nasıl ?? bayramda girdim msjlar silinmiş yaaa
sizde kuvak mı var benim kızında agzında apmukçuk çıktı bide yüzü kırmısı sivilce döküyo j.baby kullanıyom şampuan olarak acaba yüzünü mü kuruttu siz hangi şampuan kullanıyosunuz??

ahh ah hamılelıgımı hatırladım ne günlerdii..naz tuzz herkez agzıma bakıyodu..pehh şimdi sürünüyorummm:))

ay bende bi garip oldum ama snaki hiç hamile olmamış gibiyim hatırlayamıom gece elimi karnıma koyuyom nasıl kıpırdıodu unutmuşum. bide diolardı çok özlicen karnındaki hareketlerini iki üç hafta içindmeiş gibi gelcek die ben doğduğu an unuttum hepsini :9

benım kızın kaşının ortasında konak oldu çok az şimdiden önlem almak istiyorum..chıcco kullanıyodum sonra dalın kullandım..şimdi mustela alıcam konak için en iyisi oymuş bide kpüğü varmış mustelanın çok rahatlatıyomuş onuda alıp banyo keyfi yaptırıcam....

cnm sıcaktanda olur çok sıcak tutma bide penye giydir yelektir kazaaktır o tür şeyler giydirme. benimde olmuştu sıcaklığı düşürdüm kıyafetine dikkat ettim geçti.

ben kızımın ayaklarını elleyınce hep içimdeki kıpırtılarını hatırlıyoum bu ayaklarlamı tekme attın diyorum içime sokasım geliyo o an.......ayy kurban olsun annesı yaaa.melek bunlar melekkkk..aşka geldim:)

selam kizlar nasil gidiyor
gökce bende janssen baby kullaniyorum.sacinin derileri bile dökülüyor.bütün vücüt derisi degisiyor belki öyle birseydir seninkide.yikayip cikiyordum kurulamada derileri kalkiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…