ya bu avatarı nerden degıscem ben bulamadım ne karısık yahuu
Kızlar sizin bebişlerde uykusunda sıçrıyormu, bizimki devamlı sıçrıyor kolları havaya kaldırıyor sonra tekrar uyumaya çalışıyor.Neden sıçrıyor anlamıyorum korkutuyorlarmı ne..
walla geçenlerde süpürge sesiyle uyuyodu ama çalıştırmadım bakamsesten almıosa çalıştır hayatım
yanına yatır cnm mızıldanınca pişpişlerisnÇok fena uykum var affan uyusun diye bekliyorumkendimi hemen uykuya atacağım.Onuda beşiğine koydum bir mücadeledir gidiyor bakalım kim galip gelecek arada bi mızırdayıp susuyor ama daha uyumadı.
ya bu avatarı nerden degıscem ben bulamadım ne karısık yahuu
Kızlar sizin bebişlerde uykusunda sıçrıyormu, bizimki devamlı sıçrıyor kolları havaya kaldırıyor sonra tekrar uyumaya çalışıyor.Neden sıçrıyor anlamıyorum korkutuyorlarmı ne..
:) bende bendebende süpürge açsam mı dıye düşünüyom uyanıcak dıye korkuyorummm
Benimkide bağlatmıyor ellerini bir iki kez böyle korkunca tülbetle hafifçe kundakladık kıyamet koptu illa dışarda olacak eller.Çok şükür kendi kendine sallanmadan uyuduuuuu..Bende yatayım biraz uyanınca geliriz yine :)
ahh ah hamılelıgımı hatırladım ne günlerdii..naz tuzz herkez agzıma bakıyodu..pehh şimdi sürünüyorummm:))
slm kızlar
herkes nasıl ?? bayramda girdim msjlar silinmiş yaaa
sizde kuvak mı var benim kızında agzında apmukçuk çıktı bide yüzü kırmısı sivilce döküyo j.baby kullanıyom şampuan olarak acaba yüzünü mü kuruttu siz hangi şampuan kullanıyosunuz??
ben kızımın ayaklarını elleyınce hep içimdeki kıpırtılarını hatırlıyoum bu ayaklarlamı tekme attın diyorum içime sokasım geliyo o an.......ayy kurban olsun annesı yaaa.melek bunlar melekkkk..aşka geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?